- 5 Aralık 2014
- 226
- 138
- 323
yaşam şifresi
Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) uyandığında kendini bir banliyö treninde, başkasının bedeninde bulur ve 8 dakika sonra tren infilak eder. Gözlerini açtığında yeniden kendi bedenindedir. Bunu sağlayan, hükümetin geliştirdiği 'yaşam şifresi' isimli bir programdır. Bu program bir başka kişinin kimliğine geçip, onun hayatının son sekiz dakikasını yaşayabilmeyi sağlamaktadır. Stevens'ın görevi bombacıyı bulmak ve onun yapacağı ikinci eylemi engellemektir. Bunun için son 8 dakikayı defalarca yaşar ve her seferinde elde ettiği ipucları ile olayı çözmeye çalışır.
aslında oldukça heyecanlı bi şekilde ilerdi ama filmin anlamakta zorlandım
Bu film benimde izlenecek filmeler listemde... Burada görünce aklıma geldi öne almalıyım :)
Eki Görüntüle 1327907
Hafta sonu birde bu filmi izledim, Film hakkında çok çok güzel yorumlar vardı aslında izlememe neden olan da buydu, ancak ben pek beğenmedim filmi...
ben de pek beğenmemiştim bu filmi
insanlar biraz da herkes güzel dediği için abartıyo sanırım
yani bana öyle geliyo
bu film için hayatımın diyenler var ilginç buluyorumn
ama oyunculuklar baya iyiydi
Eki Görüntüle 1330940
Dün akşam izledim nihayet bu filmi..
Netice de bilim kurgu, hikaye güzel düşünülmüş ancak bir nevi zamanda yolculukla geleceği şekillendirme anlatılmış en basit tabiriyle...
Beğendim mi, eh işte...
Öncelikle herkese "Çocuk Büyütme Rehberi" filmini izlemesini öneriyorum. Hem hüngür hüngür ağlatan hem gözünden yaş gelene kadar güldüren harika bir başyapıt. Ve filmden öğreneceğiniz çok şey var :)
Gerilim olarak; Kimlik
Korku olarak; Dabbe 5 ve Ruhlar Bölgesi 1-2
Dram olarak; Hatırlanacak Bir Anı hüngür hüngür ağlamak garantili bir filmdir.
Romantik filmlerden Özcan Deniz'in Ya Sonra ? filmine bayılıyorum. Keşke 30 Olsam da çok güzeldir.
Komedi olarak da Ateşli Piliç gülmek garantilidir. Adına bakmayın erotik hiçbir yanı bir kadın ve erkeğin büyülü şekilde ruhlarının yer değiştirmesini konu alıyor.
Bunlar dışında Sil Baştan, Leon: Sevginin Gücü, John Malkoviç Olmak (kara mizah türündedir) sevdiğim filmlerdendir :) Daha çok varda bunlar geldi aklıma :)
ben filmdeki geri dönüş sahnelerinde sıkılmıştım
aksiyon kısmını daha fazla işleseler daha da güzel bi film olabilirmiş sanki
bi de call diye bi film tavsiye ettiler sen onu izledin mi
Lucy
Beğendim.
Bu filme gidicektim ama tereddüt ettim..Bilim kurgu çok nadir izliyorum bazıları çok sıkıcı oluyo da nası anlaşılır mı çok karışık mı?Zaman kavramımı şaşırtan filmlere rastlıyorum hep son zamanlarda :)
Yıldızlararası, gayet güzel.
Bu filme gidicektim ama tereddüt ettim..Bilim kurgu çok nadir izliyorum bazıları çok sıkıcı oluyo da nası anlaşılır mı çok karışık mı?
TesekkürlerBirileri uzay hakkında biraz bilginiz olması gerek demiş ama bence o kadar değil, bana karışık gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?