Güzeldir :)Şimdi bitti, beğendim :)
Yaa ne ki bu :) bende izlemek istedin şimdi choco falan :)Chocolat
Şeytan işi çikolatalar
Güzel bir film, çok beğendim
Yaa ne ki bu :) bende izlemek istedin şimdi choco falan :)
O zaman bende izlicemm :)Bir çikolata severe tavsiyemdir :) Fransa da geçiyor, güzel hissettiren filmler dedim mi sürekli karşıma çıkardı ama izlememiştim bir türlü, bu kadar hoşuma gideceğini bilseydim izlerdim :)
Kızlar selam bana bildiğiniz güzel kore dizisi veya filmi onerebilirmisiniz?
Kızlar selam bana bildiğiniz güzel kore dizisi veya filmi onerebilirmisiniz?
Koremanya belki sen yardımcı olabilirsin :)
Onu yeni bitirdim ve ba-yil-dim başka önerin lutfen:)En son moon lovers isimli diziyi izlemiştim.
Benim hoşuma gitti. Kore dizilerine alıştıgım icin olayların gelisme bölümlerini ve finalini yagırgamadım. Gayet güzeldi.
Tavsiye ederim :)))
Neden ben demiyecegim
İzledim canım :) yine johnny deep ve yine hoş kokulu bir film..Bir çikolata severe tavsiyemdir :) Fransa da geçiyor, güzel hissettiren filmler dedim mi sürekli karşıma çıkardı ama izlememiştim bir türlü, bu kadar hoşuma gideceğini bilseydim izlerdim :)
İzledim canım :) yine johnny deep ve yine hoş kokulu bir film..
Bu filmin müziğini önceden dinliyordum ben. Youtube'da film müzikleri çıkmıştı karşıma ilk sırada bu vardı. Sürekli dinlerdim ilham verici bir müziği var. Kısacası müziğine bayıldımmm :) filmide sevdimm chocolita, chocolat filmini nasıl sevmez :) ama o filmi izlemeden önce mutlaka eline bir çikolata almalısın yoksa bir yerin şişer
modern farmer dizisini izlemişmiydiniz?Onu yeni bitirdim ve ba-yil-dim başka önerin lutfen:)
Filmin başında "makas adam" filmine gönderme yapmasıda çok hoşuma gitti :) kilisede çocuk makas adamın resmini çiziyordu. Onu seyrettin miHehe, yok ben o derecede bi cikolata sever degilim hic canim cekmedi
Evet muzikleri guzel boyle tatli filmlere, animasyonlara falan cogu zaman guzel muzikler eslik ediyor gibi. Bi filmde Jhonny Deep varsa o filmleri incelicem artik, oldugu filmleri su zamana kadar sevdim :)
Filmin başında "makas adam" filmine gönderme yapmasıda çok hoşuma gitti :) kilisede çocuk makas adamın resmini çiziyordu. Onu seyrettin mi
İzle bayılacaksın :) film zevklerimiz aynı seninle. Onda da jhonny deep oynuyor. Tatlı filmler arşivine bir yenisini daha eklemiş olursun. Bu arada moana filmini izlemiş olmanı çok sevdim :) bu tarz tatlı filmlerin yetişkin izleyicisi pek kalmadı.. Ama ben bayılırım. Erkek kardeşimde benim gibi. Geçen annem tabletin geçmiş dökümanına bakmış. Aslan kral filmini görmüş :) diyor ki buna kardeşin girmez, kim girmiş bunaYok izlemedim sanırım ondan dikkatimi çekmemiş :) İzleyeyim onu da.
İzle bayılacaksın :) film zevklerimiz aynı seninle. Onda da jhonny deep oynuyor. Tatlı filmler arşivine bir yenisini daha eklemiş olursun. Bu arada moana filmini izlemiş olmanı çok sevdim :) bu tarz tatlı filmlerin yetişkin izleyicisi pek kalmadı.. Ama ben bayılırım. Erkek kardeşimde benim gibi. Geçen annem tabletin geçmiş dökümanına bakmış. Aslan kral filmini görmüş :) diyor ki buna kardeşin girmez, kim girmiş bunakardeşim izlemiştir anne geçen bu filmden bahsetmiştik dedim 17 yaşında..
Yok izlemedim kaç bölüm? Aşk var mi? Kaç yılında yapılmış?modern farmer dizisini izlemişmiydiniz?
Kore dizileri arasında beni en cok gulduren dizidir :)
Acemi prensesi izledin mi :) ya da Ella filmini. Onlar da cok tatlidirNormalde bu kadar çok art arda belli filmlerde gitmezdim ama bu ara böyle güzel hissettiren şeylere biraz ihtiyacım var :) Güzel film beklentim şuan minimumda ve asıl derdim iyi hissetmek.. Gerilim falan da çok severim açasım geliyor ama bittiğinde olumsuzlaşıyorum son zamanlarda..
Bir kere arkadaşımla Zootropolis: Hayvanlar Şehri'ne gitmiştik eğleniriz diye, bir baktım sinemada yanında çocuk olmayan tek biz varız, film hoştu ama yine de bizim açımızdan pek sinemaya gitmelik değilmiş diye düşündüm
Sanirim sizlerde çok film izliyorsunuz aynı ben gibi:) bu zamana kadar izlediginiz en en ennNormalde bu kadar çok art arda belli filmlerde gitmezdim ama bu ara böyle güzel hissettiren şeylere biraz ihtiyacım var :) Güzel film beklentim şuan minimumda ve asıl derdim iyi hissetmek.. Gerilim falan da çok severim açasım geliyor ama bittiğinde olumsuzlaşıyorum son zamanlarda..
Bir kere arkadaşımla Zootropolis: Hayvanlar Şehri'ne gitmiştik eğleniriz diye, bir baktım sinemada yanında çocuk olmayan tek biz varız, film hoştu ama yine de bizim açımızdan pek sinemaya gitmelik değilmiş diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?