• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

62059120.png

Cok guzeldi,tavsiye ederim

slmlar bende CEHENNEM MELEKLERİ aksiyona layık tüm ünlü karakterlerin bir araya gelerek,SYLVESTER STALLONE'nin beyaz perdeye veda jübilesini yaptığı süper bir film şuan sinemalarda ve sinemada izlemelisiniz süperr efectler ..Adamın Jason STATHAM oynuyor vede:))

Eklentiler

• $cehennem-melekleri.jpg
    $cehennem-melekleri.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 57
Cumartesi günü "Kardeş Gibiydiler" çook güzel bir film izlemeyen varsa mutlaka izlemeli...gerçek bir hikaye gerçek bir dram benim 2. veya 3. izleyişim ama aradan epey geçmişti iyi oldu

Pazar "Betty Blue" harika bir film, sınırları zorlayan bir kız betty...hem çok seven, hem çok acıtan ama en çok kendini acıtan betty...izlemek lazım kesinlikle

the last song
2010 yapımı türü.dram
idare eder ama cokta keyifli bi film değildi.

2jsbxe.jpg
bende keyif alarak izledim begendimde
What is eating Gilbert Grape
Özellikle Johnny Deep severler için
ve Leonardo D. C nun özürlü çocuk rolüne hayran olmak isteyenler için.
.
cok merak ettim mutlaka izliycem türkce adı nedir ingilizce bulmak zor oluyorda
BAŞKA DİLDE AŞK tek kelimeyle mükemmelllllllllll on üzerinden yüz

evet gercektende cok güzeldi ilk cıktıgında izlemiştim
oyunculuk süperdi

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Farklı diyarlara götürebilen başarılı film. İzlerken büyük keyif aldım. elbetteki oyunca kadrosununda bunda etkisi büyük , her an yeni bir sürprizle karşılaşmak filmi dahada dolu dolu bir hale getirdi.Heath Ledger'lı sahneler iç sızlaması hissettiriyor , son sahnedeki yazıda filmi buruk kapatmama sebep oldu. Sonuç olarak fantastik filmler seviyorsanız bu filmi izleyin hatta azda olsa gözüken Johnny Depp için bile açıp izlenebilir :)

the-imaginarium-of-doctor-parnassus-poster.jpg

Heath Ledger mafoldumben:asigim:
Johnny Depp :asigim:
Jude Law:asigim:
Colin Farrell :asigim:

daha nolsun di mi..az önce izledim ve beğendim
heath ölmeseydin de daha çok filmde hayrak bıraksaydın oyunculuğuna bizi mafoldumben

Geçenlerde SES filmini izledim merakla ama sonunu göremedim .
Takipteyim aklıma esen çok güzel dediğiniz filmlere bakıcam bende.

SALT --- Angelia Julie 'nin son filmi çok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim ;)

herkese merhaba ya ben bir film izlemiştim kör bir adam ve köpeği vardı adam bir haberalıyor körlere müjde gibisinden bişe alıyor köpeiğini onu söyleyen şirkete gidiyor sonra o köpeği eğitiyorlar falan köpek adamın gözü oluyor öyle bişeydi ismini hatırlamıyorumda şuan lazım oldu film izleyen varsa yardımcı olabilrmi lütfen

El Lobo (kurt)
İspanyol terör örgütüne sızan bir ajanın (gönüllü bir ajandır, tek istediği terörün bitmesi, insanların ölmemesidir) örgüt ve devlet rejimi arasında yaşadığı keşmekeşler, verdiği mücadele...
Gerçek olaydan alınmış bir film bence çok güzel bir dönem filmi asla sıkıcı değil bir macera filmi izler gibi sürükleyici.

Cesaretin var mı Aşka?
Jeux D'enfants

Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarınada engel olmaktadır.

bunu tavsiye ederim çok beğendiğim bi aşk filmi.. sil baştan'ı izleyip beğenenler bunuda beğenirler.. fransız filmi. enteresan bi aşk hikayesi yuhh artık diosunuz izlerken..

dün gece SİZİ SEVİYORUM filmini izledim çok güzeldi
emre altuğ başroldeydi beğenerek izledim kızlar

Cesaretin var mı Aşka?
Jeux D'enfants

Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarınada engel olmaktadır.

bunu tavsiye ederim çok beğendiğim bi aşk filmi.. sil baştan'ı izleyip beğenenler bunuda beğenirler.. fransız filmi. enteresan bi aşk hikayesi yuhh artık diosunuz izlerken..

çok güzeldi ya:asigim:
özlediğim filmlerden biri hatırlattığın iyi oldu canım bi ara tekrar izlemeliyim

serenity.jpg

az önce izledim
film iyiydi hoştu ama çok çok etkilenmedim
bi de River karakterini canlandıran kıza acayip gıcık oldum bi insan ancak bu kadar mal olabilir valla
ay resmen kızdan nefret ettim ya :1:

Back