En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

En son cehennem e gittim İgrenc ötesi bir film ilk defa sinamaya verdigim paraya acıdım ya
ayıp denen bisey var 3d turk filmi dediler hiç filmin konusunu araştırmadan gittik bir kere
saçmalıktan başka bisey değil sanki bebek avutuyorlar yaa bu kadar basitmiyiz biz
ay hala sinirim alamadım

Son düzenleme:

dialoglar bile çok basitti
saçma sapan yapmışlar işte

Son düzenleme:

Filmi beğendim fakat sinir oldum izlerken öncede dediğim gibi. Çok üzgünüm çoook

Aşkın İkinci Yarısı....
çoook beğendimmmmm
çook güzeldi
çook ağladımm bütünn film boyuncaaa..

canımm ınternetten oyle uyarı cıkıosa bazen sıtede kaldırıolar fılmlerı veya hata verıoo baska sıteden bak ben googleden arıorum ıyı cıkınca ordan ızlıorum fılmıı canım

aaa begenmedınmı canımm
gercı zevk meselesıı tabııı
bıde lıv tylerın zıyaretcıler var ama bu tarzz sanırım onuda begenmeyebılırsınn tatlımcımm

aaa begenmedınmı canımm
gercı zevk meselesıı tabııı
bıde lıv tylerın zıyaretcıler var ama bu tarzz sanırım onuda begenmeyebılırsınn tatlımcımm

yok beğenmedim değil ama o piskopatların evden çıkıp kadınla adamın uğraşmaları sıktı beni.telefonla uğraştılar kaç kere sonra teknedeki bıçağı kadının elinden aldılar sinir oldum ya.bitsin artık diye yol bakıyordum.eskisi gibi sarmıyor beni film izlemek
her şeyden hevesim geçti galiba.eskiden de 5-6 yıl öncesinde hangi film çıktıysa alıp izlerdim.ne bilim böyle işte.aslında bu film normal gerilim filmlerinin tersi
kumanda olayı mesela.kadın öldürdü adamı kumandayla geriye dönüldü ya
kısacası idare eder yani:))

donem donem oluooo canımm bazen benıde hıcbısey sarmıo
sonra bı bakıorum ardı ardına ızlıorumm
sanırım ruh halımızde etkılıo tatlım
zıyaretcılerı ızledınmı lıv tyler oynuo buna benzer turu canım

tamam onu da bakarım.yarın izlerim
şimdi buz devri 3'ü izlemeye çalışıyorum.donup donup duruyor
durdurup dolmasını bekliyorum alt çizgininbenneyaptımki

A Walk to Remember; çok mıymıy geldi bana, pek beğenmedim..

Kırmızı bültenle aranan ve ismi fenomene dönüşen radikal dinci bir örgütün lideri Deccal kod adlı suçlunun Amerika’da yakalandığı bilgisi gelir. Teşkilatın en başarılı iki polisi Amerika’ya suçluyu teslim almaya giderler. Bundan sonrası kolay gibi görünür ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir. İstanbul, New York, Bitlis üçgeninde geçen hikaye, yakın dönemin Türkiye’sini sorgularken, 11 Eylül sonrası Amerika ve dünyanın İslam ile olan paranoyasının altını çizecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…