Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce "Uçurtma Avcısı" nı bitirdim. Khaled Hosseine´den. Kadinlar Kulübündeki kitap tavsilerinden yola çıkarak bu kitabı okudum.
Gerçektende çok etkileyici bir kitap. Aklim şu an hala kitapdaki karakterlerde. Emir, Sümeyya, Hasan, Sohrap...
13 yaşındaki bir çocuk intihar etmeye çalışıyor, son anda kurtuluyor, hastanede "nasılsın" sorusuna "yorgunum...eski hayatımı istiyorum" diye yanıt veriyor.
Bu çocuğun niçin intihara kalkıştığını burda anlatmicam. Ama dünyanın bazı yerlerinde yetişkinlerin keyf yapıp, bazı yerlerindede çocukların hayatları ellerinden alınması düşündürücü.
Bu konulara hassas olanlar kitaba üç kere düşünüp öyle başlasınlar.
Khaled Hosseini ve kitap hakkında yazarın kişisel websitesinde bilgiler var.
Grotesk- Natsuo Kirino
Tesadüfen elime geçti yeni bitirdim yaklaşık 600 sayfayı okuyabilmek için bütün bir gün boyunca evden çıkmadım, hatta yemek bile yemedim. Ama kitabınucuz bir cinayet romanı mı yoksa Japon toplumunda rekabetçiliği, kadının yerini ve bunların birkadını neleresürükleyebileceğini başarılı bir şekilde anlatan bir kitap mı emin değilim.
Ama bitirene kadar rahat edemediğimi, bittikten sonra hiç rahat edemediğimi söyleyebilirim kitap hakkında. Sonuç olarak bir kadın için rahatsız edici bir kitap. Üstüne bir de yakın zamanda Bülent Somay'ın Working Class Hero üzerine yazdığı yazıyı okuduysanız cidden rahatsız edici.
Grotesk- Natsuo Kirino
Tesadüfen elime geçti yeni bitirdim yaklaşık 600 sayfayı okuyabilmek için bütün bir gün boyunca evden çıkmadım, hatta yemek bile yemedim. Ama kitabınucuz bir cinayet romanı mı yoksa Japon toplumunda rekabetçiliği, kadının yerini ve bunların birkadını neleresürükleyebileceğini başarılı bir şekilde anlatan bir kitap mı emin değilim.
Ama bitirene kadar rahat edemediğimi, bittikten sonra hiç rahat edemediğimi söyleyebilirim kitap hakkında. Sonuç olarak bir kadın için rahatsız edici bir kitap. Üstüne bir de yakın zamanda Bülent Somay'ın Working Class Hero üzerine yazdığı yazıyı okuduysanız cidden rahatsız edici.
Epeydir merak ettiğim bir kitap.
Şu sıra Japon edebiyatı dürtüyor zaten beni.
Şu an "Sahilde Kafka" yı okuyorum.
Sonra sırada 1Q84 var.
En kısa zamanda Grotesk'i edineyim bari.
Önümüzdeki ay kitap alışverişi listesine yazdım.:)