çok sevinirim ben de çok dizi izledim ve hala izliyorum , önerilere hep açığım, teşekkürler.eşimle çokça bu tarz dizi izledik ama isimleri aklımda kalmamış, forewer hariç :)
akşam eve gidince bakayım arşivimize, biz bi ara "isveç norveç danimarka belçika belçika hollanda" misali baya geniş bir alana yayılarak film serileri, diziler vs izlemiştik, isimlerini paylaşırım umarım siz de seversiniz :)
Evet ilk izlediğimde bende çok etkilenmiştim. Özellikle arkadaşlarının bacağını kırıp aşağı düştüğü zaman yaşadıklarındaaa gerim gerim girilmiştim :)
O filmde en sevdigim sahne, çocuk kuklaların ve eski oyuncakların olduğu bölüme giriyor. Trenin pilotu bunlar unutulmuş üzgün oyuncaklar. Onlar için bende çok üzülüyorum. Zavallı oyuncaklar diyor :) o sahne nedense bende farklı hisler uyandırır. Oyuncakların bir ruhu olduğuna inanmak güzeldir aslındaThe Polar Express (Kutup Ekspresi)
Noel temalı, tatlı bir fantastik/animasyon..
İnanmak her şeyi var etse keşke gerçekten :)
Chocolita
O filmde en sevdigim sahne, çocuk kuklaların ve eski oyuncakların olduğu bölüme giriyor. Trenin pilotu bunlar unutulmuş üzgün oyuncaklar. Onlar için bende çok üzülüyorum. Zavallı oyuncaklar diyor :) o sahne nedense bende farklı hisler uyandırır. Oyuncakların bir ruhu olduğuna inanmak güzeldir aslında
Oglumun bir ayısı vardı hiç yanından ayırmazdı. Onunla yatar onunla kalkardı :) şimdi babası yeni bir ayıcık aldı daha büyük daha güzel. Diğerini koydu bir kenara. Hala koyduğu yerde aynı şekilde duruyor günlerdir. Saçma gelebilir ama bazen o oyuncağın gerçekten üzüldüğünü düşünüyorum :)Ben hani farklı bölümde duran bir çocuk var ya, onla kızın şarkı söyledikleri yerde etkilendim biraz :) O kaçtı ama arkadaşlık kurdular onunla...
Sanırım oyuncaklara o kadar yakın değilim ama çocuklukta daha farklı oluyor tabi, onu bir arkadaş olarak görüyorsun :)
Oglumun bir ayısı vardı hiç yanından ayırmazdı. Onunla yatar onunla kalkardı :) şimdi babası yeni bir ayıcık aldı daha büyük daha güzel. Diğerini koydu bir kenara. Hala koyduğu yerde aynı şekilde duruyor günlerdir. Saçma gelebilir ama bazen o oyuncağın gerçekten üzüldüğünü düşünüyorum :)
Onu izledim canımm çok sıkı bir film :) 39. Dosya.. Eşimle 2 kere seyretmiştik. Gerilim filmi sever misin?Korku gerilim tarzı 39. Dosya var izlemediysen öneririm canim.onerilerini de not aldım,çok saolChocolita
Coook ama kan vahşet değil de suç,gerilim,cinayet vb tarz...Davetsiz de muhteşemdir,izledin mı?Onu izledim canımm çok sıkı bir film :) 39. Dosya.. Eşimle 2 kere seyretmiştik. Gerilim filmi sever misin?
Aynen bende iğrençleşmeyen gerilim filmlerini seviyorum. Davetsiz'e baktım şimdi onu da izlemişim. Oda çok güzeldi. O tür ters köşeli filmleri çok izledim. Açıkçası artık kandırılmak istemiyorum :) hep aynı son. Hep aynı hastalık :) şimdi söylemeyeyim izlemek isteyenler izlesin tadı kaçmasın. Klinik'i izledin mi? Oda fena değildi. Konu olarak benzer sayılırlarCoook ama kan vahşet değil de suç,gerilim,cinayet vb tarz...Davetsiz de muhteşemdir,izledin mı?
Emin değilim bakamadım su an ama notumu aldım tatlım.ben de ters köşe filmleri acayip seviyorum.bu konuda güney koreliler çok başarılilar, coook izledim gerilim g.kore filmi,oneririmAynen bende iğrençleşmeyen gerilim filmlerini seviyorum. Davetsiz'e baktım şimdi onu da izlemişim. Oda çok güzeldi. O tür ters köşeli filmleri çok izledim. Açıkçası artık kandırılmak istemiyorum :) hep aynı son. Hep aynı hastalık :) şimdi söylemeyeyim izlemek isteyenler izlesin tadı kaçmasın. Klinik'i izledin mi? Oda fena değildi. Konu olarak benzer sayılırlar
İzlemiş olabilirim ama hatırlayamadım,saol canim bakacagimgerilim filmi severlere ziyaretçi (caller) tavsiye ederim
Tamam canım bakıcam :) "Geçmişten Gelen" izlemediysen oda güzeldir. Konusu genel havası tam not alır benden. Tadında gerilim filmidir. Sonu gerektiği gibi biten nadir filmlerdenEmin değilim bakamadım su an ama notumu aldım tatlım.ben de ters köşe filmleri acayip seviyorum.bu konuda güney koreliler çok başarılilar, coook izledim gerilim g.kore filmi,oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?