• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

en son yıllardır ertelediğim cindirella man filmini izledim
bu kadar zaman izlemediğim için üzüldüm çok güzel gerçekten 10/9 veririm
boks filmi gibi duruyo ama aslında aileyi yapılan fedakarlıkları anlatıyo

hele adamın şapka çıkarıp para istediği sahnede ağladım resmen çok üzüldüm
gerçek bi olay olması filmi çok etkileyici kılıyo
izlemeyen varsa mutlaka izlesin

Barfi! ' Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur '

Çok güzel bir filmdi ama izlerken kafam çok dağınıktı kendimi filme veremedim :17: Bir ara kesinlikle tekrar izleyeceğim :51:

Mr. Nobody'i izledim en son. Çok tuhaftı. Anne ve babası ayrılıyor çocuğun bir tren istasyonunda. İkisinin arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor. Ancak iki hayatı birden yaşıyor karşımızda. Tercihlerinin ve vazgeçişlerinin sonuçlarını gösteriyor. Ayrıca hangi seçimi yaparsa yapsın, bir şekilde sevdiği kadınla yeniden bir araya geliyor. Elbette birer yabancı olarak. Öyle işte. Kader odaklı.

Rush

$MV5BMTQyMDE0MTY0OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjI2OTI0OQ@@._V1_SX214_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1979320/?ref_=nv_sr_1

Uzun zamandır elimdeydi film bi türlü izlemeye fırsat bulamamıştım.
Neden bu kadar beklettim diye üzüldüm 70lerde Formulada yarışan iki kişiyi anlatıyor. Olayların gerçek ve anlatımın akıcı olması güzeldi.
Yarış filmi falan deyip izlememezlik etmeyin tavsiye ederim.

Çok değişik bi senaryo, gerilim, korku,gizem..ilk başta klasik korku fimleri gibi sandım ama çok farklı tavsiye ederim..

Zamanın Sonundaki Ev (The House of The End Times);Dulce Evde oturmaya başlayalı tam beş yıl geçmiştir çok garip olarylar dizisi birbirini izler , bu durumun sonuçlarına katlanmalıdır. Aradan otuz sene geçmiştir evdeki sırrı çözmeye kararlıdır.

Tamam mıyız?

insanın yükü ağırdır dedin, sen benim kanatlarımsın.

film güzel miydi peki
ben de izliycem ama sinirlendim filan yazmışsın beğenip beğenmediğini anlayamadım :1:

Film çok güzeldi. Sinirlendiğim şeyler yaşananların gerçek olmasıydı. İzleyince ne demek istediğimi anlarsınız. Tavsiye ediyorum.

ben de izliyim o zaman
zaten oscarın da favorisi bu film sanırım

oscar tahminlerimi de yazayım bari

en iyi film 12 yıllık esaret
en iyi yönetmen alfonso cuaron - gravity

en iyi kadın oyuncu cate blanchett
en iyi erkek oyuncu matthew mcconaughey (bi ihtimal leonardo da olabilir)

Back