En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Yıllar önce izlediğim filmi yeniden izleyip filme yeniden aşık olmak.
LEON. .
İzlemeyenlerin bir an önce izlemesini diliyorum.

Romantik Komedi 2

Kadrosu cidden harikaydı .. Esprileri de yakalaması hiç zor olmadı. Tek beğenmediğim Sinem Kobal gibi birisine fazla rol vermişler gerek yok gibi geldi bana daha dün oyuncu oldu..
Evlilerin ve evlilik merakı olanları izlemesi gereken keyifli bir film

Romantik komedi 2 süper bir filmdi.Salonda tek bir koltuk boş kalmadı.
Espriler tam dozundaydı.Abartılı hiçbir sahne görmedim final ve evlilik teklifi harikaydı :123:

romantik komedi 2, hükümet kadın, celal ile ceren, fundamentals i izledim en beğendiğim fundamentals ile romantik komedi 2 oldu. cmylmz yine ve yine gldürdü. romantik komedide kadro gerçekten çok iyiydi. hiç sıkılmadım

en son Ladies in Lavender filmini izledim.. filme bayıldım, ağladım, üzüldüm ama çok sevdim.. geç bulunmuş bir aşk ve derin iç sızısı.. hele hele Joshua Bell in keman solosu beni benden aldı.. izlemeyenlere şiddetle öneririm, hiç sıkılmayacaksınız eminim

Son düzenleme:
Spanglısh

Neyini,nasıl anlatacağımı bilmiyorum
Bundan 3-4 sene önce bu filmden hiçbirşey anlamaz,sıkılır kapatırdım belki.
Maalesef büyümüşüm ,her sahnesi her repliği hayata dair bir çok detay barındırıyordu.
İyi ki izlemişim ,hikayesi,omurgası olan bir film istiyorsanız hem gülerim farklı kültüreleri severim diyorsanız repliklerin detayları ilginizi çekiyorsa,kaçırmayın.

insidious (ruhlar bölgesi) mükemmeldi..
iskelet anahtarı izleyip bayılan buna da bayılır.
tavsiye ederim gerim gerim gerdi beni

efedim derin bi felsefesi var diye yutturacaklar bize ya, boşa giden üç saatim...

Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda filmini izledim.
Gürgen Öz bu piyasada olmayı hak ettiğini gördüm.
Sinem Kobal'da fazlasıyla kastı gibi özel hayatı nedeniyle rolde pasiflik vardı.
O kadar güldürmüyor fakat izlediğine de pişman olmuyorsun

iyi öğretmen hikayesi, king of queens dizisini seviyorduysanız bu filmide seversiniz benzer tarz

öğretmenin kalemliğinin pınar yoğurt kabı olmasıda ilginç bir detay oldu benim için

Son düzenleme:
Uzun zamandır tavsiye edebileceğim kadar iyi bir film izlemedim..
Beni etkileyen bir-iki film olmuştur ve bu filmler genelde çocukluğuma aittir. Annem babam izlerken ara ara bakmak ya da anlamaya çalışmak için kendimi paraladığım filmlerdir bunlar..

Biri ; Gattaca , sanırım ilkokula gidiyordum izlediğimde ve halen aklımdadır.
İkincisi; Requiem For A Dream ; öyle aman aman eroinden falan kaçmadım millet gibi ama ürpererek izlemiştim, başarılıydı..
Son olarak da tabii ki ; Das Experiment , bu filmde de ufaktım ama kıpırdamadan izlemiştim.. :)

Fight Club, Inception, V For Vendetta, Leon gibi filmler zaten demirbaş yazmaya dahi gerek yok.. :)

Yıllar geçse de aklımda kalanlar, genelde herkes için kıymetli filmlerdir bunlar..
Yakın zamanda tavsiye edebileceğim kadar güzel filmler izlemek isterim ama zor gibi... Eski filmlerin tadı pek kalmadı gibi artık..

Kelebeğin Rüyası; iki şairin hayatını anlatan, aşkla, yoksullukla ve her şeye rağmen şiirle geçen zamanlara dair güzel bir öykü. gösterimde iken kaçırmamak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…