Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
*the proposal
Bu filmi bugün internette gördüm listeme eklemiştim izlerim diye çok güzel mi ona göre öne çekeceğim :)Ölüm Alfabesi - Ouija
- 2014
- 9307
- HD
dün gece izledim çok korktum ilk imdb puanından iyi değildir sandım ama baya iyiydi korku flimi seven tavsiye ederim
Şiddetle tavsiye ediyorum, çok hoş bir biyografi filmi.
BIG EYES
Ölüm Alfabesi - Ouija
- 2014
- 9307
- HD
dün gece izledim çok korktum ilk imdb puanından iyi değildir sandım ama baya iyiydi korku flimi seven tavsiye ederim
imdb puanına aldanma cidden güzel , korkutuyor baya gideri var bence gece izlemek şart ama gündüz korku flimi izlenmez Vivid arkadaşım :)Bu filmi bugün internette gördüm listeme eklemiştim izlerim diye çok güzel mi ona göre öne çekeceğim :)
imdb puanına aldanma cidden güzel , korkutuyor baya gideri var bence gece izlemek şart ama gündüz korku flimi izlenmez Vivid arkadaşım :)
ben de tek izledim gece , bazı sahneler tek gözüm kapatıp izledim arkasından başka şeyler açıp kafamı dağıttım öyle uyumuşum cesaretin topla izle şimdiden iyi seyirler :)Ben izlerim yoksa daha çok korkarım yanımda biri olsaydı gece izlerdim :)
Yine belli olmaz belki bir cesaret gece açarım :)
ben de tek izledim gece , bazı sahneler tek gözüm kapatıp izledim arkasından başka şeyler açıp kafamı dağıttım öyle uyumuşum cesaretin topla izle şimdiden iyi seyirler :)
ben de tek izledim gece , bazı sahneler tek gözüm kapatıp izledim arkasından başka şeyler açıp kafamı dağıttım öyle uyumuşum cesaretin topla izle şimdiden iyi seyirler :)
oh izledin mi sevindim :) çok saçma yerleri vardı idare ederdi yine.İzledim dün gece, öyle çok korkunç bulmadım ben :)
Kurgu o kadar iyi değil, klasik sayılır.
Tabi işin içine ruh vs. girince etkisi oluyor biraz yine de
oh izledin mi sevindim :) çok saçma yerleri vardı idare ederdi yine.
Bende geçen akşam izleyip izlememek arasında kaldım başka bir film açmıştım. Merak ettim şimdi :)Ölüm Alfabesi - Ouija
- 2014
- 9307
- HD