En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

SİHİRBAZLAR ÇETESİ

Hafta sonu izlediğim filmlerden ilki, İMDB puanı 7.3. Film gayet güzel kurgulanmış, dikkatli izlenmesi gereken, şaşırtan gayet güzel bir filmdi.

YER ÇEKİMİ

Bu da sanırım bu hafta sonuna ait son filmim :) İMDB puanı 8, yorumlar ve puanı iyi diye büyük hevesle başladım izlemeye, Ama farklı pek bişey yok klasik uzay filmlerinden biri gibi, çekimler kullanılan teknoloji, oyunculuk anlamında oldukça doyurucu olmasına karşın hikaye ve kurgu anlamında bana bekleneni vermedi.

tanrıkent
imdb puanı 8.7
henüz izlemedim ama çok fazla tavsiye aldım
çevremde izleyen herkes çok beğenmiş
fırsat bulursanız izleyin

1960’larda inşa edilmiş ve 80’lerin başında Rio De Janeiro’nun en tehlikeli mahallelerinden birine dönüşmüş, sosyal konutlardan oluşan “Tanrıkent”te organize suçun destansı tarihi. Film 60’larda iki kenar mahalle çocuğunun seçtiği iki ayrı yolu takip eder. Rocket suç dünyasında geçecek bir hayatın gerektirdiği zihniyetten ve fizikten yoksundur. Fotoğrafçı olma hayalleri kurar ama fotoğraf makinesi alacak parası yoktur. Öte yandan, Küçük Ze çocukluğundan beri tam bir suçlu özellikleri taşır; acımasız, akıllı ve hırslıdır. Küçük yaşta planladığı bir genelev soygunu sırasında öldürmenin tadını alır, gün geçtikçe bu konudaki iştahı giderek artar. 70’lerde Ze, sakin ve becerikli Bee’nin desteğiyle, favela’nın (mahallenin) uyuşturucu ticareti üzerindeki kontrolünü sağlamlaştırır. 80’lerin başlarında “Tanrıkent”i çetelerarası savaş sarar ve amansız genç suçlulardan oluşan yeni bir kuşak çıkıp “eskilerin” yerini almaya çalışırken, artık bir fotoğraf makinesine sahip olan Rocket, onu bu bitmek tükenmek bilmez katliam döngüsünü belgelemede kullanır...

23 NUMARA

Aslında buda büyük hevesle izlemeye başladığım filmlerden birisiydi ancak sonunu bile bekleyemedim, açıkçası çok sıkıcı geldi bana... İMDB puanı 6.4.

çocuklarla izlencek film değil yanlız zeliş, ona göre biz ailecek izledik bilmediğimizden, sıkıntı yarattı

ayyyy bu not inanılmaz önemliydi çok teşekkür ederim. Çocukla filme başlayıp sonra uygun olmadığını görünce kırk takla atmak çok fena oluyor. Peki şiddet içerdiği için mi yoksa erotizm mi?

ayyyy bu not inanılmaz önemliydi çok teşekkür ederim. Çocukla filme başlayıp sonra uygun olmadığını görünce kırk takla atmak çok fena oluyor. Peki şiddet içerdiği için mi yoksa erotizm mi?
bi kaç kısa sevişme sahnesi var, o esnada gözünü kapattık ne yapalım git laptobunun başına dedik sana uygun değil, ama film onu da sardı ne yapalım

bi kaç kısa sevişme sahnesi var, o esnada gözünü kapattık ne yapalım git laptobunun başına dedik sana uygun değil, ama film onu da sardı ne yapalım

hımmm anladım kaç yaşında sizin ki bizim oğluş 7,5 yaşında henüz ancak animasyon ve çizgi film izliyoruz çok az yetişkin filmi deneyimi yaşayabildik :)

en son hatta dün unutursam fısıldayı izledim sinemada para verip izlenmezmiş ama tv de yada nette denk gelinirse izlenebilecek kıvamda

KAÇIŞ PLANI

Bu filmi dün akşam izledim. İMDB puanı 6.8, aldığı puanı hakkediyor aslında vasatın bir iki kademe üzerinde. Kendini izletiyor. En büyük avantajı oyunculaı zaten. Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzeneger birlikte çok iyi iş çıkarmışlar. Tavsiye ederim izlenebilir filmeler arasında...

Sinemada Interstellar'ı izledik. Sosyal medyada film hakkında absürt yorumlar var ben çok alakasız buldum. Kesinlikle izlenilesi bir film.
Evde en son izlediğim filmlerden biri Chef. Acayip eğlenceli, sıcacık bir film. Şiddetle tavsiye derim.
Bir de dün akşam As Above, So Below diye bir korku filmi izledik. Yer altı, tarihi eser ve kötü ruhlar temalı. Dar alan korkusu olanlar izlemek için bir kez daha düşünebilir. Benim var, saatlerce uyku tutmadı. Sonra oturup Toy Story izleyip, kendime geldim, uyudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…