Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Frozen (2010)
Şu sıralar ruh halim biraz hassas olduğundan filmde de çok can yakıcı ve gerçekçi sahneler olduğundan etkilendim biraz. Ama başka zaman izleseydim bu derece olmayabilirdi :) Baya geriyor.
Güzel desem şuan biraz kötü hissettiğim için olmuyor, kötü desem olmuyor gerilimi iyi verdi :)
Chocolita
İyi gerilimdir :) onun dışında idare eder. Çokta övülesi bir film değil.
Ama çok fenaydı, sanki ben yaşadım kızın yerine olanları :)
Travma resmen yaşayan için...
Bu adamın filmlerinin çoğunu seyrettim. Eminim buda güzeldir :)Source Code
değişik ve sonunu merakla bekleten bir film, sıkılmadan izleyeceksiniz :)
sen yazınca hatırladım şu kayak merkezinde telesiyejdeki 3 şaşkın di mi yarısına kadar tahammül edebildim, oyunculuklar falan çok kötüydü, hiç sevmemiştim...Evet ilk izlediğimde bende çok etkilenmiştim. Özellikle arkadaşlarının bacağını kırıp aşağı düştüğü zaman yaşadıklarındaaa gerim gerim girilmiştim :)
En son "Ölüm Alfabesi 2" filmini seyrettim. Kaliteli korku filmi seyretmeyeli uzuun zaman olmustu. Şu ilk sahnede içine şeytan giren kızlarla başlayan filmlerden gına gelmişti. Bu daha farklı geldiKimseden filmi önerisi yok mu yahu?
Eşimle seyretmiştim bende. Gerilim filmi olsun diye izlemiştik, gerilip uyumuştuk neden kötü hissetmek için film seyrediyoruz değil misen yazınca hatırladım şu kayak merkezinde telesiyejdeki 3 şaşkın di mi yarısına kadar tahammül edebildim, oyunculuklar falan çok kötüydü, hiç sevmemiştim...
izledim ama hayal meyal hatırlıyorum filmi, bu arada bu adamı Mehmet Ali Alaboraya ben mi benzetiyorum?Bu adamın filmlerinin çoğunu seyrettim. Eminim buda güzeldir :)
ben kapatıveriyorum yarısında artık, bu boş şeylere vaktimi harcayamam deyipEşimle seyretmiştim bende. Gerilim filmi olsun diye izlemiştik, gerilip uyumuştuk neden kötü hissetmek için film seyrediyoruz değil mi
Biraz andırıyor sanki :) Onun daha büyük ağızlısıizledim ama hayal meyal hatırlıyorum filmi, bu arada bu adamı Mehmet Ali Alaboraya ben mi benzetiyorum?
Hayatta izledigime en cok pisman oldugum film "Maniak" filmiydi. Hem başrol oyuncusuna gıcığım hem filmin konusuna sinir oldum. Çok iğrenç bir filmdi. Sırf filmin sonunda kadın adamı gerçekten sevecek mi deli merakım yüzünden filme katlandım. Filmin sonuda ayrıca bir iğrençtiben kapatıveriyorum yarısında artık, bu boş şeylere vaktimi harcayamam deyip
gerilim zaten benim de tarzım komedi vs hiç seyretmem....
film bulamayınca yabancı dizilere dadandım bu ara, süper oluyor,tavsiye ederimBiraz andırıyor sanki :) Onun daha büyük ağızlısı
Neden bilmiyorum yerli-yabancı dizi izlemeyi sevmiyorum. Bana başı ve sonu olacak.film bulamayınca yabancı dizilere dadandım bu ara, süper oluyor,tavsiye ederim
bazı diziler film gibi her bölüm başı ve sonu oluyor ben zaten yerli dizi izlemiyorum yerli dizi yersiz uzun...yabancılar kalite,senaryo ve çekim teknikleri anlamında çok başarılılarNeden bilmiyorum yerli-yabancı dizi izlemeyi sevmiyorum. Bana başı ve sonu olacak.
izledim forewer ı, gerilim ,suç, polisiye tarzı öneriniz var mı?yabancı dizide "forewer" izleyebilirsiniz, hem bölümleri kısa sürüyor hem de sadece bir sezon, her bölümü film tadında :)
izledim forewer ı, gerilim ,suç, polisiye tarzı öneriniz var mı?