- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı 'nı izledim ,beğendim :)
Baska onerebilcegin filmler var mi.ba
ozaman sherlock holmes i siddetle tavsiye ederimmm, onu gerci Robert Downey oynuyor, ama suppeerrrr !!
aaah olmazmiii !! bak o dedigim film varya , onun ikinci filmi de var, birincinin devami degilde , ayri ayri hikayeler . Ama super, gercekten harika! muhakkak izlemelisin.Baska onerebilcegin filmler var mi.
Su aralar gizem polisiye dram agirlikli izliyorum
Çok teşekkür ederim , holmes kitapları okudum filmlerini pek sevmiyorum şu son izlediğim dışında tabi..aaah olmazmiii !! bak o dedigim film varya , onun ikinci filmi de var, birincinin devami degilde , ayri ayri hikayeler . Ama super, gercekten harika! muhakkak izlemelisin.
(jude law&robert Downey jr.)
walk the line i cok begendim, Johnny Cash in biyografisi , misss valla , oda guzeldi. Joaquin Phoenix & Reese Witherspoon
cook eski bir film geldi aklima, Tom Cruise & Nicole Kidman... Far and Away , keske ciksada izlesem dediklerimden.
Jennifer Aniston un en son filmlerinden '' we're the millers'' yada '' we are the millers'' , eger komedi izlemek istersen onu izel , cokk gülmüstüm o filme
bana Johnny Depp in '' chocolat'' filmini animsatti .... o film beni cok etkilememisti nedense. oyunculari daha evvel hic izlemedim, netflixte rastlarsam izlerim. Orijinal adi ne filmin?Çok teşekkür ederim , holmes kitapları okudum filmlerini pek sevmiyorum şu son izlediğim dışında tabi..
Çünkü insan okurken başka şeyler hayal ediyor :)
Dün bu filmi izledim beklentim çok yüksekti, ama o kadar yavaş ilerliyor ki. sıkıldım sonunu nasıl getirdiğimi bilmiyorum.Ama sevecek olanları vardır bence..
Konusu ve özeti bu;
Martin, Gustave Flaubert hayranı eski bir Parislidir. Normandiya kasabasında pastane işleten Martin, bir İngiliz çiftin kendisine yakın bir çifliğe taşındığını öğrenir. Üstelik bu çift isimlerini birer Flaubert kahramanı olan Gemma ve Charles Bovery'den almıştır. Sadece ismen değil yaşayış ve hal tavırları olarak da dikkat çekicidirler. Yönetmenliğini Anne Fontaine'nin üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda Fabrice Luchini, Gemma Arterton ve Jason Flemyng yer alıyor.
Son dönemin en çok sevilen oyuncularından biri olan Gemma Arterton, ünlü roman kahramanı Madame Bovary ile olan isim benzerliği sebebiyle; Martin’i derinden etkiler. Bir anda bütün kasabanın ilgi odağı haline gelen Gemma, kısa süre içerisinde kendini bir aşk macerasının merkezinde bulur. Posy Simmonds’ın aynı adlı resimli romanından uyarlanan Gemma Bovery, gerçek hayat ile klasik edebiyatın flörtleştiği sıcak bir romantik film.
alıntıdır.
Eki Görüntüle 1704794 Eki Görüntüle 1704794
cocuklarla izlemesi cok eglenceli oluyor aile filmiEn son jumanji diye eskilerden bir film izledim ve çok beğendim :)
aksam filmi bitirdim, yarim kalmasin diye,,,,, ehhh fena degildi diyeyim. emege saygiaksam 'the Rum diary's '' izledim, son kalan 45 dakika sinda biraktim , bugun insallah bitiririm. (cok randumanli bulmadim, Johnny Depp bile kurtaramadi filmi)