En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Interstellar(Yıldızlararası)

Kim demiş bilimkurgu diye, nefesimi tuta tuta izledim, resmen gerilim filmi.

Güzel.

Bende bugün unutursam fisilda filmine gittim. Bayıldım bayıldım .. Aslında sırf kerem icin istiyodum ama film konusuyla da çok dikkatimi çekti gozyaslarima engel olamadim :)

Anneler ve kızları diye (Mother and Child) Bir film izlemiştim en son. Oldukça duygusal bir filmdi. Etkilemişti beni.

Life of Pi
Book Thief
This is the end (komedi)
XXY (bazi sitelerde erotik filmler arasinda yer aliyor olsa da, bana da gore tamamen dram)

Bu filmler harika! izlemeyenlere tavsiye ederim. Simdilik aklima gelenler...

Son izlediğim filmlerden Lucy ve Hücre 7 Mücizesi`ni tavsiye ederim. İkisi de güzeldi.
Amaaa Hücre 7 Mücizesi ( orjinal adı Miracle in Cell No. 7 ) nasıl bir filmdi öyle.. Gülüyorsun, ağlıyorsun, film bittiğinde ağlıyorsun ama gülümsediğin de oluyor. Hele o küçük kızın oyunculuğu... zaten o etkiliyor, film olduğunu unutuyorsun. Tavsiye ederim.

Gizli oyun ... izlediğim en farklı konulu filmlerden birisiydi ... özgün film arayanlar deneyebilirler..

Trance... çok çok güzeldi yine farklı bir konu yine güzel bir film
Ters köşelelerle ilerledi sonuna kadar heyecanını korudu
Sonuda gayet tatmin ediciydi benim için
Sadece filmde ki cinsellik sahneleri çok abartıydı eksiydi benim için
bu filmde james mcavory ye bayıldımmmmmm

Dün sizin yazınızı okuyunca akşam biraz da zaman bulunca bu filmi izledim....

Gerçekten çok etkileyiciydi, duygusaldı, teşekkür ederim tavsiye için...

Dün akşam Galaksi koruyucularını izledim biraz ama hiiiç de beğenmedim sonunu getirmedim o yüzden gidip uyumak daha cazip geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…