SİHİRBAZLAR ÇETESİ
Eki Görüntüle 1335409
Hafta sonu izlediğim filmlerden ilki, İMDB puanı 7.3. Film gayet güzel kurgulanmış, dikkatli izlenmesi gereken, şaşırtan gayet güzel bir filmdi.
Bu filmin tanıtımını izledim nette benimde hoşuma gitti izlenecekler arasında :)Eki Görüntüle 1336795
valla çok beğendim 10 üzerinden 10
http://www.imdb.com/title/tt2267998/?ref_=ttmd_md_nm
Bu filmin tanıtımını izledim nette benimde hoşuma gitti izlenecekler arasında :)
çocuklarla izlencek film değil yanlız zeliş, ona görebiz ailecek izledik bilmediğimizden, sıkıntı yarattı
bi kaç kısa sevişme sahnesi var, o esnada gözünü kapattık ne yapalımayyyy bu not inanılmaz önemliydi çok teşekkür ederim. Çocukla filme başlayıp sonra uygun olmadığını görünce kırk takla atmak çok fena oluyor. Peki şiddet içerdiği için mi yoksa erotizm mi?
bi kaç kısa sevişme sahnesi var, o esnada gözünü kapattık ne yapalımgit laptobunun başına dedik sana uygun değil, ama film onu da sardı ne yapalım
10, artık animasyon izlemiyor beyfendi, bebek işiymişhımmm anladım kaç yaşında sizin ki bizim oğluş 7,5 yaşında henüz ancak animasyon ve çizgi film izliyoruz çok az yetişkin filmi deneyimi yaşayabildik :)
10, artık animasyon izlemiyor beyfendi, bebek işiymiş
hepimizinkini canımhımm büyümüş artık zaten... Allah bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?