Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
*the proposal
Bu filmi bugün internette gördüm listeme eklemiştim izlerim diye çok güzel mi ona göre öne çekeceğim :)Ölüm Alfabesi - Ouija
- 2014
- 9307
- HD
dün gece izledim çok korktum ilk imdb puanından iyi değildir sandım ama baya iyiydi korku flimi seven tavsiye ederim![]()
Şiddetle tavsiye ediyorum, çok hoş bir biyografi filmi.
BIG EYES
Ölüm Alfabesi - Ouija
- 2014
- 9307
- HD
dün gece izledim çok korktum ilk imdb puanından iyi değildir sandım ama baya iyiydi korku flimi seven tavsiye ederim![]()
imdb puanına aldanma cidden güzel , korkutuyor baya gideri var bence gece izlemek şart ama gündüz korku flimi izlenmezBu filmi bugün internette gördüm listeme eklemiştim izlerim diye çok güzel mi ona göre öne çekeceğim :)
imdb puanına aldanma cidden güzel , korkutuyor baya gideri var bence gece izlemek şart ama gündüz korku flimi izlenmezVivid arkadaşım :)
ben de tek izledim gece , bazı sahneler tek gözüm kapatıp izledim arkasından başka şeyler açıp kafamı dağıttım öyle uyumuşum cesaretin topla izle şimdiden iyi seyirler :)Ben izlerim yoksa daha çok korkarımyanımda biri olsaydı gece izlerdim :)
Yine belli olmaz belki bir cesaret gece açarım :)
ben de tek izledim gece , bazı sahneler tek gözüm kapatıp izledim arkasından başka şeyler açıp kafamı dağıttım öyle uyumuşum cesaretin topla izle şimdiden iyi seyirler :)
ben de tek izledim gece , bazı sahneler tek gözüm kapatıp izledim arkasından başka şeyler açıp kafamı dağıttım öyle uyumuşum cesaretin topla izle şimdiden iyi seyirler :)
oh izledin mi sevindim :) çok saçma yerleri vardı idare ederdi yine.İzledim dün gece, öyle çok korkunç bulmadım ben :)
Kurgu o kadar iyi değil, klasik sayılır.
Tabi işin içine ruh vs. girince etkisi oluyor biraz yine de![]()
oh izledin mi sevindim :) çok saçma yerleri vardı idare ederdi yine.
Bende geçen akşam izleyip izlememek arasında kaldım başka bir film açmıştım. Merak ettim şimdi :)Ölüm Alfabesi - Ouija
- 2014
- 9307
- HD