En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Canavarın Çağrısı – A Monster Calls

Çok güzel, çok duygulu bir dram-fantastik filmi. Bir çocuğun zorlu bir döneminde yaşadıklarıyla başa çıkmaya çalışması...
Kesinlikle tavsiyemdir :)

Chocolita Chocolita
O zaman kesinlikle izlicem :) fantastik filmleri severim. Geçen google da fantastik filmler diye aratıp hüsranla dönüş yapmıştım iyi oldu :)

Bende dün "Get out" filmini seyrettim. Gerilim filmi. Eşimle seyredince bu tarz filmler seyrediyorum malum fantastik filmleri ya da daha çocuksu şekerimsi filmleri eşimle seyredemem :) o benim kendi özel alanım zevkim.

Filme geleyim, güzeldi sevdim. Kaliteli bir yapım. Zaten film başlarken "Unıversel studio" diye başladığı için direk güzel şeyler canlandı kafamda. Unıversal olup sevmediğim hiçbir film yok çünkü.

O zaman kesinlikle izlicem :) fantastik filmleri severim. Geçen google da fantastik filmler diye aratıp hüsranla dönüş yapmıştım iyi oldu :)

Bende dün "Get out" filmini seyrettim. Gerilim filmi. Eşimle seyredince bu tarz filmler seyrediyorum malum fantastik filmleri ya da daha çocuksu şekerimsi filmleri eşimle seyredemem :) o benim kendi özel alanım zevkim.

Filme geleyim, güzeldi sevdim. Kaliteli bir yapım. Zaten film başlarken "Unıversel studio" diye başladığı için direk güzel şeyler canlandı kafamda. Unıversal olup sevmediğim hiçbir film yok çünkü.

Tatlış değilmiş pek ama güzel :) Hikaye dinler gibi kaptırıyorsun...

Netten baktım korku-komedi yazıyor güzelse listeme alayım ben de o zaman, ilginç bir ikili çünkü.
Öyle mi hiç dikkat etmedim o yapıma, hoş genelde çok dikkat etmem :)

Tatlış değilmiş pek ama güzel :) Hikaye dinler gibi kaptırıyorsun...

Netten baktım korku-komedi yazıyor güzelse listeme alayım ben de o zaman, ilginç bir ikili çünkü.
Öyle mi hiç dikkat etmedim o yapıma, hoş genelde çok dikkat etmem :)
Universal genelde sevdiğim filmlerin başlangıcında çıkıyor da :) öneririm fena değildi film :) bende canavarın çağrısını izleyeyim bir ara

Universal genelde sevdiğim filmlerin başlangıcında çıkıyor da :) öneririm fena değildi film :) bende canavarın çağrısını izleyeyim bir ara

Doğrudur belki ben de beğeniyorumdur ama dikkat etmedim :))
Şimdi ne izlesem bakalım:dondurma:

Cenazede Ölüm

Komedi filmi, biraz absürt :) Yarıldım diyenler var ama ben o kadar etkilenmedim biraz uykumun olduğu bu geç saatte izlemiş olmamdan mı bilmem ama bence bol vaktiniz varsa o zaman izleyin, pek canlı tutmadı beni film.

Cenazede Ölüm

Komedi filmi, biraz absürt :) Yarıldım diyenler var ama ben o kadar etkilenmedim biraz uykumun olduğu bu geç saatte izlemiş olmamdan mı bilmem ama bence bol vaktiniz varsa o zaman izleyin, pek canlı tutmadı beni film.
Canavarın çağrısı alt yazılı sanırım hiç bir yerde türkçe dublaj bulamadım ve hayyli başım ağrıdığından okumaya mecalim yoktu :) ama merak ettm yinede.

"One day" güzel filmdi. Aşk filmi.. :)
"Kapan" gerilim filmi. Kendine has bir konusu vardı. Bayılmadım ama sevdim evet. Imdb puanı 7 ya da 8 sanırım. Hak etmiş fena değil..

