- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
Geçen gün Genç ve Güzel filmine gittim kadını seks objesi olarak göstermesi ve para karşılığı ilişki kurmaktan zevk alıyor göstermesi çok ağırıma gitti ama en ağırıma giden bazı gazetelerde Özellikle de birinde, kadın yazarın birinin Gözetlemenin dayanılmaz hafifliği başlığında bunu desteklemesiydi. Kadının en büyük düşmanı hemcinsleriymiş. Lütfen bu tür yapımlara ve kişilere karşı duyarlı olalım. Kadınları da daha özenli duyarlı olmaya davet edelim. Kadın meta değildir.
pek çok filmde kadınlar seks objesi olarak kullanılıyo zaten
ben de uçuş diye bi filme gitmiştim(yanlış hatırlıyo olabilirim adını) filmin başında öyle sahneler var ki sinirlerim bozuldu
yatak sahnesi çekecekler ama kadın sürekli çırılçıplak bi vaziyette çekiliyo sürekli o şekilde odanın içinde geziyo
yakın çekim uzak çekim sürekli kadının vücuduna odaklanmışlar
adamsa yatağın içinde zaten
çok sinir olmuştuk arkadaşlarla kadınları bu denli ucuz göstermeleri beni deli ediyo
The wolf of wall street - Para avcısı'nı izledinizmi kızlarr mükemmell bir film tavsiye ediyorumm izlemeyenleree :112:
izlemeyi düşünüyodum aslında leonardonun olduğu film değil mi müzikal olan
o adamın filmleri hep güzel oluyo zaten
Evet leonardonun olduğu film :) bende sırf leonardo varsa güzeldir diyerekten izledim biraz fazla açık saçık bir film ama yine beğendim güzeldi :112:
kızlar holiday diye bi film izledim şimdi o kadar sıcak o kadar güzel ki anlatamam bittiğine üzüldüğüm nadir filmlerden biri
romantik film seven herkese tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?