En Son Gelen SMS

Gelirken Vücut Şampuanı Alırmısın Benim Aldığımın Kokusu Güzel Çıkmadı.Perşembe Sabahı Erken Gidiyoruz Unutma!

canım yoldayım geliyorum bişey lazımmı senin istediğin filmi aldım aşkım hıı bide çoook acıktımm yemekte ne var sçs beybim
yamış canım kocişim hemide az önceŞeniz

arkadaşımdan içinde ne yaşıyorsun

bende parktayım kanka bir kızla bir çocuk var hergün burdalar napıyolarsa artık parkın arkasında kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
"Kuzen yarın süslen püslen öyle gel." yazmış kuziş. bayanssulusmile

arkadaşımdan gelmiş

KANAL D NİN BU SENE İÇİN TANITIM KLİBİ VAR KANAL D OYUNCULARI SPİKELER FELAN BEYAZ OKAN ŞARKI SÖLÜYOR NETTEN İZLE BERENDE VAR:)))))

aşkımdan

ben nöbete gidiyorum teli vercem ben iyiyim merak etme aşkım gelince ararım kuşum

Askim benim ben yatiyorum simdi. Yorulmusum baya seni herseyden cok ama cok seviyorum öptüm karicim.

Askerde olan Hayatimdan geldi :)

aşkımdan
hava kötü ya aşkım ogün bana dondurmayı yedirmedin sende yeme boğazların şişecek yine ..

.

arkadaşımdan

'bana mı soruyosun yanlızlığı severmisin diye ben çayı bile iki şekerli içerim birlikte erisinler diye' N.F.K.hayırlı cumalar

trkcll'den geldi.bilmem şu numaray arayın hediye kol saatikazandınız falan
sildim tabi hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…