Aynen katılıyorum bir kaç ay önce bende izleme gafletin de bulundum ama cık film o kadar saçma o kadar amatör olmuş ki sonuna kadar bir umut la nasıl gittim bilmiyorum başında nasıl sa sonuda aynı heyecansızlıkla bitti..Birde o kadar şey oluyor hala bunlar "noluyor" diyor ya ben fıttırıyordum..Bir de son sahnesi hiç hoşuma gitmedi adamın kızı öldükten sonra ki saçma sapan konuşmaları...
"Others" filmini çok etkileyici bulmadım. Özellikle filmde çok fazla dini propaganda mevcut.
Aaaa öyle miymiş :)) Hem öyle olsa ne olur sonuçta gavur yapımı :)) İnancı tam olan insan o propagandan etkilenmez, bakmaz sadece konunun işlenişine, oyunculuklara ve şaşırtıcı sona odaklanır ki film klasikler arasında yerini almıştır bile.
Murder İn The First filmini izledim en son.
Hapishane koşullarının insanı ne hale getirdiğini ve cinayeti kişinin mi yoksa sistemin mi işlediğini sorgulayan etkileyici bir film. DİKKAT: Laylamlom bir film değildir, yavaş ilerleyen, işkence sahneleriyle rahatsız edici ve düşünmeye sevkeden bir filmdir.
"Others" filmini çok etkileyici bulmadım. Özellikle filmde çok fazla dini propaganda mevcut.
Aaaa öyle miymiş :)) Hem öyle olsa ne olur sonuçta gavur yapımı :)) İnancı tam olan insan o propagandan etkilenmez, bakmaz sadece konunun işlenişine, oyunculuklara ve şaşırtıcı sona odaklanır ki film klasikler arasında yerini almıştır bile.
Propagandadan etkilendiğimi söylemedim, benim için o tür şeylerin değeri yok. Propaganda demişken "Propaganda" filmi aklıma geldi. sempatiksalakcinni
bu filmi bugün izledim ama çok sıktı beni ya.zevk meselesi tabi
ama şu piskopat'ın arada bir kamera'ya dönüp konuşması
kumanda olayı güzeldi
1997 de çekileni izleyecektim ama bulamadım nedense
ne de olsa aynısı,farketmez
tamam izlerim.bu kadar övüldüğüne göre iyi o zaman:))
yorumumu yaparım.ben genelde internetten izliyorum filmleri eskiden cd'den izliyordum ama elimde imkan varken cd'ye para ver falan ne bilim
şunu sorcaktım belki bilirsiniz.bazen izleyemiyorum filmleri ya.video bbulunamadı falan diyor.bazen de açılıyor anlamadım
bu filmi bugün izledim ama çok sıktı beni ya.zevk meselesi tabi
ama şu piskopat'ın arada bir kamera'ya dönüp konuşması
kumanda olayı güzeldi
1997 de çekileni izleyecektim ama bulamadım nedense
ne de olsa aynısı,farketmez
aaa begenmedınmı canımm
gercı zevk meselesıı tabııı
bıde lıv tylerın zıyaretcıler var ama bu tarzz sanırım onuda begenmeyebılırsınn tatlımcımm
"Ölümcül Oyunlar"ı izledin mi sen canım? :hulya:
hıc ızlemezmıyım canım benden kacarmı hehehehheaklinialirimsmile
Ehüm ühüm doğru hata idi sormam. delikafadulden
Ehüm ühüm doğru hata idi sormam. delikafadulden
aaa begenmedınmı canımm
gercı zevk meselesıı tabııı
bıde lıv tylerın zıyaretcıler var ama bu tarzz sanırım onuda begenmeyebılırsınn tatlımcımm
yok beğenmedim değil ama o piskopatların evden çıkıp kadınla adamın uğraşmaları sıktı beni.telefonla uğraştılar kaç kere sonra teknedeki bıçağı kadının elinden aldılar sinir oldum ya.bitsin artık diye yol bakıyordum.eskisi gibi sarmıyor beni film izlemek
her şeyden hevesim geçti galiba.eskiden de 5-6 yıl öncesinde hangi film çıktıysa alıp izlerdim.ne bilim böyle işte.aslında bu film normal gerilim filmlerinin tersi
kumanda olayı mesela.kadın öldürdü adamı kumandayla geriye dönüldü ya
kısacası idare eder yani:))
donem donem oluooo canımm bazen benıde hıcbısey sarmıo
sonra bı bakıorum ardı ardına ızlıorumm
sanırım ruh halımızde etkılıo tatlım
zıyaretcılerı ızledınmı lıv tyler oynuo buna benzer turu canım
tamam onu da bakarım.yarın izlerim
şimdi buz devri 3'ü izlemeye çalışıyorum.donup donup duruyor
durdurup dolmasını bekliyorum alt çizgininbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?