• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Black-Swan-1282121827.jpg

Natalie Portman ,psikolojik gerilim tarzı sevenler için.kusursuzdu.

geçen gün izledim ve çok begendim Natalie beni yine büyüledi

BAŞKA DİLDE AŞK...!!! harika bir türk filmi milletin nasıl gozunden kaçmıs anladım:))[video]http://film.kisiseldepresyonanlari.com/2010/10/12/baska-dilde-ask/[/video]

Inception, çok güzel bir film. Ilk basta hiç birsey anlamiyorsun ama sonra taslar yerine oturuyor. 10 üzerinden 9

$inception_lg.jpg

$caramel.jpg

Caramel - 2008

Beyrut’ta 5 kadının hayatını anlatıyor... çok hoş bir filmdi ; farklı yaşlarda kadınların hayatlarından parçalar ve duygular...

Son düzenleme:
bir de Dear John tavsiye ederim... "Notebook" izleyip beğendiyseniz bunu da beğenirsiniz... zaten yazar aynı... konu : romantik -dram

$MV5BMTk1NDEzMTU5NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI3MTk5Mg@@__V1__SX214_CR0,0,214,314_.jpg

Son düzenleme:
bugün de Çağan Irmak'ın " Prensesin Uykusu" filmini izledim ; güzel keyifli bir filmdi...

erderhanı nasıl eğitirsin..??

çok tatlı ve sıcacık eğlenceli ailecek izlenebilecek bir filmm

bir ara ejderha beslemek istiyorum diye tutturan biri olarak :37: dün burda filmin adını görünce hemen izledim... evet sıcacık bir film ; bazı sahnelerde gerçekten duygulandım... o çocukla ejderhanın arasındai bağ çok güzeldi ; evde 2 tane kuçu kuçu var da hep onlar aklımdaydı izlerken :)

eyvah eyvah 2 yi izledim bu hafta sonu komik olduğu kadar bi okadarda duygusaldı sonunda gözyaşlarıma hakim olamadım doğrusu filmin son sahnesinde atanın canımı verecem demesi beni çok duygulandırdı çok samimi bi filmdi tebrik ediyorum...

maryandmax.jpg

filmi izleyeli 5 dk bile olmadı çok beğendim,animasyon filmleri hep güldürür sanırdım ama bu beni düşündürdü,hüzünlendirdi.. kesinlikle tavsiye ederim

( gerçek bir hayat hikayesidinden uyarlanmış)

Back