• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

changeling-sahtekar.jpg

Etkileyici güzel bir dram filmi..

Şiddetle tavsiye ediyorum, çok hoş bir biyografi filmi.

BIG EYES

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 91
arkadaşlarım tavsiyelerle
önce
1.pk = eğlenceli düşündürücü komik ..mutlaka izleyin lütfen...çok güzeldii...
2.MERE BROTHER Kİ DULHAN.. pk kadar olmasa da komik; izlenebilir..

Şiddetle tavsiye ediyorum, çok hoş bir biyografi filmi.

BIG EYES

İki film arasında kalmıştım bu film hakkında internette de güzel yorumlar gördüm izleyeceğim :)

Ölüm Alfabesi - Ouija

fullhd-olum-alfabesi-ouija-film-izle.jpg
dün gece izledim çok korktum ilk imdb puanından iyi değildir sandım ama baya iyiydi korku flimi seven tavsiye ederim

İlginç duruyor, ilgimi çekti.. Ben de korkarım pek korku filmi tercih etmem ama merak ettiysem de izliyorum bazen.. Fakat gündüz saatlerini tercih ederim gibi geliyor :KK53:

imdb puanına aldanma cidden güzel , korkutuyor baya gideri var bence gece izlemek şart ama gündüz korku flimi izlenmez Vivid Vivid arkadaşım :)

Ben izlerim yoksa daha çok korkarım :KK53: yanımda biri olsaydı gece izlerdim :)
Yine belli olmaz belki bir cesaret gece açarım :)

Ben izlerim yoksa daha çok korkarım :KK53: yanımda biri olsaydı gece izlerdim :)
Yine belli olmaz belki bir cesaret gece açarım :)
ben de tek izledim gece , bazı sahneler tek gözüm kapatıp izledim arkasından başka şeyler açıp kafamı dağıttım öyle uyumuşum cesaretin topla izle şimdiden iyi seyirler :)

ben de tek izledim gece , bazı sahneler tek gözüm kapatıp izledim arkasından başka şeyler açıp kafamı dağıttım öyle uyumuşum cesaretin topla izle şimdiden iyi seyirler :)

Bazen o kadar korkmam gibi geliyor ama sonra öyle olmuyor özellikle gece düşünceler üşüşüyor :)
Ben de yaparım öyle bazı sahnelerde, du bakalım deneyeceğim :KK53:
Teşekkür ettim :)

Ruh Eşi – Meant To Me

Tatlı bir film :)

İzledim dün gece, öyle çok korkunç bulmadım ben :)
Kurgu o kadar iyi değil, klasik sayılır.
Tabi işin içine ruh vs. girince etkisi oluyor biraz yine de :KK53:

İzledim dün gece, öyle çok korkunç bulmadım ben :)
Kurgu o kadar iyi değil, klasik sayılır.
Tabi işin içine ruh vs. girince etkisi oluyor biraz yine de :KK53:
oh izledin mi sevindim :) çok saçma yerleri vardı idare ederdi yine.

MARİE ANTOİNETTE(2006)

Filmi daha önce 2 kere izlemiştim tekrar izliyim dedim. Başrol oyuncusuna ne kadar gıcık kapsamda filmin çekimi o pastalar kıyafetler makyajlar falan seviyorum bu filmi hatırlayamadıysanız hani

"Ekmek bulamazsa pasta yesinler " diyen şahış :cool:
filmin kapağı filmi anlatmıyor açıkcası oyüzden filmden bi alıntı koydum :KK15:
mariecakes.jpg

Yıldızlararası-bilim kurgu, kesinlikle beni derinden etkileyen filmlerden, beğendiğim filmler arasında ilk 3 te yer aldı

Göz/I origin- bilim kurgu olarak izlemeye başladım fakat daha çok dram-bilim kurgu-din harmanlaması olmuş, her ne kadar bazı kısımlarını saçma bulsam da işlenişi bakımından bu da etkileyici film.

İkisini de gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim beğeneceksiniz.

Back