En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

izlemeyen kaldıysa tavsiye ederim, yıllar önce izlediğimi unutup tekrar izledim bu akşam

ben beğenmedim ya, nesi 7.8 almış anlamadım, tabii kendisi spartaküs ve game of thrones a emsal teşkil etmiş olabilir bilemiyorum

çocukluktan kalma bişey belki ama süper kahramanları kim sevmez:79:

cloverfield - el kamerasıyla çekilmiş bi film, beğendim güzeldi.

dün akşam izledim. tek kelimeyle bayıldım.
çok duygusal bir filmdi

Eki Görüntüle 222561 ( Beni asla bırakma)
[/COLOR][/B]

bu akşam izledim. konusu değişikti ama biraz yavaş ilerliyor gibi geldi.

Inception(Başlangıç):Leonardo Dicaprio...Mükemmeldi.Rüya içinde rüya içinde rüya... 3 aşama... İnsana neden rüyaların başını görmediğini, pat diye ortasına düştüğünü düşündürüyor.

The Tourist:Angelina Jolie ve Johnny Depp... Çok sevdim ben.

Aşk Tesadüfleri Sever:Mehmet Günsur ve Belçim Bilgin... abartmıyorum saatlerce ağladım.Çok güzeldi.

Kaybedenler Kulübü:Nejat İşler ve Yiğit Özşener... Cinsellik kısmına takılırsanız asıl konuyu kaçırırsınız.Hayat , yalnızlık nasıl dalgaya alınır onu anlatmışlar.Çok derin konulardan bahsediyorlar.

sean penn benicio tel toro ve naomi watts un başrollerinde oynadığı 21 gram filmini izledim

hayatları bir şekilde birbirleriyle keşisen insanların hikayesini anlatıyor.

Children of Men - kısırlık bu kadar artmışken, gerçek olabilir mi diye düşünmeden edemiyor insan. Tavsiye ederim

sherlock holmes - 2009 yapımı, içeriği adından malum, ben beğendim, güzeldi:13:

Eğlenceli bi gençlik komedisi Easy A, tavsiye ederim, sıcak bi film, amerikan pastası tarzı değil

Son düzenleme:

Mükemmel bir aksiyon filmi.Angelina Jolie'nin oyunculuğu bir film bu kadar güzel olmalı işte.sıkılmadan izleyebileceğiniz kesin.Bana aksiyonu sevdirmeye yeten tek film..

kick ass - bence güzeldi, ama sizi yanıltmasın küçük çocuklarla izlenebilecek bi süper kahraman filmi değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…