En Son Gelen SMS

alooooooooooooooo telefonu acsana be :KK66: diye msj geldi...

Annecim Bende Seni çok Seviyorum Aklim Sende Kalmasin Kendine Dikkat T Yavrum..
Annecim çekmişş

bugün doğum günüm olduğu için en son ki mesajda doğum günümle alakalıydı .. doğum günün kutlu olsun vs vs :))............

kulüp şifrenin geçerliliği 22/06/2008'de doluyor.........................

Filan kredi kartımın,filan yerlerdeki filan taksitli avantajlarısırnaşık şeysırnaşık şey
Bu adamlar bunları gönderirken hiç kredi kartı limitime bakmıyolar herhal.:roflol:

bitanesinin güseli banyoyamı girmiş.
seni çok seviyorum.
öptüm kojaman yazmış sevgilim en son :asigim:

haha bana uzun suredir sadece bırıcık askım 4440542 mesaj cekıyo en son gelen mesaj 'biricik askım(degerli abonemiz) benımle(ındırımlı arama lıstenızdekı kısılerle)konusabılmek ıcın bır defada en az 100 kontor yukleyınız' beni cok severde mesaj cekmeden duramaz bılıyor musunuz ?:1rolleyes:senağlama

temem kuzum benim. burda eğlenme alternatifim yok pek:) hadi bakalım öptüm kocaman... (sevgilim yolladııı):KK70:

senki soluğumdun nefesimin kesildiği yerde boğuluyorum nerdesin gelsene ( kocacımdan )

kızkardeşimden gece 1 de gelmiş

abla matkaba gerek kalmadı babam halletti demiş
benden matkap istemiştide

arkadaşımdan geldi bu komik msj

ciddi uyarı!!!!
uzaylılar dünyaya bütün güzel ve yakışıklı insanları kaçırmaya geldiler...korkma sen tehlikede değilsin.
bu mesajı sadece elveda demek içim yazdım...
:roflol::roflol:

abla nerdesin?geç kaldın.menemen soğudu.bak son kez ısıtıyorum.gelmezsen sana kalmıyacak aç kalacaksın.çabuk gelll.
ben annemlere kahvaltıya gidecektim.uyuya kalmışımda kız kardeşimden gelen msj :))

akbanktan gelmiş. bir de türkcellden gelmiş.
baktım iki yeni mesaj var
ikiside bunlar....

arkadaşımdan geldi bu komik msj

ciddi uyarı!!!!
uzaylılar dünyaya bütün güzel ve yakışıklı insanları kaçırmaya geldiler...korkma sen tehlikede değilsin.
bu mesajı sadece elveda demek içim yazdım...
:roflol::roflol:

çok güzelmiş bayıldım yollamalıyım bunu :roflol::roflol:

gülücügüm :))))))))
sevgilim dun yollamıs gülücügüm de neyse pek yaratıcı :)

cocuklarım annesi seni çoookk seviyorumm Hıh :) saçınıda değiştirne ben senş böle sefiom :))

son gelen mesaj aynen şöleeee.....

26.06.2008 BURSA Cuma:20/36 açık
Cumartessi:21/37 sıcak
Pzar:16/35 açık
lipton ıce tea iç,ferahla....
:kahve:

X