en son bitirdiğiniz kitap

istanbul hatırası,bi istanbul aşığı olarak çok beğendim istanbul tarihini ama polisiye yönü biraz zayıf kalmıştı.bide kitapların 1.şahıs tarafından anlatılması fazla hoşuma gitmiyor çok yoruyo beni şimdi bab-ı esrar a başladım o da öyle maalesef

KRALLARIN ÇARPIŞMASI II

çok etkileyici bir kitap. fantastik macera tarzı sevenlere tavsiye ederim.

istanbul hatırası,bi istanbul aşığı olarak çok beğendim istanbul tarihini ama polisiye yönü biraz zayıf kalmıştı.bide kitapların 1.şahıs tarafından anlatılması fazla hoşuma gitmiyor çok yoruyo beni şimdi bab-ı esrar a başladım o da öyle maalesef

o zaman bence Beyoğlu Rapsodisinide okumalısınn
elinde bırakamaycağın başka bir kitap olacaktır
hatta ahmet ümit serisini okuyorum ben bi kaç kitabı kaldı
süper kitaplar
hepsinde sonunda :KK53::KK53: böyle bir ifade oluşuyor suratında
hayatımda okuduğum en sürükleyici roman yazarıdır benceee

o zaman bence Beyoğlu Rapsodisinide okumalısınn
elinde bırakamaycağın başka bir kitap olacaktır
hatta ahmet ümit serisini okuyorum ben bi kaç kitabı kaldı
süper kitaplar
hepsinde sonunda :KK53::KK53: böyle bir ifade oluşuyor suratında
hayatımda okuduğum en sürükleyici roman yazarıdır benceee

beyoğlu rapsodisi ni okudum şimdi bab ı esrar ı okuyorum ben de bi başladığım yazarın bütün kitaplarını okumam gerekiyo gibi hissediyorum ayrıca ahmet ümit in kitaplarında çok güzel bilgiler var bi kitabı bitince birsürü şey öğrenmiş oluyorum.çok eğlenceli:KK1:

Karanlığın Efendileri serisinin 1 ci kitabı En Karanlık Gece :nazar: dün gece bitirdim ve müthişdi :) Fantastik ve mitolojik hikayelere bayılıyorum.

en son bitirdiğim okumakta geç kaldığım suç ve ceza hala biieremediğim perişan gazeller:KK1:

iktisat kitabını bitirdim... aman allahım kabus gibi neyse 65 aldım ve geçtim çok şükür....

Dün Serenad'ı bitirdim.Sürükleyiciydi,dokunaklı ve güzeldi;ama sanki bazı noktalara az değinmişti,daha derinleşip daha fazla ayrıntı verebilirdi ve belki daha farklı bir kurguyla bağlanıp sonlanabilirdi kitap.Ben hep öyle derinleşecek yerler,bir şaşırtmaca aradım ve bekledim kitabın sonuna kadar.Beklediğim olmadı ama yine de kitabı beğendim diyebilirim.

bir yumak mutluluğu bitirdim
diğer kitabı kadar güzeldi ve sürükleyiciydi, sanki içindeymişim gibi okudum kitabı
belkide örgü örmeyi çook sevdiğim içindir,bende öyle bir dükkan açmak isterim

X