En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Au revoir les enfants, 10 üzerinden 10. Son sahne haricinde -gerçi o yetiyo zaten- dram yok. Ama o son sahne... Çok fena çok...

Dün akşam izlediğim ve gerçekten beğendiğim film hakkında izlenimlerimi yazmak istiyorum.

EXAM / SINAV

Filmin tek mekanda geçmesinden dolayı ilk esnada önyargı oluşturuyor ama bence bunu göz ardı ederek başlamalı izlemeye...

8 seçilmiş kişinin iyi bir şirket ve pozisyonda işe alımı için bir sınav yapılıyor. Bu insanlar daha önce bir çok aşamayı kat ederek gelmiş buraya...

Sınav gözetmeninin kuralları açıklaması ile başlıyor film...

Herkes için tek bir soru ve tek bir cevap vardır.... Kurallar herkes için geçerlidir... Kuralları isteyerek yada istemeden ihlal eden diskalifiye olur.... Sorunuz var mı? Ve sınav başlar herkesin 80 dakikası vardır....

Ama gariptir ki ortada da bir soru yoktur...

Farklı yaşanmışlıkları olan insanlar, amaç aynı kazanmak, farklı mecburiyetler, farklı ilgi alanları...

İnsan psikolojisine dair bence oldukça güzel bir film ve izlenmeli...

yaşam şifresi

Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) uyandığında kendini bir banliyö treninde, başkasının bedeninde bulur ve 8 dakika sonra tren infilak eder. Gözlerini açtığında yeniden kendi bedenindedir. Bunu sağlayan, hükümetin geliştirdiği 'yaşam şifresi' isimli bir programdır. Bu program bir başka kişinin kimliğine geçip, onun hayatının son sekiz dakikasını yaşayabilmeyi sağlamaktadır. Stevens'ın görevi bombacıyı bulmak ve onun yapacağı ikinci eylemi engellemektir. Bunun için son 8 dakikayı defalarca yaşar ve her seferinde elde ettiği ipucları ile olayı çözmeye çalışır.

aslında oldukça heyecanlı bi şekilde ilerdi ama filmin anlamakta zorlandım

Unutursam Fısılda'yı izledim beğendim Çağan Irmak'ın tüm filmlerini seviyorum. Bugün de Hadi İnşallah'ı izledim sinemada eğelenceli bir filmdi beğendim

Bu film benimde izlenecek filmeler listemde... Burada görünce aklıma geldi öne almalıyım :)

Hafta sonu birde bu filmi izledim, Film hakkında çok çok güzel yorumlar vardı aslında izlememe neden olan da buydu, ancak ben pek beğenmedim filmi...

Bu film benimde izlenecek filmeler listemde... Burada görünce aklıma geldi öne almalıyım :)

evet güzel bi film sadece sonu biraz karışık
benim hala anlam veremediğim bikaç şey var ama bilimkurguya da girdiği için çok mantık aramamak lazım

Eki Görüntüle 1327907

Hafta sonu birde bu filmi izledim, Film hakkında çok çok güzel yorumlar vardı aslında izlememe neden olan da buydu, ancak ben pek beğenmedim filmi...

ben de pek beğenmemiştim bu filmi
insanlar biraz da herkes güzel dediği için abartıyo sanırım
yani bana öyle geliyo
bu film için hayatımın diyenler var ilginç buluyorumn
ama oyunculuklar baya iyiydi

ben de pek beğenmemiştim bu filmi
insanlar biraz da herkes güzel dediği için abartıyo sanırım
yani bana öyle geliyo
bu film için hayatımın diyenler var ilginç buluyorumn
ama oyunculuklar baya iyiydi

aynen tüm yazdıklarına katılıyorum, neyse dediğin gibi oyunculuklar iyidir tecrübe etmiş olduk..

şimdi ilk sırada yaşam şifresi var hafta içi pek vakit kalmıyor ama belki bu akşama sıkıştırabilirim :)

Dün akşam izledim nihayet bu filmi..

Netice de bilim kurgu, hikaye güzel düşünülmüş ancak bir nevi zamanda yolculukla geleceği şekillendirme anlatılmış en basit tabiriyle...

Beğendim mi, eh işte...

Öncelikle herkese "Çocuk Büyütme Rehberi" filmini izlemesini öneriyorum. Hem hüngür hüngür ağlatan hem gözünden yaş gelene kadar güldüren harika bir başyapıt. Ve filmden öğreneceğiniz çok şey var :)
Gerilim olarak; Kimlik
Korku olarak; Dabbe 5 ve Ruhlar Bölgesi 1-2
Dram olarak; Hatırlanacak Bir Anı hüngür hüngür ağlamak garantili bir filmdir.
Romantik filmlerden Özcan Deniz'in Ya Sonra ? filmine bayılıyorum. Keşke 30 Olsam da çok güzeldir.
Komedi olarak da Ateşli Piliç gülmek garantilidir. Adına bakmayın erotik hiçbir yanı bir kadın ve erkeğin büyülü şekilde ruhlarının yer değiştirmesini konu alıyor.
Bunlar dışında Sil Baştan, Leon: Sevginin Gücü, John Malkoviç Olmak (kara mizah türündedir) sevdiğim filmlerdendir :) Daha çok varda bunlar geldi aklıma :)

ben filmdeki geri dönüş sahnelerinde sıkılmıştım
aksiyon kısmını daha fazla işleseler daha da güzel bi film olabilirmiş sanki

bi de call diye bi film tavsiye ettiler sen onu izledin mi

Tavsiyeler için teşekkürler.

Çocukla büyütme rehberini inceleyeceğim ve kimlik benim de izlenecekler listemde...

ben filmdeki geri dönüş sahnelerinde sıkılmıştım
aksiyon kısmını daha fazla işleseler daha da güzel bi film olabilirmiş sanki

bi de call diye bi film tavsiye ettiler sen onu izledin mi

hayır izlemedim onu da not aldım konusunu inceleyeceğim

Evet bu filmide inceleyeyim

Kızlar teşekkürler tavsiyeler için

Benim liste biraz kabardı ama olsun el altında her zaman izlenecek film olması güzel oluyor...

Zaman kavramımı şaşırtan filmlere rastlıyorum hep son zamanlarda :)
Yıldızlararası, gayet güzel.

Zaman kavramımı şaşırtan filmlere rastlıyorum hep son zamanlarda :)
Yıldızlararası, gayet güzel.
Bu filme gidicektim ama tereddüt ettim..Bilim kurgu çok nadir izliyorum bazıları çok sıkıcı oluyo da nası anlaşılır mı çok karışık mı?

The Fault in Our Stars - Aynı Yıldızın Altında çok beğendim çok güzel bir filmdi çokda dugusaldı ağlattı beni Kesinlikle tavsiye ediyorum izlenmesi gereken filmlerden.

Bu filme gidicektim ama tereddüt ettim..Bilim kurgu çok nadir izliyorum bazıları çok sıkıcı oluyo da nası anlaşılır mı çok karışık mı?

Birileri uzay hakkında biraz bilginiz olması gerek demiş ama bence o kadar değil, bana karışık gelmedi..

ACİL ARAMA

Selam hanımlar,

Bu filmi geçen hafta içi izledim. İMDB puanı 6.7 ama izlenebilir, kafa yormayan, American acil servisi 911 in sıkı tanıtımının yapıldığı güzel bir filmdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…