- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki filmde güzel filmlerdir..güney Kore sineması çok sağlam.ozellikle intikam filmlerinde çok başarılilar..İçinde bulunduğum deri; Antonio Banderas başrolünde. Bir babanın kızının ölümünden sorumlu tuttuğu birini cezalandırması üstüne yapılmış bi film. Cinsellik ve şiddet anlamında çok rahatsız edici sahneleri var.
Oldboy: Kore yapımı olan orijinal filmini izledim. Bir de Amerikan yapımı olan var. Bir adamın on beş sene boyunca bi odaya hapsedilmesi ve çıktıktan sonra kendini oraya kapatan kisinin kim olduğunu öğrenmeye çalışması ve intikamı üstüne bi film. Filmin yarısından sonra mevzu biraz gün ışığına çıkıyor. Bu da ensest ve cinsel şiddet içeren bir film.
Sonuç olarak ikisi de aile ile izlenemez. Beni tek başıma izlediğim halde rahatsız etti. Tavsiye üzerine izledim. Tavsiye eder miyim, bu tarz izleyenler için evet ama yine de başka filmler öncelikli tercihim olurdu..
Karayip korsanlarinin vizyona girecek son filmini merak ediyorum.
The edge - ihanet (a.hopkins) çok güzel bir filmdir..
Cinayet gecesi (a.hopkins)
Goyanın hayaletleri
Bu üç filmi mutlaka izlemenizi oneririm
Kızlar yaaa sayfadan hiç bildirim gelmedi, ben de kimse yazmıyor sanıyorum.simdi görünce yazışmaları şok oldum
Mutlaka öneririm, çok çok güzel bir film.ilk iki izledim diğerine bakayım
bana da bildirim gelmiyor aynen
canım, benim.. özelden yazar mısın bana, kapalı çünkü senin. tabi istersen.Mutlaka öneririm, çok çok güzel bir film.
Tabiki, tanıyamadım, kimsin ki?canım, benim.. özelden yazar mısın bana, kapalı çünkü senin. tabi istersen.
Miss Sloane [2016 - imdb puanı : 7.4 ]
Eki Görüntüle 2007292
Farklı ve güzel bir filmdi. Tavsiye ederim.
Cinayet Gecesi'ni izlemiştim zaten The Edge- İhanet'i de bu mesajınızda görüp izleyeyim dedim onda da Hopkins'in oynadığını görünce ve çok beğendim filmi. Filmin başlarında evdeki bir sahnede kanepenin üstünde yerimen zıpladım resmenThe edge - ihanet (a.hopkins) çok güzel bir filmdir..
Cinayet gecesi (a.hopkins)
Goyanın hayaletleri
Bu üç filmi mutlaka izlemenizi oneririm
Cinayet Gecesi'ni izlemiştim zaten The Edge- İhanet'i de bu mesajınızda görüp izleyeyim dedim onda da Hopkins'in oynadığını görünce ve çok beğendim filmi. Filmin başlarında evdeki bir sahnede kanepenin üstünde yerimen zıpladım resmen
Sıraya da Goyanın hayaletlerini koyuyorum onun da beklentilerimi boşa çıkarmayacağına inanıyorum
Goya'nın Hayaletleri'ni dün izledim ve çok beğendim. Bol bol da sinirlendim. Tavsiye için teşekkür ederim ^^
The Body-El Cuerpo- Ceset- Bugün izlediğim polisiye gerilim gizem kategorisinde bir film. imdb-7.0
Filmle ilgili okuduğum yorumlarda en dikkat çeken özelliği sonunun sürprizli olmasıydı bu yüzden izlerken hep kafamda sonunu da tahmin etmeye çalışıyorum. Olasılıkları düşünüp bizi nerden ters köşeye düşürecekler acaba diyorum fakat yapamadım, tahmin edemedim sonunu
Yani film iyi iyi