• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

şimdi, bu sene oskarı alan ARGO yu seyrettim, gerçek bir hikayeden alınmış olması filmi daha etkileyici kılıyordu

$images.jpg

en son izlediğim fil "kelebeğin rüyası" yılmaz erdağan kıvanç tatlıtug falan oynuyo türk sineması icin gayet iyi bi film aslında diyaloglar olsun oyuncuların performansı olsun ama filimde bisey eksikti bulamadım ama .belki uzun olmasından sıkıldım ama izleyin derim genede :21:

the words-çalıntı hayat

Bence harika bir filmdi dün gece izledim hem dramatik hem romantik hem düşündürücüydü!

Son düzenleme:
Sefiller
Çok uzun ve yorucuydu, insanın kafası boşken izlemesi lazım
yoksa berbat bir durum oluşur
sakin kafayla uzun uzun güzelce izlenebilir ama

Yemen'de somon avı =) vala ben anlamadım nasıl bir filmi ilginçti bayağı değişikti unutamayacağum bu filmi orası kesin romantiklik çok az daha çok dram vardı fena değil..:31:

leon,
sanırım ben biraz geç farkettim bu filmi, geçen hafta izledim ve 1994 yılına göre mükemmel ötesi filmdi:16: gerçekten çok etkilendim:34:

Life of Pi

$220px-Life_of_Pi_2012_Poster.jpg

İzleyin kesinlikle pişman olmazsınız.
Filmde müthiş bir görsel şölen var.
Yönetmeni ödülü sonuna kadar hak etmiş.

damdaki kemancı (fiddler on the roof -1971)
ben de klasiklerden gidiyorum ,filmi çok beğendim müzikal,3 saat kadar sürüyor, uzun ama gerçekten çok güzel zaten elveda rumeli yi izlediyseniz konu hemen hemen aynı.Bulduğum altyazı bendeki filme ait değilmiş evde de internet yoktu ingilizce altyazıyla izledim ki yabancı dilde çok iyi olduğumu söyleyemem ama gayet net ve anlaşılır konuşuyorlardı sadece komiserin konuşmaları pek anlaşılmıyordu onu da alt yazıdan takip ettim.

En son izlediğim filmlerden birisi içimdeki yangın...

:( gerçekden isanın içini yakan bir film ben çok begendim...çok etkilendim aşırı hemde.

kesinlikle tavsiye ederim.

ayrıca Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı izledim bayıldımmmmmmm çok güzeldi..Bebek sahibi olamayıp olmak isteyen herkes izlesin
muhteşemdi..

Eki Görüntüle 658542 Eki Görüntüle 658543

En son izlediğim filmlerden birisi içimdeki yangın...

:( gerçekden isanın içini yakan bir film ben çok begendim...çok etkilendim aşırı hemde.

kesinlikle tavsiye ederim.

ayrıca Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı izledim bayıldımmmmmmm çok güzeldi..Bebek sahibi olamayıp olmak isteyen herkes izlesin
muhteşemdi..

Eki Görüntüle 658542 Eki Görüntüle 658543

Evet içimdeki yangın efsane bi film bence. İzleyin. İnsanın boğazına bi düğüm oturur ve ağlayamaz ve o düğüm gittikçe yakar insanın boğazını. İşten aynen böyle oluyor insan izlerken.

Rüzgar gibi geçti(gone with the wind) Pek beklediğim daha doğrusu zannettiğim gibi değildi,ben tutkulu aşıklar bekliyordum ama her efsaneleşen film gibi içinde savaş barındırıyordu ve savaş sahneleri çok etkileyiciydi gerçekten.İzleyin derim ,en azından izlemedim demezsiniz yalnız uzun bir zaman ayırmanız gerekecek film 4 saat sürüyor yine de sürükleyici bir film sıkılmazsınız.

3 idiots.kesinlikle tavsiye ederim.

hem eğlenceli hem duygusal çok güzel heyecanlı bir filmdi.seyrettiğim en güzel filmlerden biriydi.

$images.jpg

Gecikmeli olarak The Hobbit: An Unexpected Journey izledim.
Elimdeki filmlerden sıra ancak buna geldi.
İzlerken müthiş keyif aldım. Gandalf'ı özlemişim :1:
Serinin diğer filmlerini bir daha bu kadar bekletmeyeceğim. :1:

$MV5BMTkzMTUwMDAyMl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDIwMTQ1OA@@._V1_SY317_CR1,0,214,317_.jpg

aşk kırmızı sinemada izledim hiç mi hiç begenmedim konuyu
ama nurgül yeşilçay iyi oynamış ...:50::50:

Back