En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Tavsiyeler için teşekkür ederim hepsine göz atacağım ^_^

Bugün Gone Girl (Kayıp Kız) ve Solace filmlerini izledim ikisini de beğendim. Zaten sonuna kadar bitiremezdim yoksa :KK70:
Kayıp Kız'ı tavsiye ederim bir kitaptan uyarlanmış bir film imdb puanı 8.1 sürprizlerle dolu bir film. Bir film izledim ama film içinde film vardı.
Solace konu olarak çok sarmadı beni misafirim geldiği için ara vermek zorunda kaldığım için de olabilir ama oyuncu kadrosu iyi Hopkins filmi yine o adamın oynadığı bir şey görürsem hemen izleme listeme alıyorum :KK70:
Ne demek, rica ederim..
Hopkins i ben de çok seviyorum, hannibal serisini izlemissindir mutlaka, sahanedir,defalarca izledim..

Hopkins in hitchcock filmini de mutlaka öneririm, sinemanın babası Alfred Hitchcock( tüm filmlerini izledim) hayatından bi döneme kesit olarak çekilmiş çok kaliteli yapımdır..ayrıca Chaplin de güzel bir filmdi, bunları da öneririm..

Kayıp kız ve solace yi de izlemiştim..
Solace çok tatmin etmemişti diye hatırlıyorum...

Ne demek, rica ederim..
Hopkins i ben de çok seviyorum, hannibal serisini izlemissindir mutlaka, sahanedir,defalarca izledim..

Hopkins in hitchcock filmini de mutlaka öneririm, sinemanın babası Alfred Hitchcock( tüm filmlerini izledim) hayatından bi döneme kesit olarak çekilmiş çok kaliteli yapımdır..ayrıca Chaplin de güzel bir filmdi, bunları da öneririm..

Kayıp kız ve solace yi de izlemiştim..
Solace çok tatmin etmemişti diye hatırlıyorum...
Bugün de Hitchcock izleyeyim o zaman :) Teşekkür ederimm.
Hannibal serisini izledim evet çok beğendim..

Dun gece brain on fire izledim..
Susannah cok tatlıydı :KK16:

Izlemek isteyen arkadaslar icin konusu

Film; aniden akli dengesini yitirmeye başlayan Susannah Cahalan'ın öyküsüne ev sahipliği yapıyor. Susannah Cahalan New York Post'ta çalışan bir gazetecidir. Ancak ciddi sağlık sorunları yaşamaya başlamıştır. Sesler duyuyor ve krizler geçiriyordur. Doktor doktor gezen genç kadın bir sürü yanlış teşhis ve tedavinin ardından hayatını yoluna koyabilecek bir doktor bulur. Ancak günün birinde geçtiğimiz 1 ayı unutmuş vaziyette hastanede uyanır ve hafızasındaki boşlukları doldurmak için zorlu bir mücadeleye girer...

Dun gece brain on fire izledim..
Susannah cok tatlıydı :KK16:

Izlemek isteyen arkadaslar icin konusu

Film; aniden akli dengesini yitirmeye başlayan Susannah Cahalan'ın öyküsüne ev sahipliği yapıyor. Susannah Cahalan New York Post'ta çalışan bir gazetecidir. Ancak ciddi sağlık sorunları yaşamaya başlamıştır. Sesler duyuyor ve krizler geçiriyordur. Doktor doktor gezen genç kadın bir sürü yanlış teşhis ve tedavinin ardından hayatını yoluna koyabilecek bir doktor bulur. Ancak günün birinde geçtiğimiz 1 ayı unutmuş vaziyette hastanede uyanır ve hafızasındaki boşlukları doldurmak için zorlu bir mücadeleye girer...
Tavsiyeniz üzere izledim, şimdi bitti..güzel filmdi, teşekkür ederim :KK66:

Kizlarrr lütfen ama lütfen izlemediyseniz AMY i izleyin..o kadar içime işledi ki, üstüste 2 gün 2 kez izledim..bu kadar akıllı,sevecen, yaşamak isteyen bir kızın adım adım ölüme yürüyüşü..inanılmaz etkiledi beni...

Gerçekten pişman olmazsıniz hemen izleyin lütfen... Huy Meselesi Huy Meselesi Natsume Natsume

Amy i izleyecegim bakalim nasilmis..
Cok eski ve guzel olan filmleri izleyemiyorum ben..
Yakin yillarda cikmis kaliteli filmleri izlemeyi tercih ediyorum..
Suc,psikoloji,dram,bilim kurgu,gerilim ve animasyon tercihimdir..
Genelde bu turden filmler izliyorum,
Gecen hayat idi sanirim filmin adi, bir bilim kurgu filmi izledim..
Filmdeki canlıdan cok etkilendim..
oyle bir canli ile karsi karsiya kalsam ne yapardim diye dusundum kendi kendime..
Film cok heyecanli bir yerde bitti =(

Kizlarrr lütfen ama lütfen izlemediyseniz AMY i izleyin..o kadar içime işledi ki, üstüste 2 gün 2 kez izledim..bu kadar akıllı,sevecen, yaşamak isteyen bir kızın adım adım ölüme yürüyüşü..inanılmaz etkiledi beni...

