• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Nadide Hayat`ı izleyen var mı? Film hakkında düşüncelerinizi merak ettim. Ben daha izlemedim, gitsem mi bilemedim.

Bu hafta iki film izledim. Biri Thelma & Louise. Bir digeri ise Bisiklet Hirsizlari.

Thelma & Louise iki genc kadinin hikayesini anlatan bir yol filmi. Tarantino filmlerini andirsa da aslinda oyle degil -ki Tarantino'yu cok severim. Kadin mucadelesi iceren aksiyon, komedi ve drama iceren ancak feminist filmlerde yer alacak konuda oldugunu dusunuyorum.

Bisiklet Hirsizlari ise 1948 Italyan yapimi siyah beyaz bir film. Acligi, yoklugu konu eden, bir adamin hayat mucadelesini anlatan bir film. Filmin sonunda cok aglayanlar olmus. Ben aglayamadim. Ancak guzeldi.

Nadide Hayat`ı izleyen var mı? Film hakkında düşüncelerinizi merak ettim. Ben daha izlemedim, gitsem mi bilemedim.
evet eşimle birlikte geçen gün gittik,aslında düğün dernek mi yoksa nadide hayat mı derken sırf çağan ırmak imzalı olduğu için nadide hayatı seçtik ama ben pek beğenmedim,şimdi nasıl anlatayım bilmiyorum ama karetta karettaların çizgi film şeklinde verilmesi,onların konuşması filmin ciddiyetini bozmuş.

Ben tavsiye etmem ama sırf meraktan ve sinemanın o ortamı için gidilebilir.

Türk filmlerini tercih etmiyorum.
Daha cok yabancı korku/gerilim bilimburgu polisiye izliyorum
En son izledgim tom cruise jack reacher
Mel gibson imzali bir film olan apocaliytpo ikiside farkli tarz ama mükenmellll

Yeni filmlerden en son labirent 2 lucy pyramid laneti izledim korku gerilim izlenilebilir

Selfless, değişik konusu var. Tavsiye ederim
Çook eskiden TRT de izlediğim ve beni etkileyen Kavanozdaki Adam dizini de hatırlattı. Aynısı değildir ama...

Kırımlı 2014 Türkiye yapımı
Ben çok beğendim. Hatta neden çok ses getirmedi diye çok sorguladım.
Tavsiye ederim.

Manolya

İlginçti, hele bir yeri var ki doğal mı denk gelmiş yoksa nasıl yapmışlar çözemedim.
Başıyla filmini bağlantısını kuramadım galiba gerçek hayatta yaşanan bir olaydan bahsediyordu başında sadece.
Bir kaç anlamadığım yer var açıkçası.
Ödülü vs. de varmış, deneyin derim.

Back