En Son Gelen SMS

• Konu Sahibi busra_tuna
.................................

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi busra_tuna
aşkım nasılsın??? dedimm dur aşkım komutan gidince arıcam dedi :)))

• Konu Sahibi busra_tuna
canözüm şafak kaç???komutan gitmediii arayamıyorum aşkım.seni özledim prensesim bi acayip oldum ya..öpesim geldi bebeğimii senağlamasenağlamasenağlamaŞeniz

• Konu Sahibi busra_tuna
nisanlımdan geldi < allah kabul etsin canım karıcım afiyet olsun > orucumu acmıstımda onun icin göndermis askım :asigim:

• Konu Sahibi busra_tuna
canım kazim abi depozito yu en son 700 ytl yaparım dıyo sen aliyle bi konus bana haber ver :))) bana ev arayan arkadasimdan

• Konu Sahibi busra_tuna
kocişimden gelen mesaj napıyo benim kuşum bakim üşüyomuymuş kocası yokken die
bende cvp olarak donuyom balım ya üşümek ne kelime elektirikli battaniyem çalışıyo dedim şuan işyerinde hehe

• Konu Sahibi busra_tuna
emel die bi arkadaşımdan geldi napıon ne edion özledik seni falan filan yazmış

• Konu Sahibi busra_tuna
bankadan geldi :sm_cool:

• Konu Sahibi busra_tuna
esimin arkadasindan geldi esime caktirmadan yas gununu sordu unutmusda

• Konu Sahibi busra_tuna
bir arkadastan geldi " bugün kahve icemiycez yarina kaldi......

• Konu Sahibi busra_tuna
Benim dünyalar tatlısı bebeim iyi ceceley kolay gelsin aşkım bitanem yorma kendini dikkatli ol herşeyim ben artık sensiz uyumak istemiyorum ya evlensek artık Seni çooookkkkkk seviyorum aşkımmmmmm :1hug:

• Konu Sahibi busra_tuna
Aşkımcığım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim...seninle ağlarım seninle gülerim evlenelim artık bu tek dileğim ..:dance::dance:

kaymaklı dondurmamdan gelmiş... :asigim:

• Konu Sahibi busra_tuna
....... numarsından hattınıza 70 köntör transfer edilmiştir. son gelen meajım bu:CüvCüv:

• Konu Sahibi busra_tuna
sen sütlaç kadar tatlı lahmacun kdar sıcak çiğ köfte gibi yakıcı dolma gibi çekici bulgur gibi asil aşure gibi karışık ve içli köfte gibi mükemmel birisin :)

• Konu Sahibi busra_tuna
kocişimden geldi herzamanki gibi balım tatlı yavrum napıyo acep şincik:)bende dedim sallıyo halıları aşagıya hihi

• Konu Sahibi busra_tuna
" CENGİZ HAN oyununu indir, playstation 3 kazan, hemen tıkla!" diye aveadan gelen abzuk bi msjÇok üzgünüm çoook

• Konu Sahibi busra_tuna
yemeğe çıkıyorum canım biraz sonra

Senin dersin var mıydı bugün?
(Bir arkadaştan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…