En Son Gelen SMS

"canım bak gerçeten söylemek istediğin bişey varsa söyle. içine atman daha kötü olur ilerde. biliyorum tatildeyim uzaktayım yüzyüze değiliz bu biraz garip çünkü ilişkimiz yeni.aklına bazı düşünceler varsa bana söyle beraber çözüm yolu bulalım." ne kadar anlayışlı bi sevgülüm var diğmi. fikirlerime değer verip onları öğrenmek istiyo. ay canım beniiim.

saol bebemm... yazmış arkadaşın birii..

bana hiç mesaj gelmio ya.. gelirsede türkselden gelir .. son gelen mesajda bu gün nebilim kaç dakka konuşursan bedava cart curt bişiler yazıyodu ..fisfisfis

"bebegim maci izliyorum simdi baslicak yenecez ins sizi" görecegiz hihoyyyt

Son düzenleme:
Bu konuyu çok sevdim:))

Birtanem, benim kırçiçeğimsin, benim gökyüzümsün, benim gül kokulumsn, benim kalbimsin, benim sıcak yatağımsın, benim fırtınada sığındığım limansın, benim en değerli armağanımsın, benim en duygusal anımsın, benim ilham kaynağımsın, benim sonsuza dek en yakın arkadaşımsın, benim kaderimsin, benim parıldayan ışığımsın, benim gecem, benim gündüzümsün, beni ruhumsun, benim dudaklarımın yanıtısın, benim ağrı kesicimsin, beni hayatımı hayat yapansın.

Kimden geldiğini tahmin edersiniz:))

Daha demin geldi....:

"Gercektenmi? Benimde basim agriyor moruk..."

Gerizekali arkadasim yazmis....

bebelac tan geldi..kızıma mama önerip duruyor....

*üzgünüm cnm yaa bn kızılaya gelemicem* cansucum yazmıştı ama onsuz hiçç eğlenceli olmucak gezmek:KK43:

yavaş ye bogazında kalıcak...
(bugun iftarda kardeşimden geldi.)

kızım sakın geç kalma işimiz var(annemden geldi)

kocimden geldi demincek;

Yawrukuuuuuş..hu huu!! ordamısınıınn??seni çook seworum yawruuu,duyuyomusuunnn
..

az önce aşkımdan geldi napıosun diye yazmıştı bende pcdeyim dedim, ona istinaden
'aferin hayatım benim' diye yazmak için yazmış bulunduğu bi msj işte. msjlar bedavaya :))))))

X