Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zamandır izlemek istiyodum bu akşam kısmet oldu
tim burton hayranıyım zaten hemen hemen tüm filmlerini izledim
ee johnny depp de olunca tadından yenmedi tabi..böyle harika bi adam olamaz ya :asigim:
beğendim efenim izleyinbuyrunnnnnnnnn
Zindan Adası (Shutter Island)
Mükemmeldi. Çok etkileyici.
Leonardo Di Caprio'nun performansı harikulade idi her zamanki gibi.
Ben Kingsley'e de bayıldım. O da her zaman olduğu gibi harikaydı.
Müzikler ayrı bir güzeldi, tam uymuştu filmin atmosferine.
Kesinlikle izlemelisiniz.
:lepi:
evet bayancım sevgilimle izlemiştik çok beğenmiştik biz de mafoldumben
canım bu filmin orjinali G. Kore yapımı..bence onu da izlemelisin inan ki bu amerikan yapımından çok çok daha başka bi tat bırakıyo ağızda işte bu film : IL MARE
ne zamandır izlemek istiyodum bu akşam kısmet oldu
tim burton hayranıyım zaten hemen hemen tüm filmlerini izledim
ee johnny depp de olunca tadından yenmedi tabi..böyle harika bi adam olamaz ya :asigim:
beğendim efenim izleyinbuyrunnnnnnnnn
Cesaretin var mı Aşka?
Jeux D'enfants
Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarınada engel olmaktadır.
bunu tavsiye ederim çok beğendiğim bi aşk filmi.. sil baştan'ı izleyip beğenenler bunuda beğenirler.. fransız filmi. enteresan bi aşk hikayesi yuhh artık diosunuz izlerken..
yeni izlemedim ama müziklerini dinlerken aklıma geldi. beni çok etkilemişti. :gitme:
dün yıllar önce izledigim bi filme denk geldim tekrardan izledim 90 lı yıllarda cekilmişti ozamanlar johnny depp i bilmeden izlemiştim MAKAS ELLER...johnny depp için tekrar izledim ilk izledigimdeki keyfi yine aldım tavsiye ederim
Bu flm benim 1 numaram.
Afişini görünce bile heyecanlanıyorum.
İzlemeyen varsa hala izlesin vakit kaybetmeden.
Hiç bir filmi 1 den fazla izlemem. Bu film hariçtir.
Herşeyiyle harika.
Müzikleri süper.
Bu filmi izlemeden önce favori filmim sorulduğunda bazılarını ayırt edemezdim bikaç tane çıkardı ama artık listemin başıdır INTO THE WILD...
çooook güzeldikaydirigubbakcemile5
johnny depp ve harika oyunculuğuboshayallersmile
nasıl bir masumluktur oboshayallersmile