En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

We Need to Talk About Kevin
Son zamanlarda izleyip etkisinden çıkamadığım tek film. Biraz geniş açıdan bakmak gerek, rahatsız edici olmaması açısından.

Eğer okumadıysanız kesinlikle kitabını öneririm. O kadar çok detay var ki film de gösterilmeyen. Ve ben de ilk defa okuduğum süre boyunca o kitabın etkisinden hiç çıkamamıştım. Filmi izleyince hüsran maalesef her kitabı yapılan film gibi.
Yani şiddetle tavsiye ederim kitabını okumanızı hem çok kalın değil hemde bir çırpıda bitecek bir kitaptır.

Eğer okumadıysanız kesinlikle kitabını öneririm. O kadar çok detay var ki film de gösterilmeyen. Ve ben de ilk defa okuduğum süre boyunca o kitabın etkisinden hiç çıkamamıştım. Filmi izleyince hüsran maalesef her kitabı yapılan film gibi.
Yani şiddetle tavsiye ederim kitabını okumanızı hem çok kalın değil hemde bir çırpıda bitecek bir kitaptır.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, okuyacağım Hoppa

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi ile Star Wars serisini bitirdim...

Rogue One duygusal bir filmdi.. Güzeldi...

Cennetimden Bakarken – The Lovely Bones

Susie, 14 yaşında öldürülmüş ve cennete gitmiştir. Ölümünden sonra dünyada onsuz sürüp giden yaşamı, ortadan kayboluşuyla ilgili yorumlarını, ailesinin sevgili kızlarının canlı bulunması umuduna sarılmasını ve katilinin cinayetten kalan ipuçlarını yok etmeye çalışmasını takip eder. İstediği herşey düşündüğü an yerine gelmektedir ama dünyada da hayat sürerken Susie’de bir şekilde o hayata dahildir.

Big (1988)

Filmde genç Tom Hanks var :)
Güzeldi.. Beğendim...

The "o" filmine gittim geçenlerde ancak bana hiç korkunç gelmedi . Sanırım şu an hasılat rekoru kırmış korku filmleri arasında. Umduğunu bulamadım . Sırada cingöz recai var gitmeyi düşündüğüm .

Contact (Mesaj) (1997)

Çok beğendim.. Bazı yerleri biraz yavaş, sıkıcı gelebilir ama gayet güzel bir film. Gerçekçi bir havası da var.

Ayı Teddy
Güzel başladı ama vasat devam etti.. Biraz basit buldum açıkçası.

Kırmızı Kaplumbağa
Tamamen diyalogsuz bir animasyon filmi. Çok güzeldi çok beğendim. Diyaloglu filmleri böyle dikkatli izlemiyorum çoğu zaman...

X