En Son Gelen SMS

.................................

Son düzenleyen: Moderatör:
aşkım nasılsın??? dedimm dur aşkım komutan gidince arıcam dedi :)))

canözüm şafak kaç???komutan gitmediii arayamıyorum aşkım.seni özledim prensesim bi acayip oldum ya..öpesim geldi bebeğimii senağlamasenağlamasenağlamaŞeniz

nisanlımdan geldi < allah kabul etsin canım karıcım afiyet olsun > orucumu acmıstımda onun icin göndermis askım :asigim:

canım kazim abi depozito yu en son 700 ytl yaparım dıyo sen aliyle bi konus bana haber ver :))) bana ev arayan arkadasimdan

kocişimden gelen mesaj napıyo benim kuşum bakim üşüyomuymuş kocası yokken die
bende cvp olarak donuyom balım ya üşümek ne kelime elektirikli battaniyem çalışıyo dedim şuan işyerinde hehe

emel die bi arkadaşımdan geldi napıon ne edion özledik seni falan filan yazmış

bankadan geldi :kızgın::kızgın::sm_cool:

esimin arkadasindan geldi esime caktirmadan yas gununu sordu unutmusda

bir arkadastan geldi " bugün kahve icemiycez yarina kaldi......

Benim dünyalar tatlısı bebeim iyi ceceley kolay gelsin aşkım bitanem yorma kendini dikkatli ol herşeyim ben artık sensiz uyumak istemiyorum ya evlensek artık :eek: Seni çooookkkkkk seviyorum aşkımmmmmm :1hug: :nazar:

Aşkımcığım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim...seninle ağlarım seninle gülerim evlenelim artık bu tek dileğim ..:dance::dance:

kaymaklı dondurmamdan gelmiş... :asigim:

....... numarsından hattınıza 70 köntör transfer edilmiştir. son gelen meajım bu:CüvCüv:

sen sütlaç kadar tatlı lahmacun kdar sıcak çiğ köfte gibi yakıcı dolma gibi çekici bulgur gibi asil aşure gibi karışık ve içli köfte gibi mükemmel birisin :)

kocişimden geldi herzamanki gibi balım tatlı yavrum napıyo acep şincik:)bende dedim sallıyo halıları aşagıya hihi

" CENGİZ HAN oyununu indir, playstation 3 kazan, hemen tıkla!" diye aveadan gelen abzuk bi msjÇok üzgünüm çoook

yemeğe çıkıyorum canım biraz sonra

Senin dersin var mıydı bugün?
(Bir arkadaştan)

X