The Boondock Saints
İzlediğim son iki filmden sonra bu film ilaç gibi geldi. Çok eğlenceli ve komikti. Karakterler çok ilgi çekici güzel bir kara-komedi. Umarım devam filmide en az bu film kadar başarılı olmuştur, en kısa zamanda izleyeceğim.
Bende bu filme bayılmıştım, hemen ikincisine başladım fakat 50. dakikada dayanamayıp kapattım. Sean Patrick Flanery'nin yerine oynayan adam buzdolabı hatta kalas gibi, olmamış malesef. Devamını getiricem işallah..
Hadi ya üzüldüm şimdi ama Sean Patrick ikinci filmdede gözüküyor tatlım ?
Diye düşünmüştüm bende ama o gördüğün Sean değil malesef :1no2:
The Blind Side, gerçek bir olay.
Sandra Bullock'a ödülü getiren film ayrıca,
izlemesi keyifli, ama o kadar da ödüllük bir film değildi bence...
Ben çok beğendim, verdiği mesaj da çok anlamlıydı..Tam benim tarzım, ağır ve gizemli ilerleyip sonunda süpriz yapıyor boshayallersmile6.His ve Diğerleri (Nicole Kidman) tarzındaki filmler hoşunuza gidiyorsa, bu filmi de beğeneceksiniz.
dabbe 2 yi izleyen var mıııa.s
dabbe 2 yi izleyen var mıııa.s
Bana gizemli gelen, filmde anlamadığım olayların olmasıydı..Davetsizi izledim ama sevmedim bilmiyorumkismileZindan adasına bakıcam teşekkür ederim..Niye sevmedin ki ya ne güzel 6,his gibiydi benneyaptımkicnm ben bu filmi hiç beğenmemiştim bilmiyorum çok da gizemli gelmemişti sana zindan adasını ve davetsiz i tavsiyeederim eğer bu tarz filmlerden hoşlanıyorsan
Bana gizemli gelen, filmde anlamadığım olayların olmasıydı..Davetsizi izledim ama sevmedim bilmiyorumkismileZindan adasına bakıcam teşekkür ederim..Niye sevmedin ki ya ne güzel 6,his gibiydi benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?