En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

en son V For Vendetta izledim
napim yeni farkettim:))
güzeldi ya izlediktem 3-4 gün boyunca sürekli izledim ama etkisi geçti şimdi:))
şu ölümcül oyunlar'ı merak ettim yakın bi zamanda onu da izlerim

Funny Games izleyeceklere 2007 yapımını değil de 1997 Alman yapımını izlemelerini öneririm. İkisi de Haneke'nin, ama ilk çektiğinin daha iyi olduğu söylenir.

Funny Games izleyeceklere 2007 yapımını değil de 1997 Alman yapımını izlemelerini öneririm. İkisi de Haneke'nin, ama ilk çektiğinin daha iyi olduğu söylenir.

Funny Games=Ölümcül oyun dimi?
eskiden çok takip ediyordum bu filmleri falan
şimdi daha eskisi kadar heves etmiyorum nedense
arada bir film günü yapıyorum

en son V For Vendetta izledim
napim yeni farkettim:))
güzeldi ya izlediktem 3-4 gün boyunca sürekli izledim ama etkisi geçti şimdi:))
şu ölümcül oyunlar'ı merak ettim yakın bi zamanda onu da izlerim

canımm mutlaka ızle cok guzel ben 2**7 yı yenısını ızledım begendım tabı zevke gore deısırrr canım ızledıkten sonra yorumuunu beklıorum

The Others'ı izledim.

Popüler bir film ve popüler başrol oyuncusu olunca uzak durdum bu filmden.

Popüler şeyleri sevmiyorum da.

Gizem-gerilim filmlerini çok sevdiğim için Others'a bakayım dedim ve müthiş bir film. Sonlarındaki twisti ile insnaı ters köşe yapan bir film.

Tarzı sevenlerin kesinlikle tatmin olacağı bir film, izleyin.

canımm mutlaka ızle cok guzel ben 2**7 yı yenısını ızledım begendım tabı zevke gore deısırrr canım ızledıkten sonra yorumuunu beklıorum

tamam izlerim.bu kadar övüldüğüne göre iyi o zaman:))
yorumumu yaparım.ben genelde internetten izliyorum filmleri eskiden cd'den izliyordum ama elimde imkan varken cd'ye para ver falan ne bilim
şunu sorcaktım belki bilirsiniz.bazen izleyemiyorum filmleri ya.video bbulunamadı falan diyor.bazen de açılıyor anlamadım

Funny Games=Ölümcül oyun dimi?
eskiden çok takip ediyordum bu filmleri falan
şimdi daha eskisi kadar heves etmiyorum nedense
arada bir film günü yapıyorum

Evet Ölümcül Oyunlar...

Eğer bu filmi beğenirseniz aynı yönetmenin Benny's Video filmini de öneririm.

Son düzenleme:
[I

dabbe2 çok kötüydü
haftasonu iyi bi film izleyemedim bi türlü

Aynen katılıyorum bir kaç ay önce bende izleme gafletin de bulundum ama cık film o kadar saçma o kadar amatör olmuş ki sonuna kadar bir umut la nasıl gittim bilmiyorum başında nasıl sa sonuda aynı heyecansızlıkla bitti..Birde o kadar şey oluyor hala bunlar "noluyor" diyor ya ben fıttırıyordum..Bir de son sahnesi hiç hoşuma gitmedi adamın kızı öldükten sonra ki saçma sapan konuşmaları...

Dün gece izledim muhteşem, sıcacık büyük bir aşk hikayesi tavsiye ediyorum THE NOTEBOOK...

The Stoning of Soraya-Sorayayi taslamak son izledigim film 3 kez izledim iranda kadinlara uygulanan recm cezasini anlatan bi film tavsiye ederim...

"Others" filmini çok etkileyici bulmadım. Özellikle filmde çok fazla dini propaganda mevcut.

The Stoning of Soraya-Sorayayi taslamak son izledigim film 3 kez izledim iranda kadinlara uygulanan recm cezasini anlatan bi film tavsiye ederim...

"Osama"yı da izlemelisin. Kadınların hiçe sayıldığı, ikinci sınıf vatandaş olduğu, toplumdan neredeyse aforoz edildiğini konu alıyor.

Osama

Çaresizlik ve azim üzerine son derece dokunaklı bir öykü anlatan bu ilk film, Afgan sinemasından çarpıcı bir örnek...

Baskıcı Taliban rejimi altında yaşayan 12 yaşındaki bir kız ve doktor annesi, bir hastanedeki işlerinden olunca düpedüz ev hapsine mahkûm olurlar; çünkü yanlarında “yasal bir eşlikçi” - yani erkek bir aile üyesi- olmadan evden çıkamamaktadırlar, hayatlarını kazanmaları da yasaktır.

Annenin hem kocası hem de erkek kardeşi ölmüş olduğundan aileyi geçindirebilecek kimse yoktur. Bu yüzden anne, büyükanneyle birlikte, kızının saçını kesip kıyafetini değiştirerek onu erkek kılığına sokmaya karar verir. Kimliğinin açığa çıkmasından korkan küçük kız kendisine Osama adını verir ve öldürülmüş babasının arkadaşı olan mahalle sütçüsünün yanında çalışmaya başlar.

Sütçü ne iyi niyetli ve cömertse de, genç Osama’nın önünde uzanan yolculuk vicdansız karakterler ve tehlikelerle doludur. Artık bir “oğlan çocuğu” olduğu için mahalledeki diğer erkek çocuklarla birlikte Medrese’ye götürülür. Burası, aynı zamanda Taliban’ın askİstanberi eğitim merkezidir...

Yönetmen : Siddiq Barmak, Siddiq Barmak Senaryo : Siddiq Barmak Oyuncular : Marina Golbahari, Arif Herati, Zubaida Sahar, Mohamad Nader Khadjeh, Mohamad Haref Harati Filmin Türü : Drama Orijinal Adı : Osama Yapımcı Firma : Makhmalbaf Productions [ir] Yapım Yılı : 2003 Yapım Ülkesi : Afganistan / Japonya / İrlanda Orijinal Dili : Persçe Filmin Süresi : 83 dakika Resmi Sitesi : MGM Studios

Dün izledim bu filmi, deli oldum izlerken. :mymeka:

bu filmi bugün izledim ama çok sıktı beni ya.zevk meselesi tabi
ama şu piskopat'ın arada bir kamera'ya dönüp konuşması
kumanda olayı güzeldi
1997 de çekileni izleyecektim ama bulamadım nedense
ne de olsa aynısı,farketmez

"Osama"yı da izlemelisin. Kadınların hiçe sayıldığı, ikinci sınıf vatandaş olduğu, toplumdan neredeyse aforoz edildiğini konu alıyor.
[/QUOTE]

Mutlaka izliycem tavsiyeniz icin tsk ederim. Sandra Bullock un basrolünü oynadigi almanca adi Vorahnung türkcesi önsezi sanirim bu filmide unutamam cok etkilenmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…