- 30 Ocak 2017
- 13.234
- 196.779
- 598
Sanırım izlemedim :) teşekkür ederimgerilim filmi severlere ziyaretçi (caller) tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım izlemedim :) teşekkür ederimgerilim filmi severlere ziyaretçi (caller) tavsiye ederim
Canim az önce izledim,güzel filmdi, gerilimi dozunda çok saol... Aklıma gelmişken the hidden face-karanlik taraf.cok guzel filmdi öneririm canim ChocolitaTamam canım bakıcam :) "Geçmişten Gelen" izlemediysen oda güzeldir. Konusu genel havası tam not alır benden. Tadında gerilim filmidir. Sonu gerektiği gibi biten nadir filmlerden
Bu filmi daha öncede duymuştum ama hiç izlemedim. Şimdi izliyorum teşekkür ederim canımcım :)Canim az önce izledim,güzel filmdi, gerilimi dozunda çok saol... Aklıma gelmişken the hidden face-karanlik taraf.cok guzel filmdi öneririm canim Chocolita
Nasıl? Beğendin mi canim?Bu filmi daha öncede duymuştum ama hiç izlemedim. Şimdi izliyorum teşekkür ederim canımcım :)
Evet canım beğendim güzeldi :) ilginç bir konusu vardı. Teşekkür ederimNasıl? Beğendin mi canim?
Rica ederim canım,begenmene sevindimEvet canım beğendim güzeldi :) ilginç bir konusu vardı. Teşekkür ederim
Bende iyi filmler seyredince iyi hissediyorum :) keyifli geçen 2 saat kazanmış oluyorum. İzleyip memnun kalmadığım filmler ömrümden 2 saat çalmış gbi hissettiriyorRica ederim canım,begenmene sevindim
"Erkekler Söyler Kadınlar Ne Anlar" uzuunca bir ismi olan romantik komedi :) ama komedisi dozunda, daha çok kadın-erkek ilişkisini çok doğru tespitlerle anlatıyor. Sevdim.. Doğallığı ve bakış açıları güzel. Bazı sahnelerde gerçekten güldüm. Bunu çok az film başarır :) özellikle iki tombik siyahı kadının muhabbeti beni epey güldürdü. Sonra siyah gömlek giydiğini sanan garip personel. Sonra karısını aldatan adamın sonu tam da istediğim sondu. Gerçekçiydi. "Şerefsizlik parayla değil ki bedava" yorumunu sesli yapabildiysem o film beni içine almıştır :)
izledim ama hayal meyal hatırlıyorum filmi, bu arada bu adamı Mehmet Ali Alaboraya ben mi benzetiyorum?[/QUOTE
Çağlar ertuğrul. Adamı yeni gördüm aynısı ya aynısı. Mehmet ali alabora hiç benzemiyormuş bu adamı görünce anladım :) sonra bu konuşma aklıma geldi paylaşaym dedim çok şaşırdım görünce. Eşim biraz kıskançlık yaptı ama ne yapayım aa dedim ne kadar benziyor