• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Beğenmene çook sevindimm :) evet çok tatlı çok hoş bir film :) bu arada " talihsiz serüvenler dizisi " ni seyrettin mi :) oda tatlı arşivlerimden

Izlemedim listeme aliyorum, Johnny Depp ise zaten onun filmlerinin hepsini izleyesim geldi artik, varsa kotu dedigin onlari atlayayim :))

esaretin bedeli ilk izlenecek film olmalı bence.

monte kristo kontu .harikadır.

ben genelde intikam konulu severim.

kusursuz cinayet,revenge(kevin costner var)

apokalipto

bana bu tarz filmler önerir misiniz.

esaretin bedeli ilk izlenecek film olmalı bence.

monte kristo kontu .harikadır.

ben genelde intikam konulu severim.

kusursuz cinayet,revenge(kevin costner var)

apokalipto

bana bu tarz filmler önerir misiniz.
Kemik koleksiyoncusu,
Ölüm emri
Nefesini tut

• Beğen
Reactions: s u
kemik koleksiyoncusu nu izlemedim kaliteli mi gerilim değildir umarım.diğerlerini izledim.
Polisiye filmi az gerilim tadında. Angelina jolie oynuyor. Azılı bir katili yakalamaya çalışıyorlar. Ama güzel film. Eşimle filmi yarım bıraktık bugün tamamlarız herhalde

• Beğen
Reactions: s u
Beter Böcek (1988)

Bayıldım diyemem ama fantastik, ilginç bir film, çizgi film tadında, eğlencelik :)

Beter Böcek (1988)

Bayıldım diyemem ama fantastik, ilginç bir film, çizgi film tadında, eğlencelik :)
Beter böceği bende merak ediyorum. Grinch'i izledin mi :) bana benzeyen birini bulunca çekinmeden önerebiliyorum bu tarz filmleri jim carrey oynuyor :) sonra mulan ve anastasia çizgi filmlerine bayılırım. Yine olsa yine izlerim :)

Bir külkedisi masalı
Çılgın cuma
Deniz kızı (1984)
Denizden gelen kız
Peter pan film

Harikadırlar :) öneririm

Beter böceği bende merak ediyorum. Grinch'i izledin mi :) bana benzeyen birini bulunca çekinmeden önerebiliyorum bu tarz filmleri jim carrey oynuyor :) sonra mulan ve anastasia çizgi filmlerine bayılırım. Yine olsa yine izlerim :)

Bir külkedisi masalı
Çılgın cuma
Deniz kızı (1984)
Denizden gelen kız
Peter pan film

Harikadırlar :) öneririm

Ya açıkçası bana biraz basit geldi, hoş, eğlenceli ama filme ismini veren kahraman filmin pek merkezinde değil gibiydi, filmin genel havası ölen bir çiftin başından geçenler gibi duruyor daha çok. Tvde izlediğimiz çizgi filmlerin tadını verdi biraz bana nedense :)
Teşekkürler, inceleyip izleyeceğim:KK36:

Ya açıkçası bana biraz basit geldi, hoş, eğlenceli ama filme ismini veren kahraman filmin pek merkezinde değil gibiydi, filmin genel havası ölen bir çiftin başından geçenler gibi duruyor daha çok. Tvde izlediğimiz çizgi filmlerin tadını verdi biraz bana nedense :)
Teşekkürler, inceleyip izleyeceğim:KK36:
Sevecegini düşünüyorum :) bende şu sıralar izlemesi keyifli filmler arıyorum. Belkide sana verdiğim listeyi baştan seyrederim. Ne varsa eskilerde var.. Sıkıldıkça onlara geri dönüyorum

Sevecegini düşünüyorum :) bende şu sıralar izlemesi keyifli filmler arıyorum. Belkide sana verdiğim listeyi baştan seyrederim. Ne varsa eskilerde var.. Sıkıldıkça onlara geri dönüyorum

Benim izlemem gereken daha çok film var görünüşe göre :)

Once 'ı izledin mi? Basit, düşük bütçeli bir film, müzikle ilgili ve güzel müzikleri var. Keyifli tanımına uymaz belki ama bir an aklıma geldi, hoş ve sadeydi :)

Benim izlemem gereken daha çok film var görünüşe göre :)

Once 'ı izledin mi? Basit, düşük bütçeli bir film, müzikle ilgili ve güzel müzikleri var. Keyifli tanımına uymaz belki ama bir an aklıma geldi, hoş ve sadeydi :)
İzlemedim ama hemen not edeyim :) laptopa bir kablo almışız, oradan açtığım filmleri tv den izleyebiliyorum artık çocuk gibi seviniyorum halimi görsen :)

İzlemedim ama hemen not edeyim :) laptopa bir kablo almışız, oradan açtığım filmleri tv den izleyebiliyorum artık çocuk gibi seviniyorum halimi görsen :)

2006 yapımı :) Dram-romantik.

Haha bir filmkolik olarak daha keyifli olmuştur :)

Ali kundulli 1,aamir Khan flmi 3 idiot,her çoçuk özeldir,ghajini filmleri güzel

Back