• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Kızlar Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 1001 Film listesini incelemenizi tavsiye ederim. Benim filmimse tabii ki Dövüş Kulübü. :-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Big Fish - Büyük Balık

Hoş bir film, tavsiye ederim : )

Başka Dilde Aşk
Tanışmalarındaki kurguyu beğenmedim pek ama gerisi fena değil.

Zamanın Sonundaki Ev.
Değişik..
Bir de şu evler garip, bir çok oda, iç içe.. Eski evlerde var bu sanırım. Yaşaması ürkütücü geliyor, korku filmleri için güzel yerler : )

Diğerleri filmi de sanki esinlenmiş biraz bu filmden, ama farklılar : )

"unutursam fısılda" bir çağan ırmak şahaseri her zaman ki gibi son vuruşu finalde yapıyor keyifliydi ;)

Sen, sen değilsin. Az önce izledm ve etkisindeym hala. İzleyin tavsiyemdir.. Gözleriniz dolucak belki de benim gibi agliycaksiniz :) insan olduğumuzu hatirlatan muhteşem bir film..

Ayni yildizin altinda. Uzun zamandir izledigim en en en vurucu, üzücü, harika filmdi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Insan kendi hayatini ve bakis acisini sorguluyor, agliyor, gülüyor ve oyuncularin muhtesem performansina sapka cikariyor.
Icim cikti aglamaktan ama degerdi...

last vegas :) az önce izledim çok sevdim eşimle gülmekten öldük bazı yerlerdede gözlerimiz doldu iyi kadro güzel film tavsiye ederim:)

Bu gece Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti'ni izledim, Maymunlar Cehennemi serisi'nin bütün filmlerini izlemiş birisi olarak merakla beklediğim bir filmdi. Serinin meraklısı olarak hoşuma gitti fakat hala işin başlangıcında.

Gelecekten gelen insanların, maymunların vahşi hayvanlar olarak gördüğü insanların geleceğine geldiği zamanların ve bu süreçte insanların nasıl konuşamayan hayvanlar olduğunu, filmin yeni versiyonlarında nasıl yorumlanacağını hala merakla bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
En son Çağan Irmak'ın son yapıtı Unutursam Fısılda'yı izledim. Adama ayrı filmlerine ayrı aşığım. İzlemeyenlere tavsiye ederim.

Dhoom 3 u izledim. Biraz fazla fantastikti. Ama yine de eglenceli vakit gecirmek icin izlenilebilir. Bir de su hint filmlerinde dans sahnelerini cok uzatmasalar..

Karanlıklar Ülkesi 1-2-3 (Toplam 5 film)
Biraz karışık anlatmışlar, soru işaretlerin oluyor ama güzel.
Bir de 3. filmde kurt adamın gözünün önünde vampir sevgilisini öldürüyorlar adam izliyor, kız öldükten sonra adam için geliyorlar o da kurda dönüşüp kurtuluyor bağlı olduğu demirlerden, e madem bunu yapabiliyorsun niye kız ölecekken yapmadın da kurtulmadınız diye düşünerekten sinir oldum, atladığım bir şey mi var ki :KK53:

Kış Uykusu / Nuri Bilge Ceylan'ın imza attığı her film bence izlenmesi gerekir . Altın Palmiyeyi alması da ayrı bir gurur

Big Fish - Büyük Balık

Hoş bir film, tavsiye ederim : )
Benim de çok sevdiğim filmlerden birisi. Ben de size The Grand Budapest Hotel filmini tavsiye etmek isterim. Çok hoş, renkleri çok güzel sıcacık masla gibi değişik bir hikayesi olan bir film.

Benim de çok sevdiğim filmlerden birisi. Ben de size The Grand Budapest Hotel filmini tavsiye etmek isterim. Çok hoş, renkleri çok güzel sıcacık masla gibi değişik bir hikayesi olan bir film.

Teşekkür ederim, izleyeceğim :)

En son izlediğim film fury
Brad pitt oynuyor ama aşırı şiddet içerikli hatta vahşet içerikli bir savaş filmi
birçok sahnede gözümü kapattım...
ama savaşın ne kadar kötü birşey olduğunu, yıkıcılığı, insanın karakterini çok iyi anlatıyor

Dün akşam Anabella filmini izledim, gerilim türü sevenler için mükemmel diyebilirim. Konu basit gelse dahi efektler ile birleştiğinde kaç defa daha sıçrayacağınızı kestiremiyorsunuz ;)

Back