En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

İNCİR REÇELİ süper bi film kesinlikle izleyin..

nefes alan hiçbirşeyi bana sevme hakkı vermediler bende incir reçelini sevdim incir reçeli sendin aşkım :)

Brokeback Mountain

2 gay kovboyun yıllar süren aşk hikayesini konu alıyor biraz uzun ama güzel bir film.

ejderhanı nasıl eğitirsin - çocuklarla izlenebilecek güzel bi animasyon ama filmin sonunda ki bi detay hoşuma gitmedi, çocuklar için animasyonlar yüzde yüz mutlu sonla bitmeli diye düşünüyorum

İNCİR REÇELİ süper bi film kesinlikle izleyin..

nefes alan hiçbirşeyi bana sevme hakkı vermediler bende incir reçelini sevdim incir reçeli sendin aşkım :)

Aynen çok güzel bi film kesinlikle tavsiye ederim ama ağlamamak için zor tuttum kendimi...Duygu yüklü...

Bugün birbiri ardına ''Başka dilde aşk'' ve ''Ya sonra''

filmlerini izledim ikiside harika filmler olmasada

izlenilebilir.

Aman Tanrım 2 yi izledim.Eski bir film.Ben izlememiştim.Beğendim.Kafa dağıtmak için ideal,komik bir film.

Bugün birbiri ardına ''Başka dilde aşk'' ve ''Ya sonra''

filmlerini izledim ikiside harika filmler olmasada

izlenilebilir.

bunlara ilaveten aşk tesadüfleri sever , incir reçeli romantik dram daha çok

Prince Of Persia: Sands Of Time - destansı, masalsı filmleri sevenler beğenecektir.

sunshine - ortalama bi bilim kurgu, ama insan güneşimiz bir gün sönermi gerçekten diye düşünmeden edemiyo

serenity - idare eder bi bilim kurgu, daha çok monitöre kilitlenelim diyosanız star trek daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…