• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Frozen (2010)

Şu sıralar ruh halim biraz hassas olduğundan filmde de çok can yakıcı ve gerçekçi sahneler olduğundan etkilendim biraz. Ama başka zaman izleseydim bu derece olmayabilirdi :) Baya geriyor.
Güzel desem şuan biraz kötü hissettiğim için olmuyor, kötü desem olmuyor gerilimi iyi verdi :)

Chocolita Chocolita

Frozen (2010)

Şu sıralar ruh halim biraz hassas olduğundan filmde de çok can yakıcı ve gerçekçi sahneler olduğundan etkilendim biraz. Ama başka zaman izleseydim bu derece olmayabilirdi :) Baya geriyor.
Güzel desem şuan biraz kötü hissettiğim için olmuyor, kötü desem olmuyor gerilimi iyi verdi :)

Chocolita Chocolita

İyi gerilimdir :) onun dışında idare eder. Çokta övülesi bir film değil.

Evet ilk izlediğimde bende çok etkilenmiştim. Özellikle arkadaşlarının bacağını kırıp aşağı düştüğü zaman yaşadıklarındaaa gerim gerim girilmiştim :)
sen yazınca hatırladım şu kayak merkezinde telesiyejdeki 3 şaşkın di mi ;) yarısına kadar tahammül edebildim, oyunculuklar falan çok kötüydü, hiç sevmemiştim...

sen yazınca hatırladım şu kayak merkezinde telesiyejdeki 3 şaşkın di mi :KK66: yarısına kadar tahammül edebildim, oyunculuklar falan çok kötüydü, hiç sevmemiştim...
Eşimle seyretmiştim bende. Gerilim filmi olsun diye izlemiştik, gerilip uyumuştuk :D neden kötü hissetmek için film seyrediyoruz değil mi

Eşimle seyretmiştim bende. Gerilim filmi olsun diye izlemiştik, gerilip uyumuştuk :KK70: neden kötü hissetmek için film seyrediyoruz değil mi
ben kapatıveriyorum yarısında artık, bu boş şeylere vaktimi harcayamam deyip ;)
gerilim zaten benim de tarzım komedi vs hiç seyretmem.... ;)

ben kapatıveriyorum yarısında artık, bu boş şeylere vaktimi harcayamam deyip :KK66:
gerilim zaten benim de tarzım komedi vs hiç seyretmem.... :KK66:
Hayatta izledigime en cok pisman oldugum film "Maniak" filmiydi. Hem başrol oyuncusuna gıcığım hem filmin konusuna sinir oldum. Çok iğrenç bir filmdi. Sırf filmin sonunda kadın adamı gerçekten sevecek mi deli merakım yüzünden filme katlandım. Filmin sonuda ayrıca bir iğrençti

Neden bilmiyorum yerli-yabancı dizi izlemeyi sevmiyorum. Bana başı ve sonu olacak.
bazı diziler film gibi her bölüm başı ve sonu oluyor ;) ben zaten yerli dizi izlemiyorum yerli dizi yersiz uzun...yabancılar kalite,senaryo ve çekim teknikleri anlamında çok başarılılar

yabancı dizide "forewer" izleyebilirsiniz, hem bölümleri kısa sürüyor hem de sadece bir sezon, her bölümü film tadında :)

izledim forewer ı, gerilim ,suç, polisiye tarzı öneriniz var mı?

eşimle çokça bu tarz dizi izledik ama isimleri aklımda kalmamış, forewer hariç :)

akşam eve gidince bakayım arşivimize, biz bi ara "isveç norveç danimarka belçika belçika hollanda" misali baya geniş bir alana yayılarak film serileri, diziler vs izlemiştik, isimlerini paylaşırım umarım siz de seversiniz :)

Back