• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

John Q (2002)

Keşke mucizelere gerek kalmasa.. Gerektiğinde de hep olsa...
Kesinlikle tavsiyemdir, son zamanlarda izlediğim en iyi film. İmdb 7.0 yi haketmiyor.
Not: Biraz ağlatabilir.

Labirent Alev deneyleri gerçekten süper bir film geçen hafta ders olmadığı için okulda izlemiştim herkese tavsiye ediyorum izlemelisiniz .. <3

Mustang,
Beklediğimin altında çıktı. Bazı konuları abartılı buldum ( şehrin göbeğinde arabada sevişme mesela) Bazı noktalara evet dedim, bu doğru. Film beni pek tatmin etmedi. Konuyu güzel işleyememişler bence. Çoğu konuşmayı anlamadım. Bazı sahnelerde ses ve görüntü kötüydü. Küçük kızın oyunculuğuna bayıldım. Yine de izleyin derim.
Casuslar Köprüsü,
Tavsiye ederim,
Stajyer,
Eğlenceli bir filmdi, kuşak farkı farklı şekilde ele alınmış bana göre, tavsiye ederim.

aslında aksiyon severim ama bu aralar hormonlardan duygusal içinde kar olan bir film izlemek istedim. eşim aradı buldu.

imdb 6.9 bu tarz filmler için gayet iyi aslında.eski tabi

romantik, duygusal çok hoştu, oyuncularda süper
the holiday (2006)

aslında aksiyon severim ama bu aralar hormonlardan duygusal içinde kar olan bir film izlemek istedim. eşim aradı buldu.

imdb 6.9 bu tarz filmler için gayet iyi aslında.eski tabi

romantik, duygusal çok hoştu, oyuncularda süper
the holiday (2006)
en sevdigim filmlerden biriiiii , iyi secim olmus ;)

Ben kimim?

Alman yapımı bir gerilim filmi...

Bayıldım...süpriz sonlu filmlerden :KK39:

Labirent: Ölümcül Kaçış

Serinin ilk filmi, gerilim dolu, ilginç. Tavsiye ederim.

Back