- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
sweeny tod kesinlikle benimde izlemis oldugum en harika muzikal film!! (muzikal filmleri izlemekten bunalan biriyim, bolly filmleri haric )Sweeney Todd
Imdb: 7.4
Tim burton filmi, ayni zamanda broadway muzikaliymis. Tim burton filmlerini seviyorsaniz bunu da seversiniz. Muzikleri cok begenmedim, la la land'den sonra muzikallerdeki muzik kistasim yukselmis :))
sweeny tod kesinlikle benimde izlemis oldugum en harika muzikal film!! (muzikal filmleri izlemekten bunalan biriyim, bolly filmleri haric )
Cok izlemek istedigim bir film. Bir turlu denk gelip de izleyemedim, yakin zamanda izlemek istiyorum insallah :)Good Will Hunting (Can Dostum)
Şu ara aradığım filmi, duyguyu, ruhu nokta atışı ile bulmuş gibi hissediyorum, mutluyum. Çok beğendim, duygulandım. Yaraların sarılması, anlaşılmak beni etkiliyor.
Tavsiye ediyorum.
A man called ove
Imdb: 7.7
Isvec filmi, yasli bir adamin hikayesi. Ailecek izlenebilecek duygusal bir film. Cok sevimli buldum sahsen :)
Ne demek , sevindim begenmenize :)İzledim ve çok beğendim. Başlarda biraz sıkıldım ama kısa süre sonra açıldı :)
Duygusal ve sevimli
Teşekkürler öneri için :)
Bir onceki filmin king's speech cok guzeldi. Ben de cok begenerek izlemistim. Olu ozanlar dernegi de ne zamandir izlemek istedigim filmlerden, burada torrent yasak turkiyeye donunce izleyecegim mecburen: ) Tesekkurler guzel tavsiyeler icinDead Poets Society (Ölü Ozanlar Derneği)
Çocukların aileleri ve eğitim sistemi tarafından sıkıştırılmaları.. Yazık olan bir hayat...
Daha çok hüzünlü.. Tavsiye ederim.
Bir onceki filmin king's speech cok guzeldi. Ben de cok begenerek izlemistim. Olu ozanlar dernegi de ne zamandir izlemek istedigim filmlerden, burada torrent yasak turkiyeye donunce izleyecegim mecburen: ) Tesekkurler guzel tavsiyeler icin