En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Bu hafta tekrar tarantino günü yaptık ve tüm filmlerini bir kez daha izledik.

Rezervuar köpekleri
Pulp fiction
Django
Hateful eight
Soysuzlar çetesi
Kill Bill 1-2 öneririm..

İzlemeyenlere
Fury
Müttefik önereceğim filmlerden

Son düzenleme:
İzleyecek çok fazla film bulamayınca başa dönüp eskileri bir kez daha izliyorum..

Bu hafta soğuk dağ ve goyanın hayaletleri filmlerinin etkisinden çıkamadım hala..

İçinde bulunduğum deri; Antonio Banderas başrolünde. Bir babanın kızının ölümünden sorumlu tuttuğu birini cezalandırması üstüne yapılmış bi film. Cinsellik ve şiddet anlamında çok rahatsız edici sahneleri var.

Oldboy: Kore yapımı olan orijinal filmini izledim. Bir de Amerikan yapımı olan var. Bir adamın on beş sene boyunca bi odaya hapsedilmesi ve çıktıktan sonra kendini oraya kapatan kisinin kim olduğunu öğrenmeye çalışması ve intikamı üstüne bi film. Filmin yarısından sonra mevzu biraz gün ışığına çıkıyor. Bu da ensest ve cinsel şiddet içeren bir film.

Sonuç olarak ikisi de aile ile izlenemez. Beni tek başıma izlediğim halde rahatsız etti. Tavsiye üzerine izledim. Tavsiye eder miyim, bu tarz izleyenler için evet ama yine de başka filmler öncelikli tercihim olurdu..

Karayip korsanlarinin vizyona girecek son filmini merak ediyorum.
İki filmde güzel filmlerdir..güney Kore sineması çok sağlam.ozellikle intikam filmlerinde çok başarılilar..

Şeytanı gördüm de güzel bir Kore filmidir, öneririm..

Filmler tükenince dizi izlemeye başladık..her akşam ne izleyeceğiz derdi olmuyor bi süre..

Ben daha önce izlemistim, eşimle tekrar başladım, how to get away with murder çok güzel bir dizi, izlemek isteyene öneririm.

Black mirror da 45 dklik mini film tadında 3 sezonluk farklı bi dizi..her bölüm birbirinden farklı.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği

Evet seriye başladım..
Maşallah iki filmlik bir film :)
Biraz kafa karışıklıklarım ve muhtemelen unutacağım veya tam anlamadığım detaylar var.
Ama gayet güzel.

Miss Sloane
[2016 - imdb puanı : 7.4 ]

miss-sloane-et00046489-24-03-2017-15-30-57.jpg

Farklı ve güzel bir filmdi. Tavsiye ederim. :KK66:

Yaşam Kürü

Bugün izledim Zindan Adası filmini anımsattı konu olarak benzerlikleri var ama bu filmde çok fazla sinir bozucu ve mide bulandırıcı olaylar vardı.

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule

Savaş sahnesinde etkilendim ve duygulandım.. Çocuklara falan silah veriyorlar çaresizlik içinde..
Seride biraz Harry Potter benzerlikleri de var gibi gördüm ben.
Ama süper :):super:

The edge - ihanet (a.hopkins) çok güzel bir filmdir..

Cinayet gecesi (a.hopkins)

Goyanın hayaletleri

Bu üç filmi mutlaka izlemenizi oneririm
Cinayet Gecesi'ni izlemiştim zaten The Edge- İhanet'i de bu mesajınızda görüp izleyeyim dedim onda da Hopkins'in oynadığını görünce ve çok beğendim filmi. Filmin başlarında evdeki bir sahnede kanepenin üstünde yerimen zıpladım resmen :KK57:

Sıraya da Goyanın hayaletlerini koyuyorum onun da beklentilerimi boşa çıkarmayacağına inanıyorum :oops:

Goya'nın Hayaletleri'ni dün izledim ve çok beğendim. Bol bol da sinirlendim. Tavsiye için teşekkür ederim ^^

