• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

aynen canım bazen takılmalarda oluo zatenn
umarım bulursunn begencegın tarzda senınde tatlıskomm

Bugün yeni filmler aldım canikom fakat onu göremedim. :5: Bir ara karşıma gelirse alırım. :8:

evet canım ıkısınıde ızlemıstım
ama jım careye pek yakıstıramadım pskılojık fılmı nedense alısmısım onun komedı tarzına heralde ondan sekercım:86::82::81::79::68:

Ben de bilakis çok etkilendim filmden, çok yakışmış psikolojik bir film, cuk diye oturmuş yani filmin karakterine. Gayet başarılı bir film ve oyunculuk. :46:

Aşırı korkunç değil ama psikolojik olarak etkiledi beni, ikincisini hala izleyemedim o yüzden :9:

İkincisini de izlerim. :23:

bu filmi izledim 1-2 ay önce bu da güzeldi.
bu filmin devamı gelir bence
adamı sandığa kapatmıştı filmin sonunda

bencede devamı gelcekk
bı tek anlamadıgım yer adam hangı arada o tuzakları eve kurdu[/QUOTE]

ya kusura bakmayın:25:
filmin sonunu söylemişim:(
adam bu işte ustalaşmış.filmin başında zaten başka bi adam vardı hatırlarsan
şifreli konuşayım bundan sonra:))[/QUOTE]

Şimcik hiç bir heyecanı kalmadı. Artık filmin sonunu biliyorum izlememe gerek yok izlesem de heyecan kalmayacak sonunda acaba ne olacak diye. :5: Ühü ühhüüü. :14:

bu film de güzeldi geçen sene izlemiştim
jim carry'i ilk kez gerilim filminde gördüm
ben komedi filmlerine daha yakıştırıyorum

Gayet başarılı. :46: Lütfen. :27:
:29:

1277498483_book_of_shadows_blair_witch_two_ver44.jpg

Bugün aldım bunu, izlemedim henüz. :8:

geçen hafta izlediğim bir filmin beni bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim açıkçası filmin adı 'kız kardeşimin hikayesi'.. izlediğiniz andan itibaren hayata dair bir çok ders çıkaracağınız dram psikoloji türünde bir film izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim..ben zor ağlayan biri olarak göz yaşlarıma engel olamadım:5:

$Kiz-Kardesimin-Hikayesi-Film-Afis.jpg
geçen hafta izlediğim bir filmin beni bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim açıkçası filmin adı 'kız kardeşimin hikayesi'.. izlediğiniz andan itibaren hayata dair bir çok ders çıkaracağınız dram psikoloji türünde bir film izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim..ben zor ağlayan biri olarak göz yaşlarıma engel olamadım:5:

film budur arkadaşlar..not:senaryo olarak da çok farklı bir film....

kızkardeşimin hikayesi:5:
kitabınıda okumuştum sonu kitabndaknden çok farklı bitti ama çok güzeldiii

kızkardeşimin hikayesi:5:
kitabınıda okumuştum sonu kitabndaknden çok farklı bitti ama çok güzeldiii
kesinlikle harika bir film...kitabının olduğunu daha yeni duyuyorum.sonunun farklı bir şekilde son bulmasına şaşırmadım desem yalan olmaz..şimdiye kadar hangi film kitabında olduğu gibi son buldu ki?? :15:

kesinlikle harika bir film...kitabının olduğunu daha yeni duyuyorum.sonunun farklı bir şekilde son bulmasına şaşırmadım desem yalan olmaz..şimdiye kadar hangi film kitabında olduğu gibi son buldu ki?? :15:

kitaptaki son çok ilginçti ama filmdeki olağan yine:30:
kitabnıda oku canm

Şimcik hiç bir heyecanı kalmadı. Artık filmin sonunu biliyorum izlememe gerek yok izlesem de heyecan kalmayacak sonunda acaba ne olacak diye. :5: Ühü ühhüüü. :14:
ya geçen gün bu forumda birisi new york'ta beş minare'nin sonunu yazmış
ben de niye söylediniz filmin sonunu diye yazdıydım
şimdi benim başıma geldi
tekrar kusura bakmayın ya
aslında yapmazdım böyle bir şeyi ama dalgınlığıma geldi sanırım:(

Son düzenleme:

internette var mıdır acaba.bu senenin filmi sanırım bu:26:
tavsiye için teşekkürler.bulursam internette izlerim

ya geçen gün bu forumda birisi new york'ta beş minare'nin sonunu yazmış
ben de niye söylediniz filmin sonunu diye yazdıydım
şimdi benim başıma geldi
tekrar kusura bakmayın ya
aslında yapmazdım böyle bir şeyi ama dalgınlığıma geldi sanırım:(

Neyse o filmi bulup izleyene kadar sonunun nasıl bittiğini unuturum -umarım-. Ben başka filmlere adapte olayım şimcik. :1:

bu filmi de izlemiştim bu sene gazeteyle almıştım kupon biriktirerek
1.filmi izlediysen tam onun gibi film.fazla da bilgi vermim(ağzım yandı zaten)

İlk filmini de izlememiştim onu bulamadığım için bunu aldım. Onuda bulursam izlerim. Devam filmi mi peki? :24:

internette var mıdır acaba.bu senenin filmi sanırım bu:26:
tavsiye için teşekkürler.bulursam internette izlerim

internette var cnm evet bu senenin filmi..hatta sadece film izlemek için almış olduğum izledikten sonra arşivimde ilk sıraarda yer alan bir film..izlemek için fazla vakit kaybetme bence :4:

Neyse o filmi bulup izleyene kadar sonunun nasıl bittiğini unuturum -umarım-. Ben başka filmlere adapte olayım şimcik. :1:

İlk filmini de izlememiştim onu bulamadığım için bunu aldım. Onuda bulursam izlerim. Devam filmi mi peki? :24:

canımcımmm fılmı ızle bence ınan cok begenceksınnn
sadece anlamadıgım koleksıyoncu o kadar tuzakları hangı arada hazırladı onu tam cozemedım belkı sende cozersın canım aklım ona takıldı

bu filmi izledim 1-2 ay önce bu da güzeldi.
bu filmin devamı gelir bence
adamı sandığa kapatmıştı filmin sonunda

bencede devamı gelcekk
bı tek anlamadıgım yer adam hangı arada o tuzakları eve kurdu[/QUOTE]

ama o tuzakları hangı ara kurdu adam sen cozebıldınmı

Bugün yeni filmler aldım canikom fakat onu göremedim. :5: Bir ara karşıma gelirse alırım. :8:

Ben de bilakis çok etkilendim filmden, çok yakışmış psikolojik bir film, cuk diye oturmuş yani filmin karakterine. Gayet başarılı bir film ve oyunculuk. :46:

İkincisini de izlerim. :23:

bencede devamı gelcekk
bı tek anlamadıgım yer adam hangı arada o tuzakları eve kurdu

Gayet başarılı. :46: Lütfen. :27:
:29:[/QUOTE]

tatlıskomm ne bılıyımm belkı hep komedıde ızledım belkı ondan sarmadı benı ama fılm olarak begenmıstımm

Back