• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

fragmanlarını izlemiştim.sinemaya gitmeye değer bulmadım açıkçası.yorumları da beğenmedim.

bende fragmanını izledim hatta girmeyelim kötü dedim arkadaşlar tutturdu girelim diye...
iyiki gitmemişsiniz gerçekten hiç mi hiç iyi degildi olay örgüsü bile güzel degildi...:50::50::50:

Onur Savaşı - The Hunt: Jagten

İzleyen herkesi etkisi altına alabilecek , iyi bir film. Tavsiye ederim.

en son sinemada Sefilleri izledim ve gerçekten çook beğendim. İzleyecek olanlara tek tavsiyem, film müzikal olarak çekilmiş bunu bilerek gidin :) Arkadaşım giderken bilmiyormuş, normal film beklerken müzikal çıkınca adapte olamadı tabii ve beğenmedi :) Ama dediğim gibi aslında inanılmaz güzel bir film, çok duygulandım.

Ve tabii bir Hugh Jackman da kolay yetişmiyor, izlemek lazım dimi ;)

Cloud Atlas

Bu film hakkında olumsuz yorumlar çok aldığım için uzun zaman izlemeyi ertelemiştim.
Bugün iyice izleme isteğim geldi ve iyi ki de izlemişim dedim.
Bunca zaman beklettiğime pişman oldum.
Kesinlikle arşivlik bir film verdiği mesaj muhteşem.
Sıradan bir film değil insanı gerçekten düşündürüyor.
Bu filme yapılan olumsuz yorumların çoğu bence adam akıllı izlemedikleri içindir.

$MV5BMTczMTgxMjc4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM5MTA2OA@@._V1_SX214_.jpg

Ayat Ayat Cinta (Aşk Ayetleri) Farklı bir film.Çok eşlilik olayına ve bunun o kadar da kolay birşey olmadığına değinilmiş.
Konusu:Çok satan bir romandan perdeye aktarılan filmde Ezher'de öğrenim gören Endonezyalı bir gencin evlilikle ilgili tereddütlerini yansıtırken biri Türk, biri Endonezyalı ve ikisi Mısırlı olan dört kızın aşk çemberinde kalıyor. Acaba mutlu son olacak mı?

$ayat-ayat-cinta-the-movie.jpg

Flukt ( Kaçış ) sürükleyici bir film, tavsiye ederim.

Selam filmini izledim.
Arkadaşım hüngür,hüngür ağladı ben biraz duygusuzum sanırım ama güzel bir filmdi tavsiye ederim.

En son bugün Yetimhaneyi izledim.:31:

$indir.jpg

İmdb puanı falan da iyiydi ama ben o kadar da beğenmedim.Bu ara ne izlesem beğenmiyorum özellikle biraz korku filmlerinde.hepsi birbirinin benzeri gibi geliyor ve etkileyici olmuyorlar.:120:

Korku filmi seven benim gibi 28 hafta sonrayı izleyinn çok güzel zombili. Onun sayesinde zombi sever oldum. Aksiyon var dram var vsvs

en son birinin tavsiyesiyle

Bana bir soygun yaz 'ı izledim

ama tavsiye edecegim film kesinlikle

benim adım khan

Back