Kızlar muazzam gerilim ve sürpriz sonlu film önerim olacak size La Cara Oculta. Hem aşk hem gerilim gerçekten değişik bir şey arayanlar izleyebilir :)

Canavarın çağrısı alt yazılı sanırım hiç bir yerde türkçe dublaj bulamadım ve hayyli başım ağrıdığından okumaya mecalim yoktu :) ama merak ettm yinede.

"One day" güzel filmdi. Aşk filmi.. :)
"Kapan" gerilim filmi. Kendine has bir konusu vardı. Bayılmadım ama sevdim evet. Imdb puanı 7 ya da 8 sanırım. Hak etmiş fena değil..

Uygun olduğun zaman artık :)

Thor (2011)

Doctor Strange(çok beğendim) ile bağlantı kurulma ihtimaline karşı izleyeyim bir dedim.
Beğendim ama bir şeylerin sadece başlangıcı olduğu çok belli, sanki bir hata olmuş da film yarıda kesilmiş gibi hissini çok verdi daha dolu olabilirmiş. Adam da çok iyiymiş yalnız(Thor):p

Not: Marvel'e yeni giriş yapan biriyim. Çizgi romanları falan bilmem :)

İçinde bulunduğum deri; Antonio Banderas başrolünde. Bir babanın kızının ölümünden sorumlu tuttuğu birini cezalandırması üstüne yapılmış bi film. Cinsellik ve şiddet anlamında çok rahatsız edici sahneleri var.

Oldboy: Kore yapımı olan orijinal filmini izledim. Bir de Amerikan yapımı olan var. Bir adamın on beş sene boyunca bi odaya hapsedilmesi ve çıktıktan sonra kendini oraya kapatan kisinin kim olduğunu öğrenmeye çalışması ve intikamı üstüne bi film. Filmin yarısından sonra mevzu biraz gün ışığına çıkıyor. Bu da ensest ve cinsel şiddet içeren bir film.

Sonuç olarak ikisi de aile ile izlenemez. Beni tek başıma izlediğim halde rahatsız etti. Tavsiye üzerine izledim. Tavsiye eder miyim, bu tarz izleyenler için evet ama yine de başka filmler öncelikli tercihim olurdu..

Karayip korsanlarinin vizyona girecek son filmini merak ediyorum.

Thor: The Dark World

Vay be diye diye izledim, Thor ile Malekith'in dövüşü sırasında onların deyimiyle diyarlar arası uçmalarına da çok güldüm :)
Biraz da beyin yakıyor bu Thor'un filmleri anlaşılan:KK53: Güldürüyor, düşündürüyor, aşk var aksiyon var falan iyiymiş.
Birinci filme göre daha iyiydi. O son nasıl oldu anlamadım ama 3. de öğrenicez artık.

Sindirella (2015)

Masalı olduğu gibi aktarmışlar farklı bir şey yok ama güzel :)
Mutlu son:KK36:

Bu ara fazla fantastik film seyretmekten "ahh keşke gerçekte de olsa" moduna girdim iyice, biraz dram mı izlesem :KK53:

Sindirella (2015)

Masalı olduğu gibi aktarmışlar farklı bir şey yok ama güzel :)
Mutlu son:KK36:

Bu ara fazla fantastik film seyretmekten "ahh keşke gerçekte de olsa" moduna girdim iyice, biraz dram mı izlesem :KK53:
Bende izledim onu :) sindirellanın elbisesine bittimm :))) kabarıklığına öldüm :KK70:

esaretin bedeli ilk izlenecek film olmalı bence.

monte kristo kontu .harikadır.

ben genelde intikam konulu severim.

kusursuz cinayet,revenge(kevin costner var)

apokalipto

bana bu tarz filmler önerir misiniz.

The edge - ihanet (a.hopkins) çok güzel bir filmdir..

Cinayet gecesi (a.hopkins)

Goyanın hayaletleri

Bu üç filmi mutlaka izlemenizi oneririm

Kızlar yaaa sayfadan hiç bildirim gelmedi, ben de kimse yazmıyor sanıyorum.simdi görünce yazışmaları şok oldum :KK43:

• Beğen
Reactions: s u
X