En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

demek baskılarım sonuç getirdi ve sonunda izleyebildin kimlik'i dhilekciim... sırnaşık şey

gerçekten de filmin ilk yarısı çok sıradan...hatta john cusack - ben de hastayım kendisine :asigim: - nasıl böyle bi filmde oynar diye hayret etmiştim...aynen ray liotta içinde öyle düşünmüştüm...ama kesinlikle akıllara ziyan bi film...herşey bi anda yön değiştiriyor...belki de vizyona girdiği yıl bu yüzden gözden kaçan ve kıymeti bilinemeyen bi film oldu... a.s

beğenmene sevindim dhilekciim... Şeniz

120 filmi harikaydi..tarihimizn karanlik sayfalarina isik tutmus bir film

ben efsaneyim / i am legend adlı filmi sonunda izledim...pek tarzım olmayan bi film gibi geliyordu ama aynı zamanda merak da ediyordum bu filmi ve merakıma yenik düştüm... sırnaşık şey iyiki de izlemişim...müthiş bi film...öyle çok gerilmedim ama sürükleyiciydi kesinlikle...tavsiye edilir... a.s

bende vantage pointi en son izledim..kesinlikle tavsiye ediyorum!
degisik birkac bakis acilari ...

tavsiyene uyup izledim süper bir film hele lost taki jack(mattew fox)hayranıysanız benim gibi.deymeyin keyinize.şiddetle tavsiye
anestezi ve kimlik benim favorilerim zaten ayrıca öldüren sis de çok iyi

En son Nicolas Cage´nin - National Treasure: Book of Secrets (Büyük Hazine: Sırlar Kitabı) filmini seyrettim. Film,Hazine avcısı Ben Gates’in, suikastçi John Wilkes Booth’un günlüğünden kaybolan sayfaların izini sürerek Abraham Lincoln’un öldürülmesinin ardındaki sır perdesini kaldırma çabasını anlatıyor. Gercekten güzel bir film...

Son düzenleyen: Moderatör:
yasak krallık / the forbidden kingdom adlı filmi izledim...inanılmaz güzel bi film...en son hangi filmi bu kadar beğendim hatırlamıyorum...hele kostümlere hayran kaldım resmen...uzakdoğu dövüş filmlerini beğenenler kaçırırsa çok üzülür söyliyim şimdiden... yerimseniben

ben en son DaVinci şifresini izledim. Dan Brown'un aynı isimli kitabından uyarlanmış olan film. Tom Hanks
, Audrey Tautou, Jean Reno oynuyor. Zaten kitabına bayılmıştım filmini de o zaman izleyememiştim nedense yeni izledim. Hristiyanlık tarihi ile ilgili güzel bir film.

En son Will Smith in filmi "I am Legend" i izledim. film süper mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.

I am Legend senaryosu çok ilginç gelmedi bana ama bazı sahneler harikaydı çekimleri sevdim ve de Will Smith tek başına harikalar yaratmış.

ben bir film izlerken illa birseyler ogrenmek,hayatima katmak,kulturume katmak isterim.o yuzden zor begenirim bir filmi.en son 'mutluluk ' filmi izledim aklimda kalan.cok etkiledi beni hayran kaldim resmen senaryoya da oyunculara da.
ama etkilendigim ve benim gibi dusunen insanlara tavsiye ede bilecegim filmeler sunlar ;
--- yandim ali son osmanli ( 1 haftada 4 kez izledim)
--- hayalet ( eski filmdir ama doyamam)
--- troya ( icinde cok guzel tarihi bilgiler var)
--- porl harbr ( ikinci dunya savasinin bilinmeyen yuzunu askla karisik islemisler,cok etkiliyor )

dün "P.S. I love you" filmini izledim. Çok hoş romantik bir filmdi beğendim insan bazı yerlerinde gözyaşlarını tutamıyor :) Tavsiye ediyorum

kesınlıkle tavsıye edıyorum APOCALYPTO 2 yıl once cıkmıs ama daha yenı ızleyebıldım ızlemeyenler varsa bır an once ızleyın eskı caglarda yasayan ınsanları anlatıyor bır adamın alılesı ve kabılesı ıcın verdıgı sınır tanımayan mucadalesi ınanılmaz guzel bır fılm kesınlıkle ızleyın kesınlıkle !

"I think I love my wife" ı izledim en son. Evli çiftlerin izlemesi gereken bir film. Evlilikteki olası sorunları dile getiren hoş bir film. Ancak çocuklarla izlemenizi kesinlikle önermem.

Bu hafta sonu Ölümin sesi adlı filme gittik pek beğenmedik. Açıkçası tavsiye etmem. Çok saçma geldi. Cevapsız arama benzeri bir film.

Oynayanları tanımıyorum aslında, Richard Cooper yazmış yönetmiş oynamış başrolde o vardı. 2007 yapımı bir film.VCD den izledim. Karısını seven ama bir süredir karısıyla cinsel olarak birlikte olmayan (karısı sebebiyle) bir adamın hayatına eski bir kız arkadaşının girmesiyle gelişen olayları anlatıyor.

Burada Olan Burada Kalır baş rollerınde Cameron Diaz ve Ashton Kutcher oynuyor...

Hayatlarından bunalırlar ve bunalan herkes gibi haftasonu için Las Vegas'a kaçarlar ve yolları burda buluşur.
Eğlence ve içki ile çılgın bir gece geçerirler ve sabah uyandıklarında evlendiklerini görürler. Fakat içki ve Las Vegas'ın büyülü geceleri ile yaptıkların çılgınlığın farkına varırlar ve şans eseri kavga ederken Jack Joy'in bir çeyrekliği (30 kuruş) ile kumar makinesinde oynar ve 3 milyon dolar kazanır ve olanda bundan sonra olur aslında...
Her ikiside paranın kendine ait olduğunu söyler fakat bir türlü anlaşamazlar. Joy paranın onun olduğunu, Jack ise kendisinin oynadığını söyler ama unuttukları birşey daha vardır. O da evli oldukları... Mahkemeye başvururlar ve mahkeme onları 6 ay zorunlu evlilik ile cezalandırır ve birlikte yaşamaya başlarlar. harika bi film kızlar mutlaka izleyin...a.s.a.s.:sm_cool:

dün otobüsle gelirken maskeli beşler kıbrıs filmini koydular onu izledim. ocean's 11 filminin senaryosu :)) sonu farklıydı gerçi ölesine izlenecek bir film. komik sahneleri vardı fena değildi.

en son askımla ölümün sesine gittik berbat bi filmdi kesinlikle tavsiye etmiorum .

Mel Gibson'un Apocalypto filmini izledim demincek. Harika bir film çekimler süper şiddetle tavsiye ediyorumm.

Zeki Demirkubuz'un Kader filmini izledim.Kader, 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Film' seçilmişti.Masumiyeti izlemedim henüz onu izlemek istiyorum. Biraz yavaş bir film gerçi ama güzeldi.
"Zeki Demirkubuz, "Kader"de 1996 yapımı ikinci filmi "Masumiyet"te tanıştığımız, saplantılı aşkların esiri olmuş Uğur ve Bekir karakterlerinin gençliklerine götürüyor bizi. Uğur'un Zagor'a, Bekir'in Uğur'a duyduğu saplantılı aşkın doğuşuna tanık olduğumuz filmi, hem senaryosu, hem de sinematografisiyle, çok iyi bir yönetmenin olgunluk dönemi yapıtı olarak değerlendirmek mümkün." (Alıntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…