En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

çok sevinirim ben de çok dizi izledim ve hala izliyorum , önerilere hep açığım, teşekkürler.

Evet ilk izlediğimde bende çok etkilenmiştim. Özellikle arkadaşlarının bacağını kırıp aşağı düştüğü zaman yaşadıklarındaaa gerim gerim girilmiştim :)

En fena ölüm şekillerinden biri canlı canlı yenmek :)

The Polar Express (Kutup Ekspresi)

Noel temalı, tatlı bir fantastik/animasyon..
İnanmak her şeyi var etse keşke gerçekten :)

Chocolita

Stajyer- oldukça keyifli,hoş bir filmdi..

Ex machina- izlenebilir TV filmi tadında,güzeldi...

The Polar Express (Kutup Ekspresi)

Noel temalı, tatlı bir fantastik/animasyon..
İnanmak her şeyi var etse keşke gerçekten :)

Chocolita
O filmde en sevdigim sahne, çocuk kuklaların ve eski oyuncakların olduğu bölüme giriyor. Trenin pilotu bunlar unutulmuş üzgün oyuncaklar. Onlar için bende çok üzülüyorum. Zavallı oyuncaklar diyor :) o sahne nedense bende farklı hisler uyandırır. Oyuncakların bir ruhu olduğuna inanmak güzeldir aslında

Ben hani farklı bölümde duran bir çocuk var ya, onla kızın şarkı söyledikleri yerde etkilendim biraz :) O kaçtı ama arkadaşlık kurdular onunla...
Sanırım oyuncaklara o kadar yakın değilim ama çocuklukta daha farklı oluyor tabi, onu bir arkadaş olarak görüyorsun :)

Oglumun bir ayısı vardı hiç yanından ayırmazdı. Onunla yatar onunla kalkardı :) şimdi babası yeni bir ayıcık aldı daha büyük daha güzel. Diğerini koydu bir kenara. Hala koyduğu yerde aynı şekilde duruyor günlerdir. Saçma gelebilir ama bazen o oyuncağın gerçekten üzüldüğünü düşünüyorum :)

Evet bende de olmuştur öyle şeyler, herhangi başka bir eşyada da olabilir :) İnsani duyguların bir yansıması sanırım...

dün moanayla buried toprak altındayı seyrettim ikisi de çok güzeldi sonu sürpriz biten filmler arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Passengers/Uzay yolcuları

Harika değil ama güzeldi :) Bilim-kurgu, biraz gerilim, romantik...

fireflies in de garden. (ryan reynolds & julia roberts)

begin again. (mark ruffalo, keira knightley)
ikisinide begenerek izledim.

Son izlediğim filmler

Lanetli çocuk
Gönül avcısı
Lazarus etkisi
Ölüm alfabesi 2

Lanetli çocuk bence son zamanların en kendine has konusuna sahip. Film her yönüyle insanı kendine çekiyor. Gerilim filmi. Ama iyi düşünülmüş bir gerilim.. Buna benzer bir film hiç seyretmemiştim. Filmin geçtiği ortam muhteşem güzellikte bir şato. Aşırı gizemli karanlık bir havası var. Sanki bir vampir yaşamış izlenimi veriyor ama tabi ki bu bir vampir filmi değil. Sonu tam istediğim gibi bitmedi. Ama şaşırdım evet. Tavsiye ederim.

Gönül avcısı, romantik komedi. Ben bu tür filmlerde komedisi mümkün olduğunca ölçülü ve muzip denilebilecek azlıkta olmasını seviyorum. Filme sempati katsa yeterli. Konusunu sevdim izlenebilir.

Lazarus etkisi, korku gerilim. Korku filmlerini genelde eşimle seyrederim. Güzeldi. Filmin sonu beni benden aldı :) yani film amacına ulaştı..

Ölüm alfabesi, gerilim korku. Konusu fena değil. Ama çok beğendiğimi söyleyemem.

Korku gerilim tarzı 39. Dosya var izlemediysen öneririm canim.onerilerini de not aldım,çok saol Chocolita

Coook ama kan vahşet değil de suç,gerilim,cinayet vb tarz...Davetsiz de muhteşemdir,izledin mı?
Aynen bende iğrençleşmeyen gerilim filmlerini seviyorum. Davetsiz'e baktım şimdi onu da izlemişim. Oda çok güzeldi. O tür ters köşeli filmleri çok izledim. Açıkçası artık kandırılmak istemiyorum :) hep aynı son. Hep aynı hastalık :) şimdi söylemeyeyim izlemek isteyenler izlesin tadı kaçmasın. Klinik'i izledin mi? Oda fena değildi. Konu olarak benzer sayılırlar

Emin değilim bakamadım su an ama notumu aldım tatlım.ben de ters köşe filmleri acayip seviyorum.bu konuda güney koreliler çok başarılilar, coook izledim gerilim g.kore filmi,oneririm

Emin değilim bakamadım su an ama notumu aldım tatlım.ben de ters köşe filmleri acayip seviyorum.bu konuda güney koreliler çok başarılilar, coook izledim gerilim g.kore filmi,oneririm
Tamam canım bakıcam :) "Geçmişten Gelen" izlemediysen oda güzeldir. Konusu genel havası tam not alır benden. Tadında gerilim filmidir. Sonu gerektiği gibi biten nadir filmlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…