The Body-El Cuerpo- Ceset- Bugün izlediğim polisiye gerilim gizem kategorisinde bir film. imdb-7.0

Filmle ilgili okuduğum yorumlarda en dikkat çeken özelliği sonunun sürprizli olmasıydı bu yüzden izlerken hep kafamda sonunu da tahmin etmeye çalışıyorum. Olasılıkları düşünüp bizi nerden ters köşeye düşürecekler acaba diyorum fakat yapamadım, tahmin edemedim sonunu

Yani film iyi iyi :halay:

Ben en çok fantastik tarzı filmleri seviyorum arkadaşlar. O yüzden fantastik film önerisi yapacağım sizlere. Bu içerikte
en iyi fantastik filmlerin listesi mevcut. Göz atabilirsiniz. Ben film izleyeceğim zaman buradan buluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinayet Gecesi'ni izlemiştim zaten The Edge- İhanet'i de bu mesajınızda görüp izleyeyim dedim onda da Hopkins'in oynadığını görünce ve çok beğendim filmi. Filmin başlarında evdeki bir sahnede kanepenin üstünde yerimen zıpladım resmen :KK57:

Sıraya da Goyanın hayaletlerini koyuyorum onun da beklentilerimi boşa çıkarmayacağına inanıyorum :oops:

Goya'nın Hayaletleri'ni dün izledim ve çok beğendim. Bol bol da sinirlendim. Tavsiye için teşekkür ederim ^^

The Body-El Cuerpo- Ceset- Bugün izlediğim polisiye gerilim gizem kategorisinde bir film. imdb-7.0

Filmle ilgili okuduğum yorumlarda en dikkat çeken özelliği sonunun sürprizli olmasıydı bu yüzden izlerken hep kafamda sonunu da tahmin etmeye çalışıyorum. Olasılıkları düşünüp bizi nerden ters köşeye düşürecekler acaba diyorum fakat yapamadım, tahmin edemedim sonunu

Yani film iyi iyi :halay:

Rica ederim canım..
Bu arada izlemediysen the best offer- en iyi teklif öneririm güzel film ve

Audrey tatou seviyor sevmiyor...bu kızı beğenmiyorum ama bu filmi beğenmiştim..

Karanlık taraf -bir çok kez onerdim ve çok da yazıldı burada, güzel filmdir...

Uyuyan ses- İspanyol filmi, bunu da sevdiğimi hatırlıyorum..

Hala izlemeyenler kaldıysa diye AMADEUS, apocalipto, Davetsiz (gerilim) 39.dosya (korku-gerilim) filmlerini bir kez daha ilistireyim buraya :KK66:

Ben de film önerileri bekliyorum kizlarrrr...

Tavsiyeler için teşekkür ederim hepsine göz atacağım ^_^

Bugün Gone Girl (Kayıp Kız) ve Solace filmlerini izledim ikisini de beğendim. Zaten sonuna kadar bitiremezdim yoksa :KK70:
Kayıp Kız'ı tavsiye ederim bir kitaptan uyarlanmış bir film imdb puanı 8.1 sürprizlerle dolu bir film. Bir film izledim ama film içinde film vardı.
Solace konu olarak çok sarmadı beni misafirim geldiği için ara vermek zorunda kaldığım için de olabilir ama oyuncu kadrosu iyi Hopkins filmi yine o adamın oynadığı bir şey görürsem hemen izleme listeme alıyorum :KK70:

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü

Hobbitlerin gururu bunlar :KK53:
Savaş sahneleri çok etkileyici gerçekten.
Karakterler de çok iyi. Frodo ve Sam'in yolculuğu işkence gibiydi resmen..
Duygulu bir bitiş oldu, dostluk, sevgi vurgusu yüksek bir seri, tek bir kahramanı yok.
Ama sonunda "niye ki" dediğim yerler oldu:KK64:
Yazılacak çok şey var ama kısaca süper seri, baya da uzun :)
Bir de bir kaç küçük film hataları olmuş sanki, "ee böyleydi şimdi niye böyle oldu" gibi düşündüğüm yerler oldu.

X