Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalınlığına rağmen 2 günde bitirdim; çok akıcıydı Elif Şafak'ın diğer kitapları gibi. Ama hiçbir etkisi olmadı üstümde. Okudum ve bitti gitti, o kadar.
Polisiye sevdiğimi bilen bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Celil Oker okumaya başladım. Son okuduğum kitabı Çıplak Ceset... Kısaca; dedektif Remzi, başı uyuşturucu işleri yüzünden belaya girmiş, kayıp bir genci bulmak için amcası tarafından tutulur. Ve hikaye başlar...
Bir de Karin Slaughter'ın Körbakış'ını okudum yakınlarda. Okuduğum en vahşi, tüyler ürpertici hikayelerden biriydi. İnsanın kanını donduracak cinsten... Kalbi dayanabileceklere tavsiye edilir.
BİR GÜN- Cok isteyerek aldım ama tam tamına 2 aydır kıtap nereye gıdersem gelıyor ama ilerlemiyor... ben normalde kıtap yarım bırakmayı sevmıyorum ama bırakacam galiba..Şimdi ise sizin yorumlarınıza bakıp kıtap secmeye calısıyorum
Halit ertuğrul- cennete giden günahkar, canan, düzceli mehmet, kendini arayan kadın, kendini bulan kadın, ateşte yeşerdim hepsini tavsiye ederim harika