- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
20 bölüm, 2014 yapımı. Romantik komedi olarak geciyor. Daha cok komedi ağırlıklı. Aşk dizisi gibi degil.Yok izlemedim kaç bölüm? Aşk var mi? Kaç yılında yapılmış?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 bölüm, 2014 yapımı. Romantik komedi olarak geciyor. Daha cok komedi ağırlıklı. Aşk dizisi gibi degil.Yok izlemedim kaç bölüm? Aşk var mi? Kaç yılında yapılmış?
Acemi prensesi izledin mi :) ya da Ella filmini. Onlar da cok tatlidir
Sanirim sizlerde çok film izliyorsunuz aynı ben gibi:) bu zamana kadar izlediginiz en en enn
güzel filmler neler? Filmlerim bitti yeni arayislardayim fikir alışverişi yapsak kizlar:)
Ne tür filmlerden hoşlanıyorsun ? :)Sanirim sizlerde çok film izliyorsunuz aynı ben gibi:) bu zamana kadar izlediginiz en en enn
güzel filmler neler? Filmlerim bitti yeni arayislardayim fikir alışverişi yapsak kizlar:)
İyi hissedeceğinden eminim :)Charlinin cıkolata fabrıkasını ızlıcem. Suan o tarz fılmlere ıhtıyacım var.
Evet canım ızledım ve begendım. Tesekkurler. :)İyi hissedeceğinden eminim :)
Böyle masumane tatlı filmleri seven insanlara hep bir kanım kaynar :) sempatik gelir o insanlar bana. Bende çok severim. Belki kendime yakın hissettiğimden..Evet canım ızledım ve begendım. Tesekkurler. :)
Belkıde ıcımızdekı cocugu yıtırmeyısımızdendır. Sevgıyle kal.Böyle masumane tatlı filmleri seven insanlara hep bir kanım kaynar :) sempatik gelir o insanlar bana. Bende çok severim. Belki kendime yakın hissettiğimden..
Teşekkür ederim sende :)Belkıde ıcımızdekı cocugu yıtırmeyısımızdendır. Sevgıyle kal.
Konusu aşk olan dizi önerirmisin:)20 bölüm, 2014 yapımı. Romantik komedi olarak geciyor. Daha cok komedi ağırlıklı. Aşk dizisi gibi degil.
Aşk filmi veya dizisi gerilim tarih macera olabilir:)Hiç duyduğumu hatırlamıyorum, muhtemelen izlememişimdir, bakayım :)
Chocolita daha iyi yardımcı olur sanırım, benim o kadar geniş değil gibi, şimdi pek aklıma da gelmedi böyle deyince,
çok öneriler oldu geçmiş sayfalarda bir bakın :) Ne tür istiyorsunuz bir düşüneyim?
Bu ara tatlı filmler izliyorum ben, izlediklerimi yazdım :)
Vivid acemi prenses 1 ve 2 ikisinide seyredebilrsin. İlk bölümünü çocukken seyretmiştim ve çok beğenmiştim :) sonra bir ara aklıma gelip bu filmi araştırıp durmuştum. Adını hatırlayamamıştım çünkü. En az 3 sefer izlemişimdir.. İkinci bölümünüde sevmiştim. Ella filminde de aynı kadın oynuyot
secret garden'ı izledin mi?Konusu aşk olan dizi önerirmisin:)
secret garden'ı izledin mi?
Eski birazcık ama ben cok sevmistim.
diziYok izlemedim film mi.dizimi
Bizde niye yok moduna giriyorsun değil mi :) malesef sadece filmlerde bu denli yoğun duygularla karşılaşabiliyoruz.. Ama şöyle teselli bulabilirsin. Filmde oynayan karakterler, çekim bittikten sonra sıradan hayatlarına devam ediyorlar :) aslında karşılıklı bir kandırmacadan ibaret hepsi.. Ama buna ihtiyacımız var. Garip aslında :)İlk makas ellere bakacağım sanırım, başka yerlerde de çıkıyordu karşıma sürekli, sonra bu dediklerini bir inceleyeyim :)
Bir tamam iyiyim desem gerilim ya da dram patlatıcam ama cesaret edemiyorum, aşk/dostluk filmlerinde bile neden gerçekte yoook diye isyan eder miyim acaba diye şüpheli giriyorum da henüz olmadı Allah'tan aşırı etkilememiş demek ki
Aşk filmi veya dizisi gerilim tarih macera olabilir:)
Bizde niye yok moduna giriyorsun değil mi :) malesef sadece filmlerde bu denli yoğun duygularla karşılaşabiliyoruz.. Ama şöyle teselli bulabilirsin. Filmde oynayan karakterler, çekim bittikten sonra sıradan hayatlarına devam ediyorlar :) aslında karşılıklı bir kandırmacadan ibaret hepsi.. Ama buna ihtiyacımız var. Garip aslında :)
Bizdeki evin sensin only you o yüzden hiç izlemek istemedim ama boondook bunu izlicem tesekkurler:)Dizi izlemiyorum ama koreden öneri istediğiniz için Always, Only You filmini izlemiştim geçenlerde, klasik bir aşk hikayesi sayılır ama vakit geçirmelik hoştu. Tarih deyince aklıma Kitap Hırsızı gelir. Öyle çok tarih meraklısı değilim bu da zaten tarihin kendisinden çok bir savaş döneminde bir çocuğun başından geçen şeyleri anlatan, bana hoş hisler veren bir filmdi, çok maceralı bir şey değil, sakin. Babadook korku, gerilim, dram. Ağır değildi ama özellikle sonuna gelince kendimce bir çıkarım yapmıştım ne kadar doğru bilmem.
Edit: Kitap Kokusu yazmışım o Kitap Hırsızı, düzelttim :)