• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Son Şans [photo=medium]1239910[/photo] Spor , aşk , baba olmak ve umuda yükseliş. Çok çok beğendim tavsiyedir.

Hidden/Sığınak.
Gerçekten gerdi ama orta halli bir film bence, basit buldum daha hareketli olabilirdi.

Thé games 1993 yapımı harika bir film.
Böyle bir gizem görmedim.

Genel olarak beğenilmiş aslında güzel bir gizem var ama çok etkilemedi, çok kısa sürdüğü hissine kapıldım, kurgu basit geldi, hareket artmalıydı bence bir şeyler eksik gibi. Ama kötü de diyemiyorum :)
ters köşe etkisi bildiğin :)
"the others" filmi gibi

aksam '' ALOHA'' izledim, begendigim oyuncular olunca izlemesi daha zevkli oldu.
komedi karisimi romantik ,hafifcene de dramatik . Hostu, tavsiye edilir.

Thelma & Louise

Harika bir yol filmi. Ustelik feminist de bir film. 91 yili Amerikan yapimi. Ben cok begendim.

Predestination ve yeni bir yapım olan The Martian'ı şiddetle öneririm, izleyin kesinlikle pişman olmazsınız. İkisi de bilim kurgu filmleri, özellikle Predestination'u izlerken ağzınız açık kalacak nasıl ya diye beyninizi zorlayacaksınız biraz, epey ilginç ve kafa karıştırıcı bir sonu var çünkü hatta film bittikten sonra bile hesap yapacaksınız diyeyim : ) . Bir de sürpriz sonlu bir film izlemek isterseniz ama gerçekten sürpriz sonlu, El Cuerpo var, İspanya yapımı film. Kime önerdiysem bayıldı ve sonunu asla tahmin edemediler : )

Ha bir de Yeryüzündeki Son Aşk filmini unutmuşum. Empati yaparak izlendiğinde korkunç rahatsız edici bir film ama çok güzel : )

27 dresses
romantik komedi mutlaka izleyin
ha birde filmin adını unuttum yine buna benzer evde kalmiş bir kızın hikayesi 21 tane sevgilisi oluyodu

The Bucket List aklıma geldi, en son tabii ki onu izlemedim fakat güzel bir dostluk arayanlara tavsiyemdir.

Üstelik bir yandan umut da verir, sıcak ve samimi..

Back