En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

-sylvia- muazzam bir filmdi sylvia plath in hayatını anlatıyor sırça fanus kitabı ile çok güzel paralel gidiyor... tavsiye ederim

film arşivim bayağı kabarık bayanlarr...

en son kitap hırsızını izledim....

her gün en az bir film izlemek hayatın stresinden uzaklaştırıyor,,,

pozitif düşüncelere neden oluyorr

zootopia oldukça keyifli bi animasyon çocuklara da hayallerinin peşinden gitmenin önemini sıkıntısız bi şekilde anlatmayı sağlayabilecek bir film

kaptan amerika sivil savaş berbattı, sonlara doğru uyudum resmen o derece kötü nasıl 8 puan almış hayret, kaptan amerika filmleride kötüydü bunu robert la scarlett var diye izleyim dedim ama yok yani gitmedi

Chess canim dizi izlermisin (yabanci) ?
seviyorsan siddetle Marco Polo yu tavsiye ederim

eskiden çok izlerdim de son iki senedir pek izlemiyorum ama başlayayım tekrar diye niyetleniyorum önüzdeki kış bayağı boş vaktim olcak gibi, önerin için teşekkür ederim attım aklıma

eskiden çok izlerdim de son iki senedir pek izlemiyorum ama başlayayım tekrar diye niyetleniyorum önüzdeki kış bayağı boş vaktim olcak gibi, önerin için teşekkür ederim attım aklıma
gerci izlemeye baslamadan once, Marco Polo Hundred Eyes izlemelisin, o tek bolum yarim saatlik, ondan sonra ilk sezon basliyor, bende ilk kez boylesini gordum

Kız Arkadaşım - My Girl

Güzeldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…