• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

I Am Number Four

$I_Am_Number_Four_Poster.jpg

taken isimli filmi izledim.bu filmde liam neeson rambonun 2 üst versiyonunu canlandırıyor.

surrogates.jpg

bruce willis den nefret etmek istemiyorsanız izlemeyin, vakit kaybı

fc8bb_nwd0vhv9rw1008litr9e.jpg

önce klasik perili ev geyiği sandım ama değilmiş, daha farklı bi konusu var, parapsikoloji sevenlere...:47::47:

$0472033.jpg $0472033.jpg

çok değişik bir tarzı vardı filmin eee ne de olsa tim burton :34:

$cac7181748ffb22fdba39405a9d671e8YFjw.jpg
çok güzel bir film..izlerken ağladım desem yalan olmaz :)
doğum yaptığı gün eşi tarafından terkedilen,7 yaşındaki bir çocuğun iq'suna sahip olan ve doğan kızını tek başına büyütmeye çalışan bir adamın kızı için yaptıklarını anlatıyor film..izlenmeli..

$3964_169_buyuk.gif.jpg

ejderhanı nasıl eğitirsin..
animasyon sevenlerin kesin izlemesi gereken bir film..
ejderha öldürmek bir kahramanlıktır ancak bir çocuk bu alışılagelmiş olayı altüst ederek bir ejderhayı eğitmeyi başarmıştır..komik sahnelerin de geçtiği eğlenceli bir film :)

arjantin yapımı nueve reinas filmini izledim.film 2 tane dolandırıcının yaptıkları üçkağıtları konu alıyor.

kaybedenler kulübü
film aslında anlatmak istediğinin biraz dışına çıkmış
işin içine cinsellik biraz daha az girse daha hoş olurdu bence
hoş, ülkemizde özgür konuşulamayan konuların başında da o geliyor gerçi!
filme ahu türkpençeyi yakıştıramadım nedense
hayatla süper dalga geçiyolardı, filmin sonunda neden bazen mutsuzları oynadığımı anladım..
hatta şöyle bi replik vardı: '' yalnızlıkla öyle güzel dalga geçiyosunuz ki, sonraki akşamınkini de dinliyeyim ondan sonra ölürüm dedim. farkında olmadan baktım ki, sürekli sizin programı bekler oldum, beklerken de bir baktım, ölmeyi unutmuşum.''
ve beğendiğim birkaç replik daha..
''kadınlar seni sen yapan özelliklere aşık olurlar, sonra da o özellikleri senden almaya çalışırlar''
''Bazen büyük farklılıklar insanları birbirine daha da yakınlaştırır.''
''İnsanın yer yüzünde kendisine en uzak olduğu nokta, kendi sırtıdır aslında.''
''Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir ki ?''
''Aşık olmak anlık bir şey. birden herşeyin çok parlak göründüğü, birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı, birden tüm yemeklerin çok daha daha lezzetli olduğu bir an bu. İnsan karar vererek aşık olmaz, sadece bir bakar, olmuş.''

buried_movie_poster_01.jpg

tek mekan tek insan ama yine de zamanın nasıl geçtiğini anlamadım, her insanda derinlerde bi yerlerde böyle bi korku olduğunu düşünüyorum, herhalde filmi yapanlarda bundan yola çıkmış

moon_movie.jpg

yine bir tek adam filmi ama oldukça enteresan bi tek adam, zamanın su gibi geçtiği filmlerden değil ama tavsiye ederim, ilginç bi konusu var

$Yepyeni-Bir-Hayat-1280231854.jpg (Yepyeni bir hayat)
$Never-Let-Me-Go-1292169567.jpg ( Beni asla bırakma)

Tavsiyem bu iki filmi izlediğinizde iyi gününüzde olun
Çünkü filmlerde duygusallık ön planda
Ben izlerken hüngür hüngür ağladım..:59:

feat-034-top13-psycho.gif

izlemekte biraz geç kalmış olabilirim, ee anca.:27::27: Sanırım tüm korku gerilimlerin (hatta halen) ebeveyniymiş diyebiliriz.

Back