- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Dün eşimle sinemaya gittik.. Aşk sana benzer filmini izlemek için.. Başrol oyuncularını çok sevdiğim için beklentim yüksekti.. Hayalkırıklığı yaşadım izlediğim en manasız absurt filmdi.. Benmi fazla beklenti içersine girdimde böyle oldu bilmiyorum.. Özcan denizin filmleri bu filmden daha güzel yaa en azından kimin ne amacı olduğunu anlayabiliyosunuz.. Ama bu filmin ne başı nede sonu hiç anlamlı değildi.. Sonuna kadar itinayla izledim belki sonu etkileyicidir dedim ama yok.. Sonu bile anlamsızdı bana göre.. Çok üzüldüm çok ..
Şu an spolier yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama neyse...Keske eksi' baksaydin önce. Hiç kimse begenmiyor bu filmi. Bende sadece fragmanina baktim ve acaip gülmem geldi. Burak'in o otobüsün önünde durmasi, güya asabi, egolu Türk erkegi canlandiriyor. Fahriyede güya narin efendi, iyi ev kizi, Türk kizi canlandiriyor. Sonrada güya düsündüklerini duyuyorsun sanki çok manali seyler söylüyorlarmis gibi. O teknik"Issiz adam"da kullanilmisti ve gayet yerinde kullanilmisti. Fragmanlara bakarsak, daima o teknigi kullaniyorlar. Ve daha berbat ediyorlar herseyi.
Hele Yavuz Bingöl ne öyle? Fragmanda bile kiyafetlerini absürd buldum. Bide bu güya akilli adam mi oynuyor filmde? Zaten o'da artik ekmek parasi diye aklini, beyinini yemis bir durumda, surda burda son söylediklerine bakarsan..
Ben esim ile gitmeyi düsunüyordum, saçma sapan olacagini bilerek (ki çogu ask filmler biraz saçma) fakat bir sinir olmali. Bu film bence o siniri asti. Bu film sace 13-17 yas grubundaki ergenus kizlari hitap eder. Tipki twilight filmleri gibi.
Şu an spolier yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama neyse...
Gitmek isteyenler olur diye susayım
Yok yok baya sinir bozucu şeyler var da neyse...Vallahi eksi'den okudugum kadari ile pek spoiler olacak öyle ahim sahim birsey yokki
Iyikine bakmisim biraz nette. Ben zaten genel olarak Türk filmlerini fazla sevmem (vizyontele, babam ve oglum,.. gibi kaliteli filmlerden hariç) fakat sevgililer günü olacagi için bir saçma romantik filme bakilim diye düsünmüstüm.
Sanirim Fahriye ve Burak ergenuslar daha çok gitsin diye iliski baslamislar. Yoksa aslinda bana saçma geliyor, filmin galasina el ele gelmeleri felan. Haklarini yemek istemem fakat reytingi yükseltmek için yaptilar bence. Ki Fahriye baktiginda hep filmde oynadigi kisiler ile çikiyor. Aynisi Özcan Deniz ve evim sensin ile olmustu.
Yok yok baya sinir bozucu şeyler var da neyse...
Ben de o gün kafamı çok yormayacak bir romantik filme gideyim dedim.
Sinirimi bozdum :)
Yaa gerçekten sırf başrol oyuncuları için gittim yorumlara bile bakmadım o derece ümitliydim düşünKeske eksi' ye baksaydin önce. Hiç kimse begenmiyor bu filmi. Bende sadece fragmanina baktim ve acaip gülmem geldi. Burak'in o otobüsün önünde durmasi, güya asabi, egolu Türk erkegi canlandiriyor. Fahriyede güya narin efendi, iyi ev kizi, Türk kizi canlandiriyor. Sonrada güya düsündüklerini duyuyorsun sanki çok manali seyler söylüyorlarmis gibi. O teknik"Issiz adam"da kullanilmisti ve gayet yerinde kullanilmisti. Fragmanlara bakarsak, daima o teknigi kullaniyorlar. Ve daha berbat ediyorlar herseyi.
Hele Yavuz Bingöl ne öyle? Fragmanda bile kiyafetlerini absürd buldum. Bide bu güya akilli adam mi oynuyor filmde? Zaten o'da artik ekmek parasi diye aklini, beyinini yemis bir durumda, surda burda son söylediklerine bakarsan..
Ben esim ile gitmeyi düsunüyordum, saçma sapan olacagini bilerek (ki çogu ask filmler biraz saçma) fakat bir sinir olmali. Bu film bence o siniri asti. Bu film sace 13-17 yas grubundaki ergenus kizlari hitap eder. Tipki twilight filmleri gibi.
Yapışık ikizlere gitmiyim ozamanBende sizlere katiliyorum,gecen hafta ask sana benzer ve yapisik kardesler e gittik esimle,ikiside birbirinden berbatti giden parayami yoksa zamanami aciyim bilemedim, ilk once ask sana benzeri izledik dedim bundan berbat film yapmislarmidir acaba, ertesi gun sorumun cevabini aldim evet yapmislar yapisik kardesler, arkadaslar ben hayatimda bu kadar basit film izlemedim komedi deniyor ama inanin alakasi yok
Yaa gerçekten sırf başrol oyuncuları için gittim yorumlara bile bakmadım o derece ümitliydim düşünama binpişmanım keşke baksaydım gitmeden imdb puanına, izleyici yorumlarına.. Hayır bide o gala senin bu gala benim geziyolar sanki bi 'alyazmalım' filmi yapmışlar gibi.. töbe töbee çok haklısın ya söyliycek çok şey varda @HayyaL arkadaşımında dediği gibi spoiler yapmak istemem
Ay ya kırıldım gülmektenBen artik her filme gitmeden önce imdb'ye bakarim, roger ebert, rotten tomatoes felan filan fistan yani. Insan reklamlara güvenemiyor ki anacim. Ondan sonra esimin tantanasini dinliyecem "ya harbiden bu film çok berbatti kararsiz, gitti paralar" diye söylenir
Ya sorun bendemidir nedir fakat ben Fahriye evcenden, Buraktan felan pek haz etmem. Fahriye'nin daha önceki filmini "evim sensin"i görmüstüm, eh oda berbatti be. Yani ben yesilçam filmi izlemek isteseydim, yesilçam filmini izlerdim. Ordaki seneryo'da bir ise yaramaz. En basit o banyo sahnesi. Ben banyonun suyunu kapatmayi unutacam ve esim de "hii çok sirinsin beraber su ile oynuyalim" diyecek
Ya esim son derece yumusak, uysal,.. olmasina ragmen ilk "biz bunu nasil temizliyecez" derdine düserdi, sonrada beni doktora sürüklerdi.
Gerçe Türk filmlerinde mantik aramakta pek dogru birsey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?