• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

insallah netflixte rastlarimda, izlerim.

''about time''iziyecektim , ilk 10 dakikasinda sogudum biraktim. Empresses in the Palace i bitirdim aksam (ilk sezonu)

About time güzeldi ama evet yavaş ilerliyordu.

"The age of Adaline" yide izledim. Garip bir filmdi. Beğendim ama. İlk başında sıkacak gibi geldi ama sonradan olaylar sardı.

About time güzeldi ama evet yavaş ilerliyordu.

"The age of Adaline" yide izledim. Garip bir filmdi. Beğendim ama. İlk başında sıkacak gibi geldi ama sonradan olaylar sardı.
aaaa about time izlemissin! demek sen begendin , inan ben cocuk gelen misafirin sirtini yaglamaya basladiginda biraktim... zamana yolculuga dair ''midnight in Paris '' izlemistim, o hosuma gitmisti , Marion Cottilard i seviyorum ben, gerci o filmdede bayan McAdams oynuyordu, ;)
bak sherlock Holmes un sinema filmi acaippp guzedi! her iki bolumude, hani Robert Downe Jr.ile Jude Law un oynadigi...izleee , super!

aaaa about time izlemissin! demek sen begendin , inan ben cocuk gelen misafirin sirtini yaglamaya basladiginda biraktim... zamana yolculuga dair ''midnight in Paris '' izlemistim, o hosuma gitmisti , Marion Cottilard i seviyorum ben, gerci o filmdede bayan McAdams oynuyordu, :KK66:
bak sherlock Holmes un sinema filmi acaippp guzedi! her iki bolumude, hani Robert Downe Jr.ile Jude Law un oynadigi...izleee , super!

jude law için seçmiştim o filmi ama güzeldi beğendim bende.
Midnight in Paris bitse diye beklediğim sırf sonunda ne olacak acaba diye zorla izlediğim bir filmdi yani çok sarmadı beni. About time daha etkileyici ama durağan. Zaman yolculuğuna dair en etkili film "zaman yolcusunun karısı" bence.

jude law için seçmiştim o filmi ama güzeldi beğendim bende.
Midnight in Paris bitse diye beklediğim sırf sonunda ne olacak acaba diye zorla izlediğim bir filmdi yani çok sarmadı beni. About time daha etkileyici ama durağan. Zaman yolculuğuna dair en etkili film "zaman yolcusunun karısı" bence.
:KK19: Supersiiiin!!

The Terminal..

Trajikomik, duygulandım, etkilendim ama aynı zamanda çok tatlı bir film :)

ai-filmi-poster-2015-149x210.jpg

i-2015-Tamil-Movie-Watch-Online.jpg

Ai (I)
Hint filmlerini severek izleyenler için bence mükemmel bir film. Sonu güzel biten bir intikam hikayesi.

The Mist - Öldüren Sis

Çok fena bir son.. Çok... :KK43:
Bana göre yapılan gereksiz bir şey kötü bir sona sebep oldu, bu son olsun diye zorlamışlar gibi...
Ama çok üzücü ya.

aksam oglusumla '' into the woods'' u izledik, birkac masalin kahramanlarini ayni filmde bulusturmuslar. Cocugunuzla izlemek icin birebir. (muzikal )

' Hannas' cir türk korku filmi cinli bişey ama mantık hataları yok ilk defa. Tavsiye ederim. Ben korku filmi seven biri olarak 10/7 verdim :))

Back