Gerçekten pişman olmazsıniz hemen izleyin lütfen... Huy Meselesi Huy Meselesi Natsume Natsume
Teşekkür ederimm kesinlikle bakacağım. izledikten sonra yorumumu buraya düşerim:)

Amy i izleyecegim bakalim nasilmis..
Cok eski ve guzel olan filmleri izleyemiyorum ben..
Yakin yillarda cikmis kaliteli filmleri izlemeyi tercih ediyorum..
Suc,psikoloji,dram,bilim kurgu,gerilim ve animasyon tercihimdir..
Genelde bu turden filmler izliyorum,
Gecen hayat idi sanirim filmin adi, bir bilim kurgu filmi izledim..
Filmdeki canlıdan cok etkilendim..
oyle bir canli ile karsi karsiya kalsam ne yapardim diye dusundum kendi kendime..
Film cok heyecanli bir yerde bitti =(
Üzüldüm şimdi, oysaki en sevdiğim filmlerin büyük çoğunluğu 1994-2000 yılları arasında çekilmiş...bunlar size eski gelecektir..

O halde daha yeni aklıma gelen izlemediyseniz:

Nefesini tut (burada çok önerildi gerci)
Colonia
room
Hidden (sığınak)
The best offer
Fury
Müfreze

İlk bunlar aklıma geldi..bilim kurgu fantastik hiç izleyemiyorum maalesef :KK43:

Üzüldüm şimdi, oysaki en sevdiğim filmlerin büyük çoğunluğu 1994-2000 yılları arasında çekilmiş...bunlar size eski gelecektir..

Colonia
room
Hidden (sığınak)
The best offer
Fury
Müfreze

İlk bunlar aklıma geldi..bilim kurgu fantastik hiç izleyemiyorum maalesef :KK43:

O donemlerdeki filmler gercekten guzel basarili ve cok konusulmus filmler ama actigimda filmin goruntu kalitesinden midir nedir izleyesim gelmiyor bir turlu.. =(

Tesekkur ederimmmm bakacagim dediklerinizeee

O donemlerdeki filmler gercekten guzel basarili ve cok konusulmus filmler ama actigimda filmin goruntu kalitesinden midir nedir izleyesim gelmiyor bir turlu.. =(

Tesekkur ederimmmm bakacagim dediklerinizeee
Rica ederim, umarım seversiniz.gerci o filmleri hd ye ceviriyorlar, oldukça yüksek kaliteli oluyor ama sevmiyorsaniz bir şey diyemem tabi

Colonia
room
Hidden (sığınak)
The best offer
Fury
Müfreze

Son film müttefik olacak müfreze değil...yanlış yazmışım..

Fight Club

Sonunda izledim. Nedense o kadar övülmesine rağmen hiç izleyesim gelmemişti zorladım kendimi :) Dövüş falan deyince çok sert bir film gibi gelmiş olabilir.
Neyse, kafamdaki senaryodan başka bir şey çıktı beklemediğim derecede dram..
Başlarda normal olağan bir film gibi geliyordu sonlara doğru vay be dedim işler baya bir büyüdü ve açıkçası son kısmı çok ütopik geldi filmin geneline göre, nasıl bu kadar büyüyebilir bu durum tüm olanlar hayal ürünü müydü diye düşündüm(değildi dimi? örgüt, yapılanlar falan). Spoiler olmasın diye açık yazamıyorum :) Sanki o durumda olan bir çok insanın başından geçenleri anlatırmış gibi başlayıp çok büyüdü bir anda.
Öyle aman çok etkilendim hayatım değişti gibi bir ruh haline girmedim genel yorumlardaki gibi ama bazı filmlerin kafamdaki yeri belli bir zaman geçtikten sonra nasıl hatırladığıma bağlı değişiyor. Aşırı bir büyütme var gibi geldi bana genel olarak ama belki sonradan evet ya baya iyiydi gerçekten diyeceğim. İnternetten inceleme de okudum bir iki tane alt mesajlar vs.. Çok ayrıntılı filmlerden aldığım keyif genelde düşer zaten benim, tabi ele alış, meraklandırma şekline de bağlı olarak. Normal hayatta bir şeylere yeterince kafa yorduğumdan belki.
Tekrar izlenmesi gereken filmlerden ama pek huyum olmadığından kim bilir ne zaman izlerim ya da izler miyim bakalım :)
Sonuç olarak; güzel film mi, evet :)

Yıldız Savaşları Bölüm 1: Gizli Tehlike

Yine yeni bir seri :)
Nereden başlanacağı konusu çok tartışmalı ama bu şekilde başlama kararı aldık arkadaşla bakalım. Umarım film kalitesindeki değişiklikler soğutmaz, konuyu hızlı anlayalım dedik.
Orta diyorum bu filme, biraz alınan kararlar ve mekan konusunda hızlı ilerlenmiş olduğunu düşünüyorum.
Ama şu maneviyatla kazanılan güçler konusunu seviyorum bu filmde bir tık farklı da olsa :) Doctor Strange de öyle.

The Fall (2006)

Adama çok sinir oldum!
Ama çok tatlıydı, hoştu :)
Bana asıl duygusallığı son kısımlarda verdi...
"Aşırı etkilendim", "hüngür hüngür ağladım" diyenler var o kadar duygusallık yaşamadım ben, bir süredir film izleye izleye direnç mi kazandım(draması yüksek şeyler de izlemedim ama) ya da ruh halim pek duygusal mı değil bu aralar nedir kolay etkilenmiyorum heralde :)
Tavsiye ederim. (bir kere daha izlesem tam olurmuş gibi)

Son düzenleme:
X