En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Tamam canım bakıcam :) "Geçmişten Gelen" izlemediysen oda güzeldir. Konusu genel havası tam not alır benden. Tadında gerilim filmidir. Sonu gerektiği gibi biten nadir filmlerden
Canim az önce izledim,güzel filmdi, gerilimi dozunda çok saol... Aklıma gelmişken the hidden face-karanlik taraf.cok guzel filmdi öneririm canim Chocolita

"Erkekler Söyler Kadınlar Ne Anlar" uzuunca bir ismi olan romantik komedi :) ama komedisi dozunda, daha çok kadın-erkek ilişkisini çok doğru tespitlerle anlatıyor. Sevdim.. Doğallığı ve bakış açıları güzel. Bazı sahnelerde gerçekten güldüm. Bunu çok az film başarır :) özellikle iki tombik siyahı kadının muhabbeti beni epey güldürdü. Sonra siyah gömlek giydiğini sanan garip personel. Sonra karısını aldatan adamın sonu tam da istediğim sondu. Gerçekçiydi. "Şerefsizlik parayla değil ki bedava" yorumunu sesli yapabildiysem o film beni içine almıştır :)

Anthropoid- az önce bitti, güzel filmdi, oneririm...

Film önerileri ve teyitleri dolmuş buralar, sevindim :)
---

Umudunu Kaybetme

Hala daha önce izleyip izlemediğim konusunda net değilim ama güzel film

Şimdi bitti, beğendim :)

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi

Bir lise filmi, ama vakit geçirmelik olarak güzel...

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları

Güzeldi.. Tatlı bir film...

Always, Only You

Romantik bir kore filmi. Aslında klasik bir konusu var, ama güzel, hoş duygular veriyor.
Sadece Sen isimli türk filminin orjinali diyorlar. Sanırım izlememişim :)

Doctor Strange

Öncelikle karakterin geçmişini bilmediğimi söyleyeyim.. Marvel'in geçmişini de bilmem :)
Film/konu gayet güzel, beğendim. Keyif aldım.
Eski bir şeyin uyarlaması olduğu için sonuçta değiştirilemeyecek bir durum tabi ama tek diyeceğim şu ki Dormammu isimli kötü güç filmin geneline göre biraz fazla ütopik geldi açıkçası :)

Kubo ve Sihirli Telleri

Tatlış bir film isteyenlere..
Filmin sonundaki müzik de çok hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…