• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ayy canım oyle cok sıkıcı oluo baska bı sıteden denesen

evet ya çok sıkıcı ben anlamıyorum bu işi bazen alt çizgi hemen ilerliyor bazen de yerinde sayıklıyor.neyse izledim buz devri'ni ama 5.kısmı izleyemedim
çok güzel ya.biraz çocuk filmi gibi olabilir ama ben sid'in konuşmalarını falan seviyorum:)
prenses sen filmkoliksin galiba?opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evet ya çok sıkıcı ben anlamıyorum bu işi bazen alt çizgi hemen ilerliyor bazen de yerinde sayıklıyor.neyse izledim buz devri'ni ama 5.kısmı izleyemedim
çok güzel ya.biraz çocuk filmi gibi olabilir ama ben sid'in konuşmalarını falan seviyorum:)
prenses sen filmkoliksin galiba?opuyorumnanaktan

ben anımasyon fılmlerınıde cok severım canımm
fılmkolıkım gercektennn
gecen haftalarda tweeyle seksen gunde devrıalem fılm vardı cok hosuma gıtmıstı anımsayon olsada

ben anımasyon fılmlerınıde cok severım canımm
fılmkolıkım gercektennn
gecen haftalarda tweeyle seksen gunde devrıalem fılm vardı cok hosuma gıtmıstı anımsayon olsada

Animasyon seviyorsan eminim buda hoşuna gidecektir canım.
ratatouille-film-izle-copy.jpg

en son Mahpeyker'i izledim.
Önce beğenmedim gibi geldi ama bayağı etkisinde kalmışım aslında.
sahneler 2 gün aklımdan çıkmadı:)
selda alkor harika kadın ya!

alt yazı okumayı sevmeyen eşim sayesinde türk filmi izlemiş oluyorum ama
Kendi halkının, en çok kendi sinemasını seyrettiği,dördüncü ülkeymişiz.
Amerika, Hindistan, Kore ve Türkiye..

Inception..
Değişik ama güzel bir filmdi..Senaristin zekasına hayran kalmamak mümkün değil..

big.jpg
dun aksam ızledımmm gercek hıkayesıydı sonda elektırıklı sandelyede kızardı ıyı olduu

adaletin pesinde cok cok harika bir film..esi ve kızının gozu onunde oldurulmesi sonucunda bir adamın intikimanı anlatan bir film..

tanrının kitabı inancı ugruna savasan bir insanın hikayesi superdi buda

Poseidon; başından sonuna kadar aksiyon bitmedi yahu :9:, süper filmdi..

bu hafta icinde izledim bu filmi..bu filmi "sinema organizasyonu" bu haftaki anketimde koyucaktim..filmde hem gülmüs hem duygulanmistim ..ama yogun bir yahudi propagandasi var diye düsündüm ve vazgectim zira soykirim, irkcilik diyince akla ilk yahudilerden önce (yani özellikle amerikada) malcolm x,martin luther king,neson mandela da gelebilir ve azda olsa onlarada yer verilebilirdi..ama film yinede izlenmeye deger..tavsiye ederim

Back