• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Sevgililer-Gunu-Katliami-My-Bloody-Valentine__34048680_0.jpg

arkadaşım ii hoş güzel de
neden filmn en can alıcı sahnesini söylüyorsun
şurda güzel film var mı izleyenlerin tavsiyesi üstüne izlediğim çok film oluyor
ki böylede olcaktı bulancak28 arkadaşm tavsiye etti bu filmde
şuan netten izlesem izlerim
ama ki güzel film diye duyduğum için sinemayı bekliyordum
ama ki şu satten sonra bir anlamı kalmadı bnm için
benden size tavsiye
böyle film hakkında detay verceğiniz zamn
üstüne spoiler!! yazın
altını yani, detayını beyaz ile yazın ki
istemeyen okumasın

film hakkında hiç bilginiz yok demekki...olsaydı zaten filmin içinde bunun olduğunu bilirdiniz. Bu bir sporcunun hayatından alınmış bir kesit ve sonucunun bu olduğunu bilmek için filmi izlemeye gerek yok. Filmi arattığında veya Aron Ralstonu arattığında zaten sayfa sayfa haber ve resim çıkıyor.
Bende örneğin gazetede okudum bu filmin geleceğini...ordada yazıyordu bu olay :)) benim için heyecanı kaçmadı...ben bunun olacağını bilerek seyrettim ztn filmin heyecanı bu değil yani.
Artı burada filmi anlatmadık...ve bence burda filmin afişini verip süperdi, harikaydı demenin bir anlamı yok. Beğeniler kişiden kişiye değişir çünkü...Filmi niye izlemeliyiz bunu paylaşmak lazım aslında ama........oda biraz anlayabilene

young victoria...dönem filmi sewenler beğenir.kostümler harika.oscarda en iyi kostüm ödülünü almış zaten.güzel film.geçen gün izledim bende :) $young_victoria.jpg

film hakkında hiç bilginiz yok demekki...olsaydı zaten filmin içinde bunun olduğunu bilirdiniz. Bu bir sporcunun hayatından alınmış bir kesit ve sonucunun bu olduğunu bilmek için filmi izlemeye gerek yok. Filmi arattığında veya Aron Ralstonu arattığında zaten sayfa sayfa haber ve resim çıkıyor.
Bende örneğin gazetede okudum bu filmin geleceğini...ordada yazıyordu bu olay :)) benim için heyecanı kaçmadı...ben bunun olacağını bilerek seyrettim ztn filmin heyecanı bu değil yani.
Artı burada filmi anlatmadık...ve bence burda filmin afişini verip süperdi, harikaydı demenin bir anlamı yok. Beğeniler kişiden kişiye değişir çünkü...Filmi niye izlemeliyiz bunu paylaşmak lazım aslında ama........oda biraz anlayabilene

film için bilgim olmadığını da nerdn biliyorsunuz
tabii ki bilgim var bir dağcının gerçek hayat hikayesi olduğunu biliyordum ilgimi çeken zaten bu olmuştu
bunu bilemem kafiiydi ta ki siz filmin en can alıcı yerini söyleyene kadar tmm hayatından bir kesit ama ki her

dağcı 2 kanyon arasında sıkışıp kolunu keserek hayata tutunmuyor

hani anlayabilene demişsinz ya imalı bir şekilde
bir filmden ne kadar iyi anladığımı burda ki bir çok arkadaşım çok iyi bilir
filmi burda anlatacaksak gitmeye ne gerek var
afiş konulur güzeldi kötüydü denir kısa bir yorum yapılır
filmn içerği anlatılmaz
bilginize......

Aşk Tesadüfleri Sever filmini izledim çok güzeldi. Dram ve romanik.
Son Şarkı (The Last Song) bu filmi izlemelisiniz harika bir filmdi :)

burada tavsiye edildiğini gördüm,indirdim,izledim:)
güzel bi eleştiri olmus fakat akıcı değildi ne zaman biteceğine bakıp durdum
biraz sıkıldım acıkcası :18:

little_miss_sunshine_ver5.jpg

Son düzenleme:
İnternetten hangi siteden film izliyorsunuz, indiriyorsunuz ?

Son düzenleme:
"127 Hours" u izledim bugün.

Tüyleri diken diken oluyor insanın.

Arkasına bakıp ders alıyor yaşadıklarından.

Flashbackler ve müzik şahane.

James Franco da rolünün hakkını vermiş.

İzlenmeli kesinlikle

Filmin bazı yerlerinde çok sıkıldım doğrusu ama yinede güzel yerleride vardı..

ye-dua-et-sev-eat-pray-love-_4138050.jpg

türkçesi var mı bunun?ilk filmi nasıldı?biraz bilgi verir misin?

canim ben turkce olarak izledim durak1
durak2 diyede geciiyor gerilim yukluydu konusu
birincisinin konusu

TeksaNicole Carrow erkek arkadaşı Jess Hilts ile Texas'dan California'ya kaçmaktadır.Jess aktörlük deneyimi için gitmektedir fakat Nicole ailesinin baskısı altında bunalmış,onlara tek başına yaşayabileceğini ve kendi ayakları üzerinde durabileceğini kanıtlamak istemektedir..bunun üzerine yola koyulurlar ve Jess kestirmeyi kullanarak yolu kısaltmak ister.Nicole ihtiyaçları için bi mola vermek isteyince karşılarına çıkan ilk yerde dururlar...Nicole tuvaletten çıktıktan sonra Jess'i bulamaz ve Jess'in onu bırakıp gittiğini düşünür fakat bi süre sonra etrafı dolaştığında karşılaştığı kayıp aranıyor panosu ona herşeyi anlatmaktadır